Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει πολυ αδύναμο επεξεργαστή, αν μπορείς να ανέβεις λίγο http://www.skroutz.g...-4GB-500GB.html , αν και λογικά λίγο αργότερα θα ξαναμπεί σε προσφορά ο fujitsu με τον i5 και την 620 sta 475.

Αυτή η προσφορά που λες είχε μπει στο eshop; Και είχε μόνο 475€;

Δημοσ.

στο e-shop λυπάμαι αλλά δε ξέρω αν μπήκε, πάντως σίγουρα την είχε το cosmodata για αρκετα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δημοσ.

στο e-shop λυπάμαι αλλά δε ξέρω αν μπήκε, πάντως σίγουρα την είχε το cosmodata για αρκετα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μήπως αυτόν λες; http://www.cosmodata.gr/product/152741/notebook-fujitsu-ah532-me-epexergasti-core-i5-3-10ghz-turbo-boost-xana-konta-sas-apo-tis-28-oktovriou Απλά αυτός νομίζω δεν έχει την 620.

Δημοσ.

αυτός ήτανε απλά είχε και την 620, αυτή η εκδοση που εχουν τώρα για καποιο περίεργο λόγο είναι χωρίς την 620

Δημοσ.

αυτός ήτανε απλά είχε και την 620, αυτή η εκδοση που εχουν τώρα για καποιο περίεργο λόγο είναι χωρίς την 620

Αυτός πως σου φαίνεται; http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10106829# Πιστεύω να μπορώ να παίζω κανένα προ. Άσχετο το sims είναι βαρύ παιχνίδι γιατί θέλει να το παίζει η αδερφή μου.

Δημοσ.

αυτός έχει 499 σε άλλα καταστήματα. αλλά με μπέρδεψες, είπες μέχρι 400, σου πρότεινα κάτι που κόστιζε παραπάνω και τώρα μου λες για +140 ευρώ. Για να σε βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ θέλω να μου πεις πόσο είναι το ποσό που θα διαθέσεις, ή θες να βάλεις δόσεις από εκεί που θα το πάρεις. το sims δε νομίζω να είναι βαρύ αλλα κάτσε να το κοιτάξω.

από ότι βλέπω είναι πολύ ελαφρύ, δε θα εχεις κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

αυτός έχει 499 σε άλλα καταστήματα. αλλά με μπέρδεψες, είπες μέχρι 400, σου πρότεινα κάτι που κόστιζε παραπάνω και τώρα μου λες για +140 ευρώ. Για να σε βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ θέλω να μου πεις πόσο είναι το ποσό που θα διαθέσεις, ή θες να βάλεις δόσεις από εκεί που θα το πάρεις. το sims δε νομίζω να είναι βαρύ αλλα κάτσε να το κοιτάξω.

από ότι βλέπω είναι πολύ ελαφρύ, δε θα εχεις κανένα πρόβλημα

Στο κωτσόβολο κοιτάω γιατί έχω κάτι κουπόνια από εκεί. Το ξέρω έχεις δίκιο απλά το πρόβλημα είναι όταν βλέπεις κάτι καλύτερο και λες να ανεβάσεις λίγο το budget. Θα πάρω και σταθερό σε λίγο καιρό και προσπαθώ να τα συνυπολογίσω. Τα 540€ που ανέβηκα είναι μόνο για τον κωτσόβολο. Πάντως το laptop έχει καλές επιδόσεις ή δεν αξίζουν τα λεφτά;

Δημοσ.

του κωτσόβολου είναι καλό λάπτοπ, αν με τα κουπονάκια που λες πάει στα ~500 τότε αξίζει.

Προσωπική άποψη, κοίταξε πρώτα τον σταθερό και με ότι περισσέψει πάρε λάπτοπ, ο σταθερός θα σου μείνει χρόνια. αλλά αυτή είναι απλώς η προσωπική μου άποψη...

Δημοσ.

του κωτσόβολου είναι καλό λάπτοπ, αν με τα κουπονάκια που λες πάει στα ~500 τότε αξίζει.

Προσωπική άποψη, κοίταξε πρώτα τον σταθερό και με ότι περισσέψει πάρε λάπτοπ, ο σταθερός θα σου μείνει χρόνια. αλλά αυτή είναι απλώς η προσωπική μου άποψη...

Ναι εννοείται πρώτα ο σταθερός. Έχεις να μου προτείνεις καμιά μητρική για τον i5 3570κ κοντά στα 80-90€; Στο περίπου +-10.

Δημοσ.

αν σε ενδιαφέρει το o/c πας σε z77, αν όχι σε h77, να σου προτείνω μητρική αν θες, αλλά θα ήταν καλύτερα να ρωτήσεις στις αναβαθμίσεις, εγω έχω καιρό να ασχοληθώ, οπότε τα παιδιά εκεί πιθανότατα θα σου βρουν τη καταλληλότερη μητρική.

ασχετο αλλά, ωραιος επεξεργαστής.

Δημοσ.

αν σε ενδιαφέρει το o/c πας σε z77, αν όχι σε h77, να σου προτείνω μητρική αν θες, αλλά θα ήταν καλύτερα να ρωτήσεις στις αναβαθμίσεις, εγω έχω καιρό να ασχοληθώ, οπότε τα παιδιά εκεί πιθανότατα θα σου βρουν τη καταλληλότερη μητρική.

ασχετο αλλά, ωραιος επεξεργαστής.

Σε ευχαριστώ πάντως με βοήθησες αρκετά. Βλέπω να πέρνω το laptop του κωτσόβολου.

Δημοσ.

χαρα μου να βοηθαω :) αν θες περίμενε και τη γνώμη κανενος άλλου, για να είσαι πιο σιγουρος. αν και λογικά σε αυτόν θα σε παραπέμψουν και οι υπόλοιποι.

Δημοσ.

Σε laptop κοιτάς να έχει καλο επεξεργαστή, μητρική, και οθόνη

και ethernet klpa ..αν έχει πχ 2gb ram δεν σε νοιάζει γιατί την αλλάζεις με 10 euro !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...