StratosV7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 παιδια θελω τη βοηθεια σας, μου εχει βγαλει 3 φορες σημερα μπλε οθονη, δεν μου εχει ξανα βγαλει ποτε, προσφατα του εκανα φορματ... εχω βγαλει φοτο τις μπλε οθονες, αν μπορειτε να με βοηθησετε να μου πειτε τι φταιει...
panos0100 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 σκληρος δισκος λεω εγω αν ειναι wd βρες το προγραμματακι που κανει τον δισκο τεστ αλλιως αν ειναι seagate το αναλογο ή πολυ απλα βαλε το hd sendinel
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 σκληρος δισκος λεω εγω Blind shot εαν δεν μαθουμε περισσοτερες λεπτομερειες (το ntfs.sys μπορει να σημαινει πολλα, μπορει και τιποτα). Ο ελεγχος του σκληρου ειναι μια καλη αρχη, οντως.
StratosV7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Ο δισκος μου ειναι ssd, υπαρχει για αυτον προγραματακι???
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Ο δισκος μου ειναι ssd, υπαρχει για αυτον προγραματακι??? ή πολυ απλα βαλε το hd sendinel και CrystalDiskInfo 1
StratosV7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 οκ μολις γυρισω στο σπιτι θα τα κανω ολα αυτα κ θα σας ενειμεροσω παλι... φιλε μου εχω κανει κ αλλο ενα θεμα πιο πανω πριν απο λιγο για προβλημα σε στικακι της vodafone... αν γνωριζεισ κατι κανε το καλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα