SpirosLouis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα σας, Έχω το Sony Erricsson K770i το οποίο σήμερα που το έκλεισα μετά από πολύ καιρό όταν το ξαναάνοιξα δεν μπορούσε να αναγνωρίσει την SIM. Επίσης το φωτάκι της φωτογραφικής μηχανής(στα πλάγια της συσκευής) είναι συνέχεια αναμμένο. Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά; Ότι και αν ξέρετε είναι ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
taslikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα σας' date=' Έχω το Sony Erricsson K770i το οποίο σήμερα που το έκλεισα μετά από πολύ καιρό όταν το ξαναάνοιξα δεν μπορούσε να αναγνωρίσει την SIM. Επίσης το φωτάκι της φωτογραφικής μηχανής(στα πλάγια της συσκευής) είναι συνέχεια αναμμένο. Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά; Ότι και αν ξέρετε είναι ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.[/quote'] ... Μάλον σερβισ φίλε μου αλλά θα σου ζητησουυν..... Κάνα κατοστάρι... Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App
SpirosLouis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 καλύτερα να το χαρίσω άμα είναι 100αρικο
firewalker Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Την μπαταρία και την κάρτα τα έβγαλες και να τα ξανα βάλεις; Με άλλη κάρτα δοκίμασες;
SpirosLouis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ναι όλα αυτά που αναφέρεις τα έχω κάνει αρκετές φορές.
taslikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 καλύτερα να το χαρίσω άμα είναι 100αρικο Σε βλέπω να το χαρίζεις.... Χαχαχα το έχω και εγώ το κινητάκι στο σιτάρι όμως ακόμα δουλεύει αθάνατο μηλαμέ... Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App
SpirosLouis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Άλλα 2 τέτοια ίδια έχω αλλά στην Αθήνα... τόσο ατυχία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα