Προς το περιεχόμενο

multiMAN [?]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να με βοηθήσει καποιος σχετικά με το ποια έκδοση του multiMAN να βάλω στο PS3 μου;

[*] Είμαι στην 3.55knew και δεν ξέρω ποια έκδοση να βάλω!!!

multiMAN ver 04.02.00 και μετά update στην 04.06.02 με υποστήριξη θερμοκρασιών ? Ποια έκδοση να βάλω FULL / BASE / DASEPLUS / CEX UPD?? bad.gif

Δημοσ.

Αν κατεβαζεις μεσω υπολογιστη η BASE ειναι αρκετη. Αν δεν εχεις καμια επανω βαλε την 4.02.00 η οποια εν ειναι update (UPD)

Μετα ακολουθα τα παρακατω βηματα

Ο καλυτερος τροπος χωρις προβληματα για να μη μπερδευεσαι ειναι ο εξης αρκει να εχεις συνδεδεμενο το ΠΣ3 σε δικτυο (εννοω γενικα ινετερνετ ειτε με wifi ειτε με εθερνετ) χωρις να εισαι συνδεδεμενος στο psn.

Ανοιγεις τον Μουλτιμαν και πατας R1 η L1 εως οτου βρεθεις στο ΧΜΒ mode του Μουλτιμαν (ΧΜΒ ειναι αυτο που φαινεται σαν το κεντρικο μενου του ΠΣ3 οταν το ανοιγεις)

Πας τερμα αριστερα και πανω και επιλεγεις update. Αυτοματα θα σου κανει αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση του. πατας exit μολις κατεβει.

Πας στο install package files και το ινσταλλαρεις απο εκει... Εισαι ετοιμος

Δημοσ.

Ti di

Αν κατεβαζεις μεσω υπολογιστη η BASE ειναι αρκετη. Αν δεν εχεις καμια επανω βαλε την 4.02.00 η οποια εν ειναι update (UPD)

Μετα ακολουθα τα παρακατω βηματα

Ο καλυτερος τροπος χωρις προβληματα για να μη μπερδευεσαι ειναι ο εξης αρκει να εχεις συνδεδεμενο το ΠΣ3 σε δικτυο (εννοω γενικα ινετερνετ ειτε με wifi ειτε με εθερνετ) χωρις να εισαι συνδεδεμενος στο psn.

Ανοιγεις τον Μουλτιμαν και πατας R1 η L1 εως οτου βρεθεις στο ΧΜΒ mode του Μουλτιμαν (ΧΜΒ ειναι αυτο που φαινεται σαν το κεντρικο μενου του ΠΣ3 οταν το ανοιγεις)

Πας τερμα αριστερα και πανω και επιλεγεις update. Αυτοματα θα σου κανει αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση του. πατας exit μολις κατεβει.

Πας στο install package files και το ινσταλλαρεις απο εκει... Εισαι ετοιμος

Τι διαφορά έχει η FULL απο την BASE?

Δημοσ.

εχει τα εξωφυλλα μεσα, απο χιλιαδες παιχνιδια και τρωει καμια 200MB στο δισκο

ενω αν εχεις την base ο ΜΜ κατεβαζει αυτοματα τα εξωφυλλα αναλογα με τα παιχνιδια που εχεις περασμενα εσυ στο δισκο σου

Λειτουργικα δεν εχει καμια αλλη διαφορα

• Like 1
Δημοσ.

εχει τα εξωφυλλα μεσα, απο χιλιαδες παιχνιδια και τρωει καμια 200MB στο δισκο

ενω αν εχεις την base ο ΜΜ κατεβαζει αυτοματα τα εξωφυλλα αναλογα με τα παιχνιδια που εχεις περασμενα εσυ στο δισκο σου

Λειτουργικα δεν εχει καμια αλλη διαφορα

Σε ευχαριστώ φίλε μου με κάλυψες πλήρως ...

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...