NOTIOS1981 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 @NOTIOS1981 Εσύ πιο tablet έχεις; Τωρα εχω το Samsung Galaxy Tab 10.1.
Heatspreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Και δεν το παίρνεις όταν βγαίνεις έξω; Μου κάνει εντύπωση.
NOTIOS1981 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Και δεν το παίρνεις όταν βγαίνεις έξω; Μου κάνει εντύπωση. Μονο στις διακοπες.
Heatspreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Εγώ μόνο όταν πάω για ποδήλατο και για ποτό βράδυ δεν το παίρνω. Τις υπόλοιπες φορές, 8/10 το έχω μαζί μου.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 H Αγορα των Tablet εχει αλλαξει και ειναι περιπου 50-50 πλεον android με iPad (http://www.sundogint...et-market-share). Για αυτο τρεχει η apple να βγαλει 7" tablet. Το τι κάνει η αγορά, δεν αποτελεί κριτήριο για την επιλογή μου στο τι θα αγοράσω! Εχω και android tablets και κάθονται στο συρτάρι εδώ και μήνες...
Haldol Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Εάν πάντως ισχύουν όσα ακούγονται με βλέπω πολύ σύντομα να βάζω το χέρι στην τσέπη. Το iPad 10" το θεωρώ μεγάλο. Και είναι και πάρα πολύ ακριβό (τουλάχιστον στην πλήρη έκδοση, τη WiFi + cellular). Εάν λοιπόν βγει iPad 7" χωρίς να είναι... πετσοκομμένο (δηλαδή να έχει Retina Display, ίδια απόδοση και διάρκεια μπαταρίας με το μεγάλο, κλπ) το χτυπάω day-0. Κυρίως άμα είναι και κοντά στη μισή τιμή του iPad 10" - όπως ακούγεται.
Skylined Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Αν είχε sd card slot και δεν είχε iTunes sync, ipad θα είχα εδώ και χρόνια γιατί μέχρι τώρα είναι το καλύτερο tablet. Από δω και πέρα έχουμε windows tabs και τα android tabs βελτιώνονται πολύ από hardware και software οπότε ο ανταγωνισμός θα ενταθεί σε μια αγορά που μέχρι τώρα η apple έπαιζε μπάλα σχεδόν μονάχη της.
NOTIOS1981 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Και μενα για αυτο δεν μου αρεσει η apple γιατι ειναι κλειστο οικοσυστημα. Θελω να διαλεγω εγω το Hardware και το Software και να εχω επιλογες οπως USB,Bluetooth, Radio, HDMI. Αν το τελευταιο iPad ειχε αυτα και δεν ειχε το itunes ισως να το προτιμουσα. @billdanos ποια Tablet εχεις στο συρταρι;;;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 @billdanos ποια Tablet εχεις στο συρταρι;;; Το πρώτο Galaxy Tab 7" και το Galaxy Tab 10.1
NOTIOS1981 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Το πρώτο Galaxy Tab 7" και το Galaxy Tab 10.1 Και δεν σου κανουν ε;;; Δηλαδη τι παραπανω κανεις με το iPad;
Heatspreader Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Φίλε μου, δεν είναι όλα τα πράγματα ένα και ένα κάνουν δύο και κάνω αυτό, αυτό και αυτό. Είναι η ποιότητα και εμπειρία χρήσης. Είναι μικρές λεπτομέρειες που σε κάνουν να γουστάρεις. Από εκεί και πέρα φυσικά κάποιος μπορεί να μην γουστάρει. Φιλικά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Για όσους έχουμε apple tv η παρουσιάση θα μεταδοθεί live απόψε! http://www.tuaw.com/2012/10/23/apple-adds-apple-events-channel-to-the-apple-tv/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα