CastorTroy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι σε διαδικασία αγοράς καινούριας τηλεόρασης και προσπαθώ να κάνω την καλύτερη επιλογή value for money. Η απόσταση θέασης είναι γύρω στα 3 μέτρα οπότε ψάχνω για κάτι στις 37", ίσως και 40". Αν μπορώ να πάρω και μεγαλύτερη (είναι για υπνοδωμάτιο) θα το κάνω απλά έχω την εντύπωση πως θα ξεφύγω από το μπάτζετ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα εικόνας για ταινίες και gaming. Είναι επίσης σημαντικό να παίζει όλους ή τους περισσότερους τύπους αρχείων γιατί βλέπω πολλά πράγματα μέσω usb. Η τεχνολογία 3D δεν με πολυενδιαφέρει αλλά δεν θα έλεγα και όχι - ειδικά αν αυτό που αναφέρουν πολλές τηλεοράσεις στα χαρακτηριστικά τους ως μετατροπή 2D σε 3D είναι αξιόπιστο. Το budget μου δεν θέλω να φύγει πάνω από 650 ευρώ. Έχω τρέλα με την καλή ποιότητα εικόνας και είναι πολύ δύσκολο να καταλήξω κάπου. Έχετε να προτείνετε κάτι; Παρεμπιπτόντως έχω διαβάσει καλά πράγματα για Samsung και λόγω του ότι οι δόσεις στην παρούσα φάση με διευκολύνουν, μου αρέσει από Κωτσόβολο αυτή (αν και δεν ξέρω κατά πόσο η έλλειψη VGA είναι σημαντική): http://www.kotsovolo...?catid=10103549 Μήπως πρέπει να εξετάσω και το ενδεχόμενο μεγαλύτερης διαγωνίου; Το μέγεθος δεν με φοβίζει
CastorTroy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Αν εννοείς αυτή: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10103612 την είδα και την ερωτεύτηκα! Απλά ξεφεύγω λίγο από το budget και σκέφτομαι αν αξίζει. Επίσης κάπου διάβασα πως αυτές οι tv έχουν ένα θέμα αν θέλεις να τις στερεώσεις στον τοίχο, παίζει τέτοιο πρόβλημα;
graphist83 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Κανενα θεμα με την στερεωση στο τοιχο. Απλο VESA 20 X 20 εχει. Η τιμη ειναι πολυ καλη για την 6710. (εφαμιλη με την μαυρη 6570). Απλα εχω την εντυπωση οτι θα την περιμενεις καθως δεν υπαρχει στοκ σχεδον πουθενα.
CastorTroy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Διαθέσιμη λέει πως είναι. Αν δεν υπάρχει λες να πάω σ' αυτήν; http://www.kotsovolo...?catid=10103560 Η έλλειψη VGA είναι καθόλου πρόβλημα; Επίσης αυτές οι tv υποστηρίζουν όλους τους τύπους αρχείων; Έχουν δικό τους media player;
graphist83 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 To VGA θα σε ενοχλήσει μονο εαν εχεις παλιό laptop χωρις HDMI εξοδο. Κατα τα αλλα δεν χρειάζεται πουθενά αλλου. Ο media player που εχουν παίζει σχεδον τα παντα. xvid, divx, avi, mkv, srt-sub, dts κτλ, Βεβαια ανάλογα τον codec πιου εχει χρησιμοποιηθεί μπορει καποιο αρχείο να μην παιξει, που καποιος dedicated media player να επαιζε. Κατα τα αλλα το 90% των αρχείων παιζει απροβλημάτιστα. Αμα βρεις την 6710, προτίμησε αυτην. Εφόσον βλεπεις ταινιες, σπορ θα σε ωφελήσει περισσότερο.
CastorTroy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δεν υπάρχει τελικά, μου είπαν για τέλος του μήνα. Επειδή ψιλοβιάζομαι, αν πάω στην 6570 είναι μεγάλη η διαφορά;
graphist83 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Οχι ολοιδιες ειναι πλην του εξωτερικου χρωματος (μαυρο). Αλλα ειναι και ακριβοτερη.
CastorTroy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Συχνότητα Σάρωσης Εικόνας : 200Hz μέσω τεχνολογίας CMR Συχνότητα Σάρωσης Εικόνας : 400Hz μέσω τεχνολογίας CMR Αυτή η διαφορά; Για τα μάτια του κόσμου; Ή γι αυτό μου είπες να προτιμήσω την 6710;
graphist83 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 H 6710 απο την 6100 εχει διαφορά εκτος απο τα hz και στο οτι εχει ενσωματωμένο δορυφορικό δεκτη, αλλα και λογισμικο ελέγχου ζωνών για το κοντραστ. Αυτο συμβάλει σε καλύτερη ποιότητα εικόνας. Τα hz απο 200 και ανω καλύπτουν το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστων. Διαφορα υπάρχει αλλα οχι τοσο χαώδης οπως πχ απο τα 100hz στα 200hz. Το ματι αρχίζει να καλύπτεται αρκετά απο τα 200hz.
CastorTroy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Αυτή εδώ σε σύγκριση με τις 2 Samsung πως την βρίσκετε; http://www.skroutz.gr/s/1929790/Philips-42PFL4307H.html
swiftech Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 ειχα την 32ρα 6710 πολυ καλή εικόνα στο 2D, καλος εξοπλισμος, PiP που ειναι χρησιμο να βλεπεις και αλλο καναλι ειτι με split screen ειτε σε μικρο παραθυρακι, αλλα κακη ποιοτητα κατασκευης, η βαση για να μπουν οι βιδες θελει προσπαθεια, πισω ειναι ασπρο πλαστικο ολο στο 3D δεν λεει και πολλα, πολυ flicker τρεμοπρεγμα δηλαδη αλλα στο 3D για μενα μονο ενεργο και FullHD 3D αν βρεις σε καλη τιμη την 6800 να την προτιμησεις.. αν δεν σε ενδιαφερει το 3D πηγαινε σε καμια LG με IPS πανελ που φορανε σχεδον ολες τους με αντιστοιχα χρηματα.. (εγω εχω την Samsung 40ES7000 μην νομιζεις οτι εχω κανα προβλημα με τις Samsung)
CastorTroy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Κατέληξα τελικά στην Samsung UE40ES6800 - αποφασίζοντας να ανεβάσω το μπάτζετ γιατί πιστεύω πως αξίζει. Μέχρι στιγμής είμαι ενθουσιασμένος, θα γράψω συνολικές εντυπώσεις αύριο. Όπως και να' χει thanks for your help guys!
kostas_dr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Καλορίζικη. Τελικα πόσα έδωσες; Απο Κωτσόβολο την αγόρασες;
CastorTroy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Αναγκαστικα από Κωτσόβολο λόγω δόσεων 999, ούτε ενα χιλιάρικο δηλαδή! Τσιμπημένη λίγο αλλά απ' ότι έχω δει μεχρι στιγμης τα αξίζει τα λεφτά της. Τέτοια ποιότητα εικόνας δεν έχω απολάυσει ποτέ μου. Μόνη μαλακία ότι δεν έχω δει τηλεόραση ακόμα γιατί πρέπει να βρω καλώδιο με δυο αρσενικές εξόδους λόγω περίεργης συνδεσμολογίας στην πολυκατοικία που μένω τώρα. Φοβερός media player - παίζει τα πάντα, με ένα μικρό παράπονο για τους υπότιτλους που θα ήθελα να υπάρχει επιλογή για ακόμα πιο μεγάλο μέγεθος. Το 2d σε 3d το ρύθμισα με την βοήθεια του Graphist αλλά δεν τρελάθηκα - χωρίς όμως να μπορώ να έχω απολύτως πλήρη άποψη γιατί δεν το δοκίμασα ακόμα σε "απαιτητική" ταινία. Οι smart υπηρεσίες καλές αλλά θεωρώ πως στο μέλλον η αγορά πληκτρολογίου είναι απαραίτητη. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος πάντως και την συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα