tsifotis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Έχω πάει μια φορά στον Κιάμο, πριν χρόνια. Παντρεύονταν ένας φίλος και μας πήγε εκεί. Κάπου προς αεροδρόμιο ήταν. Μαζί του ήταν και η Πάολα. Αλήθεια λέω, δεν την ήξερε η μάνα της τότε. Εσύ παίζει να θήλαζες ακόμα τότε, Άθλιε. Καπου προ δεκαετιας πολυ χοντρικα; παρομοια φαση. Πρεπει να εχουμε πετυχει ιδιο προγραμμα. Φιλος που εκανε PR εκει, μη χεσω, με/μας τραβηξε. Απαλευτα. Τουλαχιστον τα τζαμπε μπουκαλια βοηθανε. Την εχει ακομα την φρατζα; Τι να πω ρε γμτ. Ο,τι ειναι ο βασιλης Παπακωσταντινου για τους 16ηδες ειναι ο Κιαμος για τους newbie εν δυναμει μπουζουκοβιους. αν και συνηθως οι πρωτες αγαπες εχουνε αντοχη στο χρονο. Καλα να παθουνε
tsakonas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 κiαμο? την παλεύετε ρε? ούτε τα κοριτσάκια δε τον ακούνε αυτόν..πάμε στη λεμονα καλύτερα
mary Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Εφυγε η Παολα φιλε, να 'ταν κι αλλη. Το ακουσα και γω στο ραδιοφωνο και μου εκανε εντυπωση."Για 2 τελευταιες παραστασεις μπλαμπλα..." Γιατι παραστασεις;Τι ηταν δλδ τσιρκο η θεατρο;Εμφανισεις δεν ειναι το σωστο;;; 1
slipknot Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 ΟΛΟΙ αύριο στο σημείο που κανονίστηκε Μη λείψει κανείς. Και που είναι η λέσχη βρε; ΒΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΣΧΗ; 1
athlios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Εγω δε πλερωνω τν φωτογραφο σε μπουζουκια(το χω γρουσουζια). Αμα κατσει και καβατζωσουμε καμια, εχει καλως...
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Τώρα δηλαδή θα ανοίξει θέμα "συνάντηση αθηναίων insomniacs στον λεπα";
athlios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bdWovGrEluk ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥΥΥΥ. Οποιος δε γνωριζει ωρα και μέρος συναντησης να στειλει πμ στον μπαρμπα-Λεφτερ και βρειτε τα μεταξυ σας. Οποια δε γνωριζει ωρα και μερος να με στειλει πμ το κινητο της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις