Wardoxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Γιατί τα laptop τα βγάλατε DEAD? Δείτε το βίντεο εδώ http://www.youtube.com/watch?v=HghsTA6m_vQ&feature=related παίζει battlefield 3 σε ultra graphics σε αυτό το laptop σε 30-50fps
liakjim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ναι ρε συ , στα 1366Χ768 (αν κ την θεωρω απαραδακτη αναλυση), δεν θα εχει προβλημα.
vaggospat13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Με πόσο fps λέτε να παίζετε το Garry’s mod σε αυτό το laptop με ανοιχτή κλήση στο Skype? το παιχνιδι εχει πολυ χαμηλες απαιτησεις αποτι ειδα , ακομα κ με ενσωματωμενη καρτα γραφικων θα τρεχει ανετα το συγκεκριμενο. το skype δεν νομιζω να επηρεαζει καθολου
Wardoxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Οκ παιδία ευχαριστώ. Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω ακόμα ακριβός και θα ανοίξω και ένα θέμα για αναβάθμιση σταθερού pc.
vaggospat13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Όχι, την καταλαβαίνω απόλυτα. Συμφωνούμε ότι για να παίξεις καλά (όσο γίνεται σε μικρή οθόνη και laptop keyboard) θέλεις 1500+ ευρώ? Πέρα από τα εγγενή προβήματα που έχουν τα laptop. Μάλλον ναι. Συμφωνούμε ότι για να δώσεις 1500 ευρώ για να έχεις την δυνατότητα να παιζεις όπου θες πρέπει τα λεφτά να μην έχουν σημασία για σένα? Κάθε λογικός άνθρωπος συμφωνεί. Ποιό είναι το συμπέρασμα από τις παραπάνω δύο προτάσεις? Τα laptop εγγενώς απευθύνονται σε τρεις κατηγορίες ανθρώπων: α) Γυναίκες β) Επαγγελματίες με απόλυτη ανάγκη τη φορητότητα που αναφέρεις γ) Φοιτητές εξωτερικού Αν κάποιος δεν ανήκει σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, δεν θα του απαγορεύσω εγώ να παρει λαπτοπ, προφανώς. Αλλά δεν θα μου απαγορεύσεις και συ να του πω πως πετάει λεφτά. μερικοί δεν έχουν καταλάβει την έννοια της φορητοτητας... εννοείται πως υπάρχει έννοια gaming laptop ,διαχωρίζει τα άπλα λαπτοπ από αυτά που προορίζονται για gaming δεν σημαίνει ότι επειδή το λαπτοπ εχει 15αρα οθόνη θα παίζω μόνο σε αυτή. το συνδέω με την 40αρα στο σαλόνι και παίζω pro με τους φίλους μου, αυτό δεν είναι gaming; εκτός αν πρέπει να μεταφέρω το σταθερό στο σαλόνι κάθε φορά.
Kostas93 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως ένας φίλος μου σκεφτόταν έτσι και στην τελική μετά από λίγο καιρό το έκαψε από την πολύ χρήση..και δεν φτιάχνετε είναι το θέμα...έκαψε μητρική..και κάρτα γραφικών...πως σου φαίνεται ? μου φαίνεται πως ειχε εγγυηση και του τον αντικαταστήσανε, εκτος και αν ειναι υποθετικός ο φίλος σου. Αν αναβαθμίσεις τον υπολογιστη σου σίγουρα θα εχεις καλύτερα αποτελέσματα από τα περισσότερα, αν όχι όλα τα λάπτοπ, όμως η εννοια της φορητότητας πάει περίπατο. κατα τη γνώμη μου, αφού θες φορητότητα πάρε κάποιο λάπτοπ <1000 ευρώ. θα βρεις κάτι που θα σε ικανοποιεί, απλά πρέπει εκ των προτέρων να γνωρίζεις πως δε γίνεται να φτάσεις στο επίπεδο που θα εφτανες με εναν σταθερό.
POLYDOROS18 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 μου φαίνεται πως ειχε εγγυηση και του τον αντικαταστήσανε, εκτος και αν ειναι υποθετικός ο φίλος σου. Αν αναβαθμίσεις τον υπολογιστη σου σίγουρα θα εχεις καλύτερα αποτελέσματα από τα περισσότερα, αν όχι όλα τα λάπτοπ, όμως η εννοια της φορητότητας πάει περίπατο. κατα τη γνώμη μου, αφού θες φορητότητα πάρε κάποιο λάπτοπ <1000 ευρώ. θα βρεις κάτι που θα σε ικανοποιεί, απλά πρέπει εκ των προτέρων να γνωρίζεις πως δε γίνεται να φτάσεις στο επίπεδο που θα εφτανες με εναν σταθερό. δεν γίνεται αυτό που λες γιατί δεν ευθύνεται η εταιρία γι'αυτό...αν εσύ ή ο καθένας νομίζεται ότι το λαπτοπ είναι για να παίζεις ο άλλος λέει το συνδέω σε 40 οθόνη μιλάμε για φορητό λαπτοπ που σημαίνει εκμεταλεύομαι ότι έχει επάνω..χελοο.....άρα Δεινόσαυρε έχεις δίκιο σε ότι λες
Kostas93 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 φίλε, αστο καλύτερα, δε σε κόβω και για πολύ σχετικό με τη τεχνολογία. κάτσε παίξε με το google καλύτερα. Δεν ευθύνεται η εταιρία για ποιο? αν χαλάσει η μητρική δε χάλασε γιατί της έκανες βουντού, ούτε γιατί ήταν ανάδρομος ο ερμής. Η εταιρία ευθύνεται, ασφαλώς και ευθύνεται. "εκμεταλευομαι ότι έχει πάνω" => το σκεφτόσουν πολύ ώρα? άρα να μη παίρνουμε και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ή να μη το συνδέουμε με τη τηλεόραση για να δούμε καμια ταινία γιατί δεν είναι 'πάνω'. Δώσε ένα σοβαρό επιχείρημα, ένα μόνο σε παρακαλώ, γιατί δεν ευθύνεται η εταιρία. μόνο ένα. δε μου λες, όταν η καλή μας dell έφτιαξε πχ αυτά http://www.alienware.com/Landings/laptops.aspx τι είχε στο μυαλό της? να γραφουμε κειμενάκια στο word?
vaggospat13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 δεν γίνεται αυτό που λες γιατί δεν ευθύνεται η εταιρία γι'αυτό...αν εσύ ή ο καθένας νομίζεται ότι το λαπτοπ είναι για να παίζεις ο άλλος λέει το συνδέω σε 40 οθόνη μιλάμε για φορητό λαπτοπ που σημαίνει εκμεταλεύομαι ότι έχει επάνω..χελοο.....άρα Δεινόσαυρε έχεις δίκιο σε ότι λες το λαπτοπ θα παρεξηγηθεί που θα το συνδέσεις με την τηλεόραση και θα κάψει μητρικη καλά τα σκέφτεστε αυτά που λέτε... το λαπτοπ έχει πάνω θήρα hdmi δεν θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε; τι άλλο θα ακούσω σήμερα... 1
POLYDOROS18 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 το λαπτοπ θα παρεξηγηθεί που θα το συνδέσεις με την τηλεόραση και θα κάψει μητρικη καλά τα σκέφτεστε αυτά που λέτε... το λαπτοπ έχει πάνω θήρα hdmi δεν θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε; τι άλλο θα ακούσω σήμερα... ρώτα απλά τι εννοώ ...εννοώ ότι αν είναι να δώσεις 1000 ευρώ και να πάρεις λάπτοπ για να το συνδέσεις σε μια τηλεόραση τι διαφορά έχει από το να κάνεις έναν πύργο...
liakjim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ρώτα απλά τι εννοώ ...εννοώ ότι αν είναι να δώσεις 1000 ευρώ και να πάρεις λάπτοπ για να το συνδέσεις σε μια τηλεόραση τι διαφορά έχει από το να κάνεις έναν πύργο... To οτι μπορεις να πας το λαπτοπ εκει χαχαχαχα. Αναρωτιεμαι γιατι συνεχιζω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα