Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγες ώρες έφτασε στα χέρια μου ο πρώτος μου ssd... Τον έβγαλα από το κουτί του και ξεκίνησα την διαδικασία της εγκατάστασης. Ωστόσο ξεκινώντας, αντιμετώπισα το πρώτο πρόβλημα:

Μπαίνοντας στα bios για να αλλάξω τη ρύθμιση από IDE σε ACHI, συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα... Τί μπορώ να κάνω από εδώ και πέρα;

Η μητρική μου είναι η ms 7360 και το bios είναι ενημερωμένο...

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (πέρα από το να αλλάξεις mobo). Η motherboard σου έχει το ICH 9 το οποίο δεν υποστηρίζει AHCI και RAID modes, σε αντίθεση με το ICH 9R που υποστηρίζει.

Δημοσ.

Με μια γρήγορη έρευνα που έκανα η μητρική σου είναι P35 και υποστηρίζει το ahci μόνο με το τελευταίο bios update και αυτό υπό προυποθέσεις. Καταρχείν σιγουρέψου ότι έχει βάλει το τελευταίο bios(1.Α) από εδώ http://www.msi.com/p...html#/?div=BIOS . Αν δεν έχεις το τελευταίο μην το κάνεις μέσω windows καθως στις συγκεκριμένες μητρικές έχουν παρουσιαστεί άπειρα προβλήματα με το bios update μέσω windows.

Αφού σιγουρευτείς ότι έχεις το 1.Α πάνε στον SATA controller και ρύθμισε το στο AHCI χωρίς να έχεις εγκαταστήσει Windows...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...