Tsarou4 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 προσπαθώ να βάλω την καρτα να δουλεψει σε monitor mode αλλα παιρνω ενα error...λεει Found 5 processes that could cause trouble. If airodump-ng, aireplay.ng or airtun-ng stops working after a short period of time,you may want to kill(some of) them! -e PID Name 861 avahi-daemon 862 avahi-daemon 867 NetworkManager 986 wpa_supplicant 2778 dhclient Process with PID 2778 (dhclient) is running on interface wlan0 Interface Chipset Driver wlan0 Atheros ath9k - [phy0] αυτο το παιρνω οταν πληκτρολογω sudo airmon-ng start wifi0 τι μπορω να κανω;
jemadux Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 δωσε ενα sudo iwconfig θα εχει wifi0 eth1 και wlan0 > lo no wireless extensions. usb0 no wireless extensions. mon0 IEEE 802.11bgn Mode:Monitor Tx-Power=14 dBm Retry long limit:7 RTS thr:off Fragment thr:off Power Management:off wlan0 IEEE 802.11bgn ESSID:"Network" Mode:Managed Frequency:2.412 GHz Access Point: MAC ADRESS Bit Rate=11 Mb/s Tx-Power=14 dBm Retry long limit:7 RTS thr:off Fragment thr:off Encryption key:off Power Management:off Link Quality=29/70 Signal level=-81 dBm Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0 Tx excessive retries:104 Invalid misc:9974 Missed beacon:0 eth0 no wireless extensions. εχω ως interface το wlan0 και για να βαλεις monitor mode βαλε το wlan0 αντι για wifi0 ή μπορει να μην μπαινει σε monitor mode happy cracking
Candlemass Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Καταρχάς κλείσε τις διεργασίες που σου λέει : > kill 861 kill 862 kill 867 kill 986 kill 2778 και μετά δοκίμασε να σηκώσεις το monitor στο wlan0 που σου λέει και ο jemadux, ειδικά αν χρησιμοποιείς το BT5. Στο wifi0 δούλευε κυρίως με τους madwifi drivers στο BT2/3. Εφόσον έχεις Atheros chipset 99,9% θα μπαίνει σε monitor. Μετά, φυσικά θα χρησιμοποιείς το mon0 σαν interface για τα airodump / aireplay.
Tsarou4 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 παιδια δεν μπορει να τα κανει kill ολα και μετα οτι και να πατησω πχ wlan0 μου βγαζει το ιδιο μυνημα με αλλους PID και μου λεει please donwload and install iw τι να κανω...;;(οπως καταλαβατε ειμαι nooby στο τερματικο)
Bspus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι απλα να τρεξεις το backtrack 5 σε live dvd. Θα συνεργαστει αμεσως με την καρτα σου, εχει ολα τα εργαλεια που θες, ειναι φτιαγμενο για αυτο το σκοπο. Πραγματικα δεν αξιζει τον κοπο να προσπαθεις να τα κανεις να δουλεψουν στη βασικη σου διανομη, εφοσον προκειται για κατι αρκετα εξειδικευμενο. Δεν ειναι το wireless cracking κατι που ασχολειται κανεις σε καθημερινη βαση. Παντως wifi0 δεν εχω ξαναδει. wlan0 (1 κλπ) και μετα mon0. Σκοτωσε τις διεργασιες με kill -9. Αν παλι παραπονοεται, απλα τρεξτο, δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχει προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα