Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλη δουλεια παιδια και αρκετα γρηγορο!

1 παρατηρηση

Οταν πατας μια φωτο/Βιντεο αν γινεται να μην ειναι full Screen. Αυτο δεν ενοχλει οταν εισαι με το Tablet. Αλλα αν εισαι με Mouse κουραζει λιγο.

Κατα τα αλλα εξαιρετικη δουλεια και ελπιζω καποια στιγμη να αντικαταστησει τον browser!!!

Edit:"Για την παρατηρηση: Αν το Mouse εχει Back Βutton λυνεται το προβλημα :)"

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν μου την εμφανίζει την εφαρμογή στο marketplace....ουτε με search.. Με τίποτα...! παίζει να χει σχέση με τπτ regional settings?

Κάνω click στο πιο πάνω link μου την βγάζει στο site του marketplace αλλά μετα που φορτώνει την εφαρμογη του marketplace, τίποτα!

(έχω ήδη ρυθμίσει το home location)

• Like 1
Δημοσ.
Ρε παιδιά δεν μου την εμφανίζει την εφαρμογή στο marketplace....ουτε με search.. Με τίποτα...! παίζει να χει σχέση με τπτ regional settings?

Κάνω click στο πιο πάνω link μου την βγάζει στο site του marketplace αλλά μετα που φορτώνει την εφαρμογη του marketplace' date=' τίποτα!

(έχω ήδη ρυθμίσει το home location)[/quote']

Και εγώ μια από τα ίδια...

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Και

Τα ίδια και εγώ στο pc σε φρέσκα 8άρια σημερινά.

Δημοσ.

Εμένα μια χαρά μου το εμφάνισε και επίσης παίζει μια χαρά. Πολύ δουλειά παίδες, μπράβο.

Δημοσ.

Κάνω click στο πιο πάνω link μου την βγάζει στο site του marketplace αλλά μετα που φορτώνει την εφαρμογη του marketplace, τίποτα!

(έχω ήδη ρυθμίσει το home location)

Από το web δε κατεβαίνει, μόνο από το store. Έχεις βάλει την παρακάτω ρύθμιση σίγουρα ?

μέσα από την εφαρμογή δεν μπορώ να γράψω σχόλιο σε ένα άρθρο?

Όχι ακόμα

Και

Τα ίδια και εγώ στο pc σε φρέσκα 8άρια σημερινά.

Είστε σίγουροι ότι το Location στο control panel -> region είναι στο Greece ή Cyprus ? Γενικά μας κάνει τη ζωή δύσκολη η Microsoft με αυτό τον περιορισμό.

2012-10-18_1312.png

Δημοσ.

Από το web δε κατεβαίνει, μόνο από το store. Έχεις βάλει την παρακάτω ρύθμιση σίγουρα ?

Είστε σίγουροι ότι το Location στο control panel -> region είναι στο Greece ή Cyprus ? Γενικά μας κάνει τη ζωή δύσκολη η Microsoft με αυτό τον περιορισμό.

Ναι έχω σωστά τη ρύθμιση κι έχω κανει και administrative copy(default για όλους τους χρήστες) εξακολουθεί να μην την βγάζει στο marketplace........

και για του λόγου το αληθές....

post-58184-0-80032200-1350675472_thumb.png

Δημοσ.

well παιδιά.... Την έβαλα και εγώ την εφαρμογή. Είναι πολύ καλή, και ευχαριστούμε όσους εργάστηκαν για να την φτιάξουν. Να είστε καλά :)

Θα ήθελα να αναφέρω στους δημιουργούς της εφαρμογής, ένα προβληματάκι (δεν είναι σοβαρό, αλλά χρίζει διερεύνησης).

Συγκεκριμένα, πάνω πάνω αριστερά, το λογότυπο του insomnia δεν φαίνεται ΟΛΟ όπως λογικά θα έπρεπε σε ανάλυση 1680x1050. Φαίνονται μόνο τα γράμματα και όχι και η... "μασκότ" :P .

Αυτό πιθανώς να συμβαίνει και με μικρότερες αναλύσεις, αν και δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν δοκίμασα.

Σας παραθέτω και ένα full screen στιγμιότυπο που πήρα για να το δείτε και εσείς....

win8app.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...