Hal9000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Το νέο γραφικό περιβάλλον των Windows 8 έρχεται να συνοδεύσει το κλασσικό desktop που γνωρίζαμε, σε μια νέα πραγματικότητα για το δημοφιλές λειτουργικό της Microsoft. Χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια αναμένεται να εμφανιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα και ως γνωστόν όπου γάμος και χαρά, το Insomnia πρώτο.Από σήμερα η επίσημη εφαρμογή του Insomnia.gr για το νέο περιβάλλον των Windows 8 είναι διαθέσιμη στο Windows Store, έρχοντας να συμπληρώσει την παρουσία αντίστοιχων εφαρμογών του Insomnia για iPhone, iPad, Android και από τη Πέμπτη (18/10) του Windows Phone. Στην πρώτη έκδοση μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις της κεντρικής σελίδας του Insomnia, μαζί με τα σχόλια της τεράστιας κοινότητάς μας καθώς και τις βιντεοπαρουσιάσεις από όλα τα gadgets που πέφτουν στα χέρια μας. Η τρίτη ενότητα της εφαρμογής περιέχει όλες τις αγγελίες του site μαζί με τις υποκατηγορίες τους. Ως εγγενής εφαρμογή του μοντέρνου περιβάλλοντος των Windows 8, η εφαρμογή του Insomnia διάθετει χαρακτηριστικά όπως live tile, δυνατότητα διαμοιρασμού μιας είδησης η μιας αγγελίας στο fb/twitter ή μέσω email. Μέσω του Devices είναι δυνατή η ασύρματη μετάδοση των βιντεοπαρουσιάσεων σε άλλες συμβατές συσκευές. Στα περισσότερα μέρη της εφαρμογής μπορείτε να εκτελέσετε την λειτουργία Semantic Zoom για πιο γρήγορη πρόσβαση στις διάφορες ενότητες του app ή ακόμα και των αγγελιών. Όπως πάντα περιμένουμε το feedback σας για τυχόν προβλήματα αλλά και προτάσεις για τις επόμενες εκδόσεις. Για την εγκατάσταση της εφαρμογής, οι χρήστες των Windows 8 μπορούν να πραγματοποιήσουν μια γρήγορη αναζήτηση στο Windows Store με τον όρο insomnia.gr. Προσοχή: Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται η εφαρμογή κατά την αναζήτηση, βεβαιωθείτε ότι η περιοχή (Location) από τη ρύθμιση Region στο πίνακα ελέγχου (control panel) των Windows, έχει δηλωμένη ως χώρα μία εκ των Ελλάδα/Κύπρο. Site: Εφαρμογή Insomnia.gr για Windows 8
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Εμφανίζεται κανονικά! Όμορφη σχεδίαση και παρουσίαση των άρθρων κλπ!
ektor7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Για δες καιρο που διαλεξε,το ταπλετ να τα παιξει... τωρα που βγηκε η εφαρμογη,που ειναι και γαματη! Καλοδουλευτη!!! Εμφανίζεται κανονικά! Όμορφη σχεδίαση και παρουσίαση των άρθρων κλπ! Οταν εχεις το καταλληλο λογισμικο που προσφερει ενα ομορφο κ λειτουργικο περιβαλον,τι αλλο να περιμενει κανεις?! 1
rido21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Αν και λίγο άκυρο! Περιμέναμε πως και πως για τα windows phone την εφαρμογή! και εις ανώτερα! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 άντε δεν έχουν μείνει και πολλές μέρες μέχρι το official release τους στα ράφια... Σε Android θα έχουμε βελτιώσεις? πόσο πιο offtopic? 1
dj_vts Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Εγω γιατι δε μπορω να το κατεβασω ρε παιδια δεν εμφανιζει download... Ακυρο ειχα united states...
ektor7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Εγω γιατι δε μπορω να το κατεβασω ρε παιδια δεν εμφανιζει download... Αλλαξε τη φωτο στο avatar σου και θα εμφανηστει! 2
skatopaido Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 τις κατηγοριες του φορουμ δεν τις εχει?ή δεν μπορω να το βρω εγω?
Hal9000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 τις κατηγοριες του φορουμ δεν τις εχει?ή δεν μπορω να το βρω εγω? υποστηρίζει ειδήσεις, video reviews και αγγελίες 1
GothmogGr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Υπαρχει προοπτικη να δουμε και το φορουμ καποια στιγμη στο app
SHot-OS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μπράβο ρε παιδιά! Χαίρομαι που το πήρατε ζεστά το θέμα για τα Windows 8!
xcoder Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα, μπαίνω στο store (windows 8 release preview) αλλά δεν το βλέπω... και δεν έχω και επιλογή για find/search... location στο CP έχω ελλάδα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Πάνω δεξιά γωνία και search γενικώς. Θα ψάξει και στο store!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα