D_N_A Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Ναι αλλά φτάνει πια με τα κοντομάνικα. Χέσε το στυλ. ΤΣΕΠΕΣ ΡΕ. ...και βγάζεις, βγάζεις, βγάζεις... μετα απο 5' ψάχνεις τα χαρτάκια γιατι αυτά τελειώσανε... και βγάζεις, βγάζεις, βγάζεις...
Andreas2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Τι ζωδιο εισαι αντρεα Πάψε, αιρετικέ.
gokuthelegend Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Εμένα γενικώς μου αρέσουν όλες οι εποχές αλλά θέλω να χειμωνιάσει. Εμένα το μόνο που δεν μου αρέσει είναι που μικραίνει η μέρα και νυχτώνει στις 5-5.30 το απόγευμα. Δεν μπορώ την νύχτα, με πιάνει ψυχοπλάκωμα, προτιμώ το φως. Μου την σπάει πάρα πολύ να κοιτάω έξω από το παραθυρό μου στις 6 το απόγευμα και να είναι νύχτα. 1
athlios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Εγω δε γουστάρω να μικρυνει κι αλλο η μέρα γιατι πριν μια βδομαδα αγόρασα σάκα με ηλιακό φορτιστή γι' αυτο να προσεχετε τι ευχεστε!
johnbond Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Κάποιοι αρνούνται ακόμη οτι το κλίμα της γη θερμένεται συνεχώς..
antonl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Κάποιοι αρνούνται ακόμη οτι το κλίμα της γη θερμένεται συνεχώς.. Αρνούνται ότι αυτό συμβαίνει απ την ανθρώπινη παρέμβαση. Αλλά είμαστε λίγο offtopic. Κατά τ άλλα, να χειμωνιάσει. Λιγότερη ηλιοφάνεια, λιγότερες βόλτες, άραγμα σε σπίτι(α) αγκαλιά με κουβέρτες.
kfyros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 ελπίζω να δροσίσει γρήγορα.. δεν είχα που δεν είχα καλοκαιρινά ρούχα και κατάφερα και την έβγαλα μέχρι τώρα χωρίς να πάρω καινούργια, ε, μη μαμηθεί και τελείως και ψωνίζω καλοκαιρινά για την παρέλαση !!! Σιγκαπούρη έχουμε γίνει φέτος !!
labyrinth Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Καλό Γενάρη...Μεχρι τότε δεν το βλέπω να πέφτει κάτω απο 20 βαθμούς. Κι αν θα πέσει θα είναι για 2-3 μέρες, αν περάσει κανα ψυχρό αεράκι... Χριστούγεννα με ηλιοφάνεια και 20 βαθμούς όπως πέρυσι...Εκτός αν περάσει ο Νibiru και δεν δούμε ούτε Χριστούγεννα ούτε χειμώνα φέτος
Sellers Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Eπίσης κάποια στιγμή πρέπει να φύγουν και τα κουνούπια. Έχει τώρα έναν μήνα, έχω περισσότερα κουνούπια μέσα στο σπίτι απο ότι είχα σύνολο όλο το καλοκαίρι.
gokuthelegend Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Κάποιοι αρνούνται ακόμη οτι το κλίμα της γη θερμένεται συνεχώς.. Αρνούνται ότι αυτό συμβαίνει απ την ανθρώπινη παρέμβαση. Αλλά είμαστε λίγο offtopic. Κατά τ άλλα, να χειμωνιάσει. Λιγότερη ηλιοφάνεια, λιγότερες βόλτες, άραγμα σε σπίτι(α) αγκαλιά με κουβέρτες. Έχουν προνοήσει για αυτό με την άνοδο των τιμών της βενζίνας. Εγώ προσωπικά έχω πάνω από 1 εβδομάδα να πάρω το αυτοκινητό μου.
johnbond Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Eπίσης κάποια στιγμή πρέπει να φύγουν και τα κουνούπια. Έχει τώρα έναν μήνα, έχω περισσότερα κουνούπια μέσα στο σπίτι απο ότι είχα σύνολο όλο το καλοκαίρι. Μέχρι τον αύγουστο εμείς είχαμε ελάχιστα κουνούπια.. Απο σεπτεμβριο έγινε χαμός!!
status Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Eπίσης κάποια στιγμή πρέπει να φύγουν και τα κουνούπια. Έχει τώρα έναν μήνα, έχω περισσότερα κουνούπια μέσα στο σπίτι απο ότι είχα σύνολο όλο το καλοκαίρι. Πόσο καιρό έχεις να μπεις στη μπανιέρα ρε; Επίσης, από πότε έχεις να αερίσεις (πρόσεξε, όχι πόσο καιρό έχεις να αεριστείς..) το σπίτι;
InfectedMushroom Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Τι ζωδιο εισαι αντρεα Εγώ είμαι Ιχθείς με ωροσκόπο Σκορπιό , ταιριάζουμε??
evabb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 αααααχ ποτε θα παω να ζησω στην σιβηρια; εδω εγω φοραω διπλες χοντρες καλτσες, βελουδινες φορμες (του ικεα) και φανελακι απο μεσα και απω πανω ρομπα με γουνακια στα μανικια και στον λαιμο. ενοειται οτι τα καλοριφερ ειναι για τους γκει! το κρυο πρεπει να το νιωθειιιιιις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα