Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες Καλησπέρα.. Σκέφτομαι σοβαρά να άγωρασω έναν imac είναι αξιόπιστοι? Σταθεροί? Θα έχω προβλήματα? Λειτουργώ χρόνια windows αλλά ακούω για την σταθερότητα των imac και άλλα αληθεύουν?... Ευχαριστώ..

Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Παίδες Καλησπέρα.. Σκέφτομαι σοβαρά να άγωρασω έναν imac είναι αξιόπιστοι? Σταθεροί? Θα έχω προβλήματα? Λειτουργώ χρόνια windows αλλά ακούω για την σταθερότητα των imac και άλλα αληθεύουν?... Ευχαριστώ..

καλυτερα να περιμενεις μιας και θα βγουν νεα μοντελα σύντομα!

Δημοσ.

καλυτερα να περιμενεις μιας και θα βγουν νεα μοντελα σύντομα!

Αααα οκ ευχαριστώ πολύ.. Θα έχουν Ρέτινα?ξέρουμε καθόλου?

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να περιμένεις μιας και θα βγούν τα καινούργια ! και πάρε μετά αν exeic την οικονομική δυνατότητα ..αλλιώς πάρε μεταχειρισμένο :)

Μεταχειρισμένο είναι καλύτερο πιστεύω αν είναι first time που παίρνει iMac gt μπορεί να μην σου αρέσει κιόλας :P

any ! retina οθόνη με αναλύσεις κάπου: 2540-1440 (κάτι τέτοιο :P)

ναι *

Δημοσ.

retina δεν ξερω αλλα σιγουρα λεπτότερο design και ivy bridge!

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ όλους σας με βοηθήσατε πολύ.. Από εμπειρίες σας είναι σταθερό σαν μηχάνημα?

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν είχα ..αλλα από friends που είδα καλο ήταν ! ...άξιζε τα λεφτά του ! αλλα εξαρτάται και gt το θες :)

Δημοσ.

Εγώ άκουσα για retina σε : imac ...MacBook και σιγά σιγά θα βάλουν σε κινητά κλπ !

στα κινητα ηδη υπαρχει iphone 4/4S/5 ipad3

Εγώ προσωπικά δεν είχα ..αλλα από friends που είδα καλο ήταν ! ...άξιζε τα λεφτά του ! αλλα εξαρτάται και gt το θες :)

υπαρχουν πολλα μοντελα τα οποια ταιριαζουν σε διαφορετικες αναγκες...

τα μηχανηματα ειναι πολυ καλα αλλακαι παλι οπως ειπε ο φιλος εξαρταται τι ακριβως το θελεις..δηλαδη ποιες ειναι οι αναγκες σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...