Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Εχω 2-3 διαφορετικα sites σε διαφορετικα folder και διαφορετικες πλατφορμες (joomla,phpbb,wp,ipboard). Τα οποια ομως συνδεονται με λινκ μεταξυ τους.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ειναι δυνατον να εχω σε ολα τα sites μια Κοινη μπαρα (εμφανισιακα) με ενα logo αριστερα και λινκ για το καθε site. πως ειναι π.χ. στο google.gr η επανω μπαρα. (αναζητηση,gmail,μεταφραση κλπ.)

Δημοσ.

Φυσικά και γίνεται. Απλά πρέπει να φτιάξεις το συγκεκριμένο μενού στο σημείο που θέλεις και να κατευθύνεις προς το κάθε site. Αυτό το μενού λογικά θα είναι στατικό.

Δημοσ.

Φυσικά και γίνεται. Απλά πρέπει να φτιάξεις το συγκεκριμένο μενού στο σημείο που θέλεις και να κατευθύνεις προς το κάθε site. Αυτό το μενού λογικά θα είναι στατικό.

Ναι ναι στατικό θέλω. Επίσης κατι ακόμα. Επίσης μπορώ να έχω και ενα login το οποιο αν συνδεθεις να εισαι μελος και στο ip.board και στο wp και στο joomla? Αυτή την στιγμή τα μέλη μου είναι στο ip.board

Δημοσ.

για κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρεις κάποιο plugin. Το joomla ίσως να έχει κάποιο bridge για όλα τα παραπάνω που αναφέρεις. θα γίνει μπέρδεμα πάντως :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...