taslikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Παίδες Καλησπέρα.. Σκέφτομαι σοβαρά να άγωρασω έναν imac είναι αξιόπιστοι? Σταθεροί? Θα έχω προβλήματα? Λειτουργώ χρόνια windows αλλά ακούω για την σταθερότητα των imac και άλλα αληθεύουν?... Ευχαριστώ.. Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App
xtraktor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Παίδες Καλησπέρα.. Σκέφτομαι σοβαρά να άγωρασω έναν imac είναι αξιόπιστοι? Σταθεροί? Θα έχω προβλήματα? Λειτουργώ χρόνια windows αλλά ακούω για την σταθερότητα των imac και άλλα αληθεύουν?... Ευχαριστώ.. Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App καλυτερα να περιμενεις μιας και θα βγουν νεα μοντελα σύντομα!
taslikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 καλυτερα να περιμενεις μιας και θα βγουν νεα μοντελα σύντομα! Αααα οκ ευχαριστώ πολύ.. Θα έχουν Ρέτινα?ξέρουμε καθόλου? Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App
diogt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Παίδες Καλησπέρα.. Σκέφτομαι σοβαρά να άγωρασω έναν imac είναι αξιόπιστοι? Σταθεροί? Θα έχω προβλήματα? Λειτουργώ χρόνια windows αλλά ακούω για την σταθερότητα των imac και άλλα αληθεύουν?... Ευχαριστώ.. Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App Εγώ θα έλεγα να περιμένεις μιας και θα βγούν τα καινούργια ! και πάρε μετά αν exeic την οικονομική δυνατότητα ..αλλιώς πάρε μεταχειρισμένο Μεταχειρισμένο είναι καλύτερο πιστεύω αν είναι first time που παίρνει iMac gt μπορεί να μην σου αρέσει κιόλας Αααα οκ ευχαριστώ πολύ.. Θα έχουν Ρέτινα?ξέρουμε καθόλου? Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App any ! retina οθόνη με αναλύσεις κάπου: 2540-1440 (κάτι τέτοιο ) ναι *
xtraktor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Αααα οκ ευχαριστώ πολύ.. Θα έχουν Ρέτινα?ξέρουμε καθόλου? Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App retina δεν ξερω αλλα σιγουρα λεπτότερο design και ivy bridge!
diogt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εγώ άκουσα για retina σε : imac ...MacBook και σιγά σιγά θα βάλουν σε κινητά κλπ !
taslikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Οκ ευχαριστώ όλους σας με βοηθήσατε πολύ.. Από εμπειρίες σας είναι σταθερό σαν μηχάνημα? Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App
diogt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εγώ προσωπικά δεν είχα ..αλλα από friends που είδα καλο ήταν ! ...άξιζε τα λεφτά του ! αλλα εξαρτάται και gt το θες
xtraktor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εγώ άκουσα για retina σε : imac ...MacBook και σιγά σιγά θα βάλουν σε κινητά κλπ ! στα κινητα ηδη υπαρχει iphone 4/4S/5 ipad3 Εγώ προσωπικά δεν είχα ..αλλα από friends που είδα καλο ήταν ! ...άξιζε τα λεφτά του ! αλλα εξαρτάται και gt το θες υπαρχουν πολλα μοντελα τα οποια ταιριαζουν σε διαφορετικες αναγκες... τα μηχανηματα ειναι πολυ καλα αλλακαι παλι οπως ειπε ο φιλος εξαρταται τι ακριβως το θελεις..δηλαδη ποιες ειναι οι αναγκες σου!
taslikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Οκ παίδες με βοηθήσατε πάρα πολύ ευχαστω.. Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα