Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις παρρηγγειλα ενα απο τη Farnell. ETA ελεγε 3 βδομαδες...αντε να δουμε!

edit: ευχαριστω TS :-)

Δημοσ.

@manosnik

Πόσο σου κόστισε από τη Farnell,μαζί με τα μεταφορικά;

δεν ειχε μεταφορικα

34 λιρες δηλαδη 42€

Δημοσ.

Μην Αγοράσετε ακόμα ! ...σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει με την ανεβασμένη μνήμη από τι άκουσα !

35$ = 25-28 είναι η αναλογία !

Αλλα μπορεί κάποιος να μου πει σε τι ακριβώς χρησιμεύει ρε παιδιά ??? :-D

http://gr.rsdelivers.com/product/raspberry-pi/raspberry-pi-type-b/raspberry-pi-type-b/7568308.aspx <=== 27 EURO (δεν έχει έρθει το καινούργιο μοντέλο ακόμα

)

Μεταφορικά δεν βλέπω να χρεώνουν αλλα δεν είμαι και σίγουρος !

Δημοσ.

Πιστεύω είναι ιδανικό για home server. Προσωπικά σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω ως file/print/log server στο οικιακό LANάκι. Για seedάρισμα torrent τη νύχτα ό,τι πρέπει ;) Και αυτά για αρχή, μπορείς να κάνεις παπάδες μαζί του. Μπορείς να το'χεις και σε φάση media center στην TV σου.

Δημοσ.

Μην Αγοράσετε ακόμα ! ...σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει με την ανεβασμένη μνήμη από τι άκουσα !

35$ = 25-28 είναι η αναλογία !

Αλλα μπορεί κάποιος να μου πει σε τι ακριβώς χρησιμεύει ρε παιδιά ??? :-D

http://gr.rsdelivers...8308.aspx������ <=== 27 EURO (δεν έχει έρθει το καινούργιο μοντέλο ακόμα

)

Μεταφορικά δεν βλέπω να χρεώνουν αλλα δεν είμαι και σίγουρος !

Η τιμη που βλεπεις ειναι χωρις Φ.Π.Α 23% δηλαδη τελικη τιμη 34€ και εκτιμωμενος χρονος παραδοσης 10/12!!!

Δημοσ.

παιδια εχω δει στο ebay κατι κινεζικα που μιαζουν σαν flash memory και εχουν 1 gb μνημη ram kai 1,5 gh επεξεργαστη και κοστιζουν 35 ευρο .MK802 λεγεται

Δημοσ.

Τελικά δεν πωλείται στη χώρα μας οπότε να το παραγγειλουνε αλλα πως θα βάλουμε λειτουργικό σύστημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...