TeoNOKIA Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Το cooler που ερχεταί μαζί με την συσκευασία είναι ικανοποιητικό; Μιλάω για τον INTEL PENTIUM 4 NORTHWOOD 2,66GHz - 533 - BOX και δεν με ενδιαφέρει το overclocking. Μ' αρέσει να κάνω divx και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μου κολάει το συστημα.
firegarden Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Εγω εχω εναν Ρ4 1,6 και με το ανεμιστηρακι του ΒΟΧ δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.Τον εχω φτασει μεχρι και στα 2,063Ηz χωρις να ανεβασει σημαντικα θερμοκρασια.Παντως επειδη λες οτι σε ενδιαφερει το Divx ,θα σου προτεινα να παρεις Athlon...
DimitrisKTM Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Μια χαρα ειναι το cooleraki, δεν θα εχεις κανενα προβλημα! Προτιμησε να βαλεις παστουλα AS3 αντί για την παστα που εχει στην συσκευασια. Καλο αερισμο στο κουτι σου να εχεις. Αν παιζει και κλιματισμος στο δωματιο ακομα καλυτερα.
pseira Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 o p4 einai poly kalyteros sto divx encoding apo athlon. Ola ta benches pou eida ayto deixnoun
TeoNOKIA Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Στο πλάι αρκούν 2 coοlers και αν ναι πια προτείνετε; Είδα σε ένα pc της Quest να έχει 1 coοler με ένα "μπουρί" που να κατευθύνει τον εξωτερικό αέρα πάνω στο cooler της CPU. Γνωρίζει κάνείς κάτι για αυτή τη μέθοδο;
DimitrisKTM Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Βαλε καλυτερα εναν 12ρη ανεμιστηρα στο πλαι, χωρις "μπουρι", για να δροσιζει και το northbridge. Κοιτα την υπογραφη μου.
georgeadams Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Στο πλάι αρκούν 2 coοlers και αν ναι πια προτείνετε; Είδα σε ένα pc της Quest να έχει 1 coοler με ένα "μπουρί" που να κατευθύνει τον εξωτερικό αέρα πάνω στο cooler της CPU. Γνωρίζει κάνείς κάτι για αυτή τη μέθοδο; Στο συγκεκριμένο κουτί της Quest που είδες, το "μπουρί" δεν φυσάει πάνω στον επεξεργαστή, αλλά ρουφάει. Ο λόγος που το έχουν βάλει είναι πως λόγω της σχεδίασης του κουτιού, δεν υπήρχε χώρος για να βάλουν τον ανεμιστήρα "φυσιολογικά" (στο πίσω μέρος του κουτιού, κάτω από το τροφοδοτικό)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.