dimitris2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Το Raspberry Pi, ο υπολογιστής με τις μικρότερες διαστάσεις ο οποίος έγινε διαθέσιμος σε όλους τον περασμένο Μάρτιο, αναβαθμίζεται σήμερα με διπλάσια μνήμη RAM κρατώντας παράλληλα την ίδια τιμή των $35 δολαρίων. Συγκεκριμένα η μνήμη RAM φτάνει πλέον τα 512MB, ενώ υπάρχουν και σκέψεις για μελλοντική υποστήριξη του λογισμικού του Android 4.0.Η επιπλέον μνήμη του Raspberry Pi του δίνει μεγαλύτερες επιδόσεις στις εφαρμογές αλλά και υποστήριξη για οθόνη αφής ή ακόμη και υποστήριξη επιπλέον παροχής ενέργειας έτσι ώστε η συσκευή να μετατραπεί σε φορητή. Στην νέα έκδοση υπάρχουν δύο υποδοχές USB, HDMI θύρα, καθώς επίσης και θύρες καρτών μνήμης SD και Ethernet. Το Raspberry Pi κυκλοφορεί από τον ομώνυμο οργανισμό, με πρωταρχικό σκοπό να δοθούν περισσότερα κίνητρα σε καθηγητές και μηχανικούς έτσι ώστε να υπάρξει ενασχόληση με τον προγραμματισμό και την επιστήμη της πληροφορικής σε όλα τα επίπεδα. Ο οργανισμός υποστηρίζει ακόμη την πεποίθηση ότι υπάρχει η ανάγκη καλύτερης κατανόησης για το ποιοι μηχανισμοί υπάρχουν στα ενδότερα μιας υπολογιστικής συσκευής. Site: thenextweb.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Come to mamma 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Πάρα πολύ καλά νέα. Τώρα το έχει άνετα το ICS από θέμα μνήμης. Από που αγοράζουμε είπαμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 το θελω στα χερια μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Πάρα πολύ καλά νέα. Τώρα το έχει άνετα το ICS από θέμα μνήμης. Από που αγοράζουμε είπαμε ; λογικά ναι χαλαρά το παίζει το isc αφού δεν έχει να διατηρεί πολλά υποσυστήματα όπως gsm, 3g κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
copydisk Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Raspberry Pi Type B Single Board Computer, 512MB Despatch expected within 6 week(s) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Πολύ καλο νεο κρίμα για εμάς που εχουμε βέββαια το προηγούμενο μοντέλο αλλα και μονο οτι συνεχίζεται η υποστήριξη και ανάπτυξη τους ειναι πολυ καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Πάντως τα 25 δολάρια γίνονται 42 ευρώ. Παρέλαβε κανείς από τις πρώτες παρτίδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diogt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Where can I buy one? You can buy the Raspberry Pi through Premier Farnell/Element 14 and RS Components. Both distributors sell all over the world. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Where can I buy one? You can buy the Raspberry Pi through Premier Farnell/Element 14and RS Components. Both distributors sell all over the world. Γιατί στο δεύτερο site στα τεχνικά χαρακτηριστικά τη μνήμη την δείχνει ως 256ΜΒ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Guys, just google it; there are several e-shops that sell it. I got mine from: http://www.newark.com/. I suggest also the Adafruit. I ll let you know when i got it. My apologies for the english but I have no greek fonts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 εγω εχω παραλαβει αλλα δεν μου χρεισιμευει σε τιποτα κυριως γιατι δεν βλεπω τενιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά αυτο εκτός απο το χώρο τι αλλο χρησιμεύει ; Και επίσης η κάρτα περιλαμβάνεται στο σύστημα με λειτουργικό android ?γιατι θα μου άρεσε να πάρω ένα αλλα θέλω να μάθω για τι ακριβώς είναι Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 να πάρει... 6 μήνες περίμενα να πάρω το δικό μου και τώωρα έβγαλαν τα 512mb ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gk13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά από που μπορώ να το αγοράσω στα 35$; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα