kostas.K Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ρωταω πληροφοριακα.αν εχω βαλει μοτιβο στο samsung galaxy s3 και αυτο με την αναγνωριση προσωπου υπαρχει περιπτωση να το ξεκλειδωσω?αν ναι πως?
kostas.K Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ναι καπως ετσι λεγετε http://www.youtube.com/watch?v=vVOFTAWoTFw 1
sarantinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω πως υπάρχει τρόπος με το Google account. Αν θυμάμαι καλά το κλειδώνεις τελείως και το ξεκλειδώνεις με το account, αλλιώς... Flash! Sent from my iPhone using Insomnia
kostas.K Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Flash! Sent from my iPhone using Insomnia δηλαδη?
sarantinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Βρίσκεις την ROM και την flashαρεις απο την αρχή Sent from my iPhone using Insomnia
kostas.K Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 εχει προγραμμα η σαμμυ οπως η σονυ ερικσον το update seervice?
hawkpilot Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Το τηλέφωνο είναι δικό σου? Γνωρίζεις ότι υπάρχει τρόπος να παρακάμψεις το κλείδωμα αναγνώρισης προσώπου? εχει προγραμμα η σαμμυ οπως η σονυ ερικσον το update seervice?
Meraklis56 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 το Face Unlock έχει ένα bug,αν βάλεις φωτογραφία του ιδιοκτήτη μπροστά απο την μπροστινή κάμερα. Τώρα δεν ξέρω αν γίνεται να το ξεκλειδώσει με το google account αλλά σίγουρα γίνεται αν φλασάρει άλλη ρομ η ακόμα τη stock. Όταν ανοίγει το κινητό πατάς το power off+menu button+volume up και μπαίνεις στο recovery και φλασάρεις αυτήν http://netkups.com/?d=508325f76bf92 (τελευταία ice cream sandwich).Ενδεχομένως να χρειάζεται να σβηστούν όλα τα δεδομένα σου(όχι της εξωτερικής sd κάρτας)
kostas.K Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Ναι δικό μου είναι.οχι δεν ξέρω πως... Οπότε δεν ειναι αδύνατον να το ξεκλειδωσω...ευχαριστώ
arxaggelos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω αυτό το bug το είχαν διορθώσει και πλέον πρέπει να ανοιγοκλείσεις τα μάτια για να δουλέψει. Δεν παίρνω και όρκο.
hawkpilot Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δε με πείθεις. Αν πράγματι είναι, τότε θα έπρεπε να ξέρεις πως μπορείς να παρακάμψεις το κλείδωμα του προσώπου. Στη διαδικασία κλειδώματος συμπεριλαμβάνεται ένα είδος "backup" σε περίπτωση που δε σε αναγνωρίζει το τηλέφωνο - θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό εφόσον είναι δικό σου. Ναι δικό μου είναι.οχι δεν ξέρω πως... Οπότε δεν ειναι αδύνατον να το ξεκλειδωσω...ευχαριστώ
Captain Nemo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δε με πείθεις. Αν πράγματι είναι, τότε θα έπρεπε να ξέρεις πως μπορείς να παρακάμψεις το κλείδωμα του προσώπου. Στη διαδικασία κλειδώματος συμπεριλαμβάνεται ένα είδος "backup" σε περίπτωση που δε σε αναγνωρίζει το τηλέφωνο - θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό εφόσον είναι δικό σου. Μπορεί να έκανε καμία πλαστική ο άνθρωπος αμέσως το μυαλό σου να πάει στο πονηρό
kostas.K Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δε με πείθεις. Αν πράγματι είναι, τότε θα έπρεπε να ξέρεις πως μπορείς να παρακάμψεις το κλείδωμα του προσώπου. Στη διαδικασία κλειδώματος συμπεριλαμβάνεται ένα είδος "backup" σε περίπτωση που δε σε αναγνωρίζει το τηλέφωνο - θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό εφόσον είναι δικό σου. και γιατι θα επρεπε να το ξερω?
Meraklis56 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Γιατί αν είσαι ο ιδιοκτήτης του κινητού ακριβώς μετά αφού αποθύκευε το πρόσωπο σου,όταν το ενεργοποιούσες, σου έχει επιλογή είτε να βάλεις Pattern η PIN.Θα πρεπε να γνωρίζεις ένα απο τα δύο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα