digitalsoul Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Πρόσφατα ξαναείδα μία από τις πρώτες ταινίες του Mel Gibson το Mad Max 1 Είναι η δεύτερη ταινία που πρωταγωνιστεί στην καριέρα του και για πολλά χρόνια κρατούσε τα σκήπτρα σαν η ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις σε σχέση με το budget της. Έχει γυριστεί στην Αυστραλία και αναφέρετε σε ένα μελλοντικό κόσμο όπου επικρατεί η αναρχία. Κάτι μου είχε διαφύγει τόσα χρόνια που έχω να την δω και είναι ένα σύνθημα που φαίνεται στην πρώτη σκηνή και είναι γραμμένο στα Ελληνικά (σχεδόν) "ΓΑΜΙΣΟU ΕΑΑΑΣ" ή μήπως αυτός που το έγραψε εννοούσε.... "ΓΑΜΙΣΟΥ ΕΛΛΑΣ" ; ; Περίεργα πράγματα ή μήπως προφητικά;;; Λέτε τελικά η καταστροφή του κόσμου να έχει ξεκινήσει από την Ελλάδα....;; http://www.youtube.com/watch?v=RD9sY8r1WAs
KilliK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 ο σκηνοθετης της ταινιας ειναι ελληνο-αυστραλος παντως..
star12 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 ο σκηνοθετης της ταινιας ειναι ελληνο-αυστραλος παντως.. αυτος μας Γ@#@#@SE δηλ
nikos21aek Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Πρόκειται για κουίζ τύπου Λιακόπουλου να βρείτε τα κρυμένα Λ παντού; Εγώ ΕΑΑΑΣ διάβασα.
Fotis13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Πρόσφατα ξαναείδα μία από τις πρώτες ταινίες του Mel Gibson το Mad Max 1 Είναι η δεύτερη ταινία που πρωταγωνιστεί στην καριέρα του και για πολλά χρόνια κρατούσε τα σκήπτρα σαν η ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις σε σχέση με το budget της. Έχει γυριστεί στην Αυστραλία και αναφέρετε σε ένα μελλοντικό κόσμο όπου επικρατεί η αναρχία. Κάτι μου είχε διαφύγει τόσα χρόνια που έχω να την δω και είναι ένα σύνθημα που φαίνεται στην πρώτη σκηνή και είναι γραμμένο στα Ελληνικά (σχεδόν) "ΓΑΜΙΣΟU ΕΑΑΑΣ" ή μήπως αυτός που το έγραψε εννοούσε.... "ΓΑΜΙΣΟΥ ΕΛΛΑΣ" ; ; Περίεργα πράγματα ή μήπως προφητικά;;; Λέτε τελικά η καταστροφή του κόσμου να έχει ξεκινήσει από την Ελλάδα....;; http://www.youtube.com/watch?v=RD9sY8r1WAs Εγω παντως λεω να δεις κανα γιατρο και μαλιστα συντομα. 1
digitalsoul Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Πρόκειται για κουίζ τύπου Λιακόπουλου να βρείτε τα κρυμένα Λ παντού; Εγώ ΕΑΑΑΣ διάβασα. Δεν μιλάμε για Λιακόπουλο η προφητείες αλλά για τον "κόσμο του MAD MAX" Πράγματι ΕΑΑΑΣ γράφει στο σύνθημα αλλά αν προσέξεις είναι σίγουρο ότι τα 2 "ΑΑ" είναι παραποιημένα "ΛΛ" Τώρα τι είχε στο μυαλό του ο George Miller.. Εγω παντως λεω να δεις κανα γιατρο και μαλιστα συντομα. Για τα POKEMON πρέπει να υπάρχει άλλο thread
Fotis13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δεν μιλάμε για Λιακόπουλο η προφητείες αλλά για τον "κόσμο του MAD MAX" Πράγματι ΕΑΑΑΣ γράφει στο σύνθημα αλλά αν προσέξεις είναι σίγουρο ότι τα 2 "ΑΑ" είναι παραποιημένα "ΛΛ" Τώρα τι είχε στο μυαλό του ο George Miller.. Για τα POKEMON πρέπει να υπάρχει άλλο thread για τις προφητειες εχει αλλο thread η οχι? Πρόσφατα ξαναείδα μία από τις πρώτες ταινίες του Mel Gibson το Mad Max 1 Είναι η δεύτερη ταινία που πρωταγωνιστεί στην καριέρα του και για πολλά χρόνια κρατούσε τα σκήπτρα σαν η ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις σε σχέση με το budget της. Έχει γυριστεί στην Αυστραλία και αναφέρετε σε ένα μελλοντικό κόσμο όπου επικρατεί η αναρχία. Κάτι μου είχε διαφύγει τόσα χρόνια που έχω να την δω και είναι ένα σύνθημα που φαίνεται στην πρώτη σκηνή και είναι γραμμένο στα Ελληνικά (σχεδόν) "ΓΑΜΙΣΟU ΕΑΑΑΣ" ή μήπως αυτός που το έγραψε εννοούσε.... "ΓΑΜΙΣΟΥ ΕΛΛΑΣ" ; ; Περίεργα πράγματα ή μήπως προφητικά;;; Λέτε τελικά η καταστροφή του κόσμου να έχει ξεκινήσει από την Ελλάδα....;; http://www.youtube.com/watch?v=RD9sY8r1WAs
digitalsoul Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Fotis13 η συζήτηση μέσα σε ένα forum καλό είναι να μην κατεφθείνετε προς ειρωνία πράγμα που κάνεις κατακόρον στις περισσότερες απαντήσεις που δίνεις μέσα στο insomnia. Σου ΞΑΝΑλέω ότι αναφέρομαι στην ταινία και τον κόσμο του MADMAX. Πιθανές αλληγορικές παραπομπές έχουν καθαρά χιουμοριστική διάθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα