bill777 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 καλημερα σας. Εφτιαξα ενα template με το artisteer για joomla 2.5 και ενω το περναω κανονικα δεν μου εμφανιζει τα μενου. Μεσα απο την Διαχείριση Μενού: Στοιχεία Μενού ειναι ενεργοποιημενα. Τι κανω λαθος? Σας ευχαριστω πολυ EDIT: για να το δειτε κιολας... στο artisteer ειναι ετσι: και οταν το περναω στο joomla ειναι ετσι :
alexitsios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Κοίταξες μήπως αν είναι ενεργοποιημένο και το module του συγκεκριμένου μενού και που? αν δεν είναι ενεργοποιημένο ή είναι σε άλλη θέση, δεν θα στο εμφανίσει.
bill777 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 μπορεις να μου πεις πως θα το κανω αυτο?
alexitsios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Πηγαίνεις extensions-> modules Εκεί θα βρεις το όνομα του μενού. Μπαίνεις μέσα και την επιλογή enabled: την ορίζεις yes. Στο position, ορίζεις τη θέση που θα έχει και τέλος, κοιτάς από κάτω στην επιλογή menu assignment αν εμφανίζεται σε όλα τα menus.
bill777 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστω πολυ. εφτιαξε. Αλλα τωρα δημιουργηθηκε ενα αλλο προβλημα οι στυλες κατω χαλασαν και πεφτει η μια πανω στην αλλη....
alexitsios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Σε αυτό δεν έχει να κάνει κάτι το joomla. Πρέπει να τα settareis καλύτερα με css.
bill777 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Σε αυτό δεν έχει να κάνει κάτι το joomla. Πρέπει να τα settareis καλύτερα με css. εννοεις να το ξανα περασω στο artisteer και να το φτιαξω απο εκει?
bill777 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 μπορειτε να μου πειτε αυτο το Αρχικη πως να το βγαλω? εχω φαει πολλες ωρες και δεν μπορω να βρω την ρυθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα