Προς το περιεχόμενο

gigabyte z77ud3h(socktet 1155)me i7 3770k η Gigabyte X79-UD3(socket2011) i7 3820?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τις γνωσεις σας απο αυτα τα 2 ποιο να παρω?ο ενδιασμος μου ειναι το σοκετ...δηλ πιο θα εχει μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο..

Δημοσ.

..αν παρ'ολα αυτά το κριτήριο σου είναι η αντοχή στον χρόνο κ μόνο τότε το 2011 θα διαρκέσει λίγο παραπάνω με τους καινούριους ivy αλλά και το κόστος είναι αρκετά διαφορετικό.. Μετά μην ξεχνάς ότι αυτής της ποιότητας κ δυνατοτήτων υπολογιστές είναι υπολογιστές 5ετιας + άρα θα έχουν αλλάξει και τα 2 ως τότε..

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που λες αλλά θα αξίζει να παρει τους καινούριους ivy-e? Δεν νομίζω ότι θα έχουν τόση διαφορά. Αυτό βέβαια αν είναι να πάει από τον 3820 στον αντίστοιχο 3820 ivy. Aν πρόκειται να παει στον τοπ ενδεχομένως και να αξίζει (και πάλι δύσκολα) αλλά λογικά θα ξέρει από τώρα αν μπορεί να δίνει 600 ευρώ μόνο για επεξεργαστή.

Δημοσ.

Δεν ήταν πρόταση.. εγώ θα επέλεγα z77-UD 5 με 3770κ η αλλιώς Asus P8Z77 πάλι με 3770κ,μιας κ ως γνωστόν τα θέλω όλα σε μια μητρική...

Δημοσ.

Παιδια τις γνωσεις σας απο αυτα τα 2 ποιο να παρω?ο ενδιασμος μου ειναι το σοκετ...δηλ πιο θα εχει μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο..

 

Χωρις να παρεξηγηθω φιλε μου τα computer στην εποχη μας δεν ειναι ψυγεια,να παρεις καποιο που να κρατησει πολλα χρονια.Το ισχυροτερο να παρεις ,σε 3 χρονια το πολυ θα ειναι ξεπερασμενο απο μηχανημα που τοτε μπορει να κοστιζει και το μισο απο οτι θα δωσεις τωρα.Με αυτη την παραμετρο και με την αλλη που σου ειπε ο Dino,για ποιον λογο το χρειαζεσαι,θα πρεπει να προχωρας οχι σε ακριβες αγορες αλλα σε εξυπνες και αν θες να εισαι παντα αιχμη,μονο ενας τροπος υπαρχει.

 

Πρεπει καθε 1,5 με 2 χρονια το πολυ να πουλας στην μεταχειρισμενη αγορα αυτα που εχεις και να προσθετεις κατι ακομη και να αναβαθμιζεις.

  • Like 1
Δημοσ.

Πολυ σοφος ο φιλος bening απλα εφαγα σκαλωμα με αυτα τα 2 κ θα παρω μαλλον τον 3770κ αποτι καταλαβα ειναι πιο δυνατος,αν κανω λαθος διορθοστε με.για μια 3ετια δεν θα αλλαξω κατι το μονο σιγουρο κριση ειναι αυτη...το μηχανημα αποτελειτε απο 6970 κ 2χ4 ραμ στα 1600 κ μελλοντικα θα προσθεσω αλλα 8gb.

 

Κυριως παιχνιδια...

 

Οι διαφορες αναμεσα στις gigabyte z77ud3h και z77-UD 5 ειναι μονο το wifi?

Δημοσ.

Ούτε τον έναν ούτε τον άλλον κατ εμέ. Δες τον 3570K. Το ίδιο θα σου κρατήσει για παιχνίδια. Αν μάλιστα δεν σκοπεύεις να κάνεις overclocking μπορείς να γλυτώσεις πολλά χρήματα τόσο από μητρική όσο και από cpu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...