Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Οι φίλοι gamers θα θυμάστε το Razer Blade, το εντυπωσιακό laptop που κυκλοφόρησε πέρυσι και λανσαρίστηκε ως το πρώτο “πραγματικά” gaming laptop της αγοράς. Razer Blade Κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GT660M 2GB DDR5 VRAM Η διάθεση του ξεκινά στις 30 Σεπτεμβρίου από ΗΠΑ και Καναδά, με την τιμή να έχει οριστεί στα $2499.99 (περίπου €2000). http://youtu.be/PzV2INVy3n0 αυτό είναι κοντά σε αυτό που ζητάς... 1.ειτε θα πας σε 660m , αλλα θα ριξεις αναλυση/φιλτρα/ποιοτητα κτλ σε τετοιους τιτλους Περίπου σαν αυτήν είναι η 660m. Βγάλε τα συμπεράσματά σου: http://www.anandtech.com/bench/Product/538
liakjim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Συνεχιζεις. Εχεις παρει ενα ελλεινο διαφημιστικο μιας εταιριας κ το χρησιμοποιεις ωστε να απαξιωσεις την κατηγορια "gaming laptops" . Περιμενα κατι καλυτερο... Τότε ας τα κατεβάσω λίγο…. Τι μου προτείνεται για παιχνίδια σαν το Garry’s mod και να τρέχω και Skype. Τα requires του Garry’s mod είναι εδώ 1.7 GHz processor 512 MB RAM A Video Card the Supports DirectX 8.1 (or greater) Windows 2000/XP/Vista/7 Οι υπολοιπες απαιτησεις σου παραμενουν οι ιδιες?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δεν γίνεται να απαξιώσεις κάτι που δεν υπάρχει. Φτάνει πια με αυτό το παραμύθι. Ακόμα και να σκάσεις 2000 ευρώ, σε 17αρα θα παίζεις? Γελάει ο κόσμος.
liakjim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ακομα να καταλαβεις τον ορο φορητοτητα. Δεν ξερω τι μπορω να κανω για αυτο...
Wardoxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Αν δεν αξίζει ένα laptop ούτε και για τόσο χαμηλά να το κλίσω το θέμα και να ανοίξω ένα για αναβάθμιση σταθερού pc να το αναβαθμίσω αλλά και πάλη άλλο θέμα το ένα άλλο το άλλο εγώ θέλω ένα φορητό pc που να μπορώ να πεζό Garry’s mod και να είμαι Skype με τους φίλους μου
liakjim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Αγαπητε μην επηρρεαζεσαι. Οταν με 900Ε (http://www.skroutz.g...B-32GB-SSD.html) , αγοραζεις φορητο με καρτα ανταξιας την 5770 (desktop) , προσωπικα το θεωρω επιτευγμα,(η 7970m ειναι ανταξια της 570!!!). Απαντησε λιγο στο απο πανω ερωτημα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ακομα να καταλαβεις τον ορο φορητοτητα. Δεν ξερω τι μπορω να κανω για αυτο... Όχι, την καταλαβαίνω απόλυτα. Συμφωνούμε ότι για να παίξεις καλά (όσο γίνεται σε μικρή οθόνη και laptop keyboard) θέλεις 1500+ ευρώ? Πέρα από τα εγγενή προβήματα που έχουν τα laptop. Μάλλον ναι. Συμφωνούμε ότι για να δώσεις 1500 ευρώ για να έχεις την δυνατότητα να παιζεις όπου θες πρέπει τα λεφτά να μην έχουν σημασία για σένα? Κάθε λογικός άνθρωπος συμφωνεί. Ποιό είναι το συμπέρασμα από τις παραπάνω δύο προτάσεις? Τα laptop εγγενώς απευθύνονται σε τρεις κατηγορίες ανθρώπων: α) Γυναίκες β) Επαγγελματίες με απόλυτη ανάγκη τη φορητότητα που αναφέρεις γ) Φοιτητές εξωτερικού Αν κάποιος δεν ανήκει σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, δεν θα του απαγορεύσω εγώ να παρει λαπτοπ, προφανώς. Αλλά δεν θα μου απαγορεύσεις και συ να του πω πως πετάει λεφτά. 1
POLYDOROS18 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 υπερβολη υπερβολη #2 Βρηκες το ενα ακριβο μοντελο που οντως δεν αξιζει, ωστε να αποξειωσεις μια κατηγορια φορητων η οποια σ αρεσει ή οχι (κ σε αλλους) , υπαρχει κ εξυπηρετει συγκεκριμενες αναγκες. To παιδι το λεει ξεκαθαρα : ΘΕΛΕΙ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Γι αυτο σταματα το trolling. πιο τρολλ φίλε μου είπα την άποψη μου στο παιδί ώστε να καταλάβει το λάθος του γιατί και εγώ έτσι έλεγα να δώσω λεφτά για laptop αλλά τελικά μόλις άκουσα τι έπαθε ένας φίλος μου το μετάνιωσα ...
liakjim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Συμφωνω σε ολα οσα λες. Οταν ομως καποιος ανηκει σε αυτες τις κατηγοριες (αν κ λιγο γενικα τα λες) , οπως ο φιλος εδω δεν μπορεις πεις οτι πεταει τα λεφτα του. 1
Wardoxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδία της περισσότερες ώρες δεν είμαι στο σπίτι και θέλω να έχω ένα laptop μαζί που να παίζει games ένας να απαντήσει στην ερώτηση μου άπλα. π.χ. σου προτείνω να πάρεις αυτό το laptop είναι για αυτό που θες (λινκ) αλλά πχ θα σου κράτηση 2χρονια. Η π.χ. δεν υπάρχει τίποτα για αυτό που ζητάς στα λυτά που ζητάς το είπα 500φορες άντε και γα*****
POLYDOROS18 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δεινόσαυρε επιτέλους συμφωνούμε ..χαχαχαχαχαχαχα μα αυτό είναι το θέμα ότι δεν μπορούν να καταλάβουν..και έβαλα εκείνο το λάπτοπ σαν παράδιγμα ξέροντας ότι αυτά που φοράει εμένα προσωπικά δεν με καλύπτουν όταν είναι κατότερα από πιο καινούργια που υπάρχουν για desktop
liakjim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδία της περισσότερες ώρες δεν είμαι στο σπίτι και θέλω να έχω ένα laptop μαζί που να παίζει games ένας να απαντήσει στην ερώτηση μου άπλα. π.χ. σου προτείνω να πάρεις αυτό το laptop είναι για αυτό που θες (λινκ) αλλά πχ θα σου κράτηση 2χρονια. Η π.χ. δεν υπάρχει τίποτα για αυτό που ζητάς στα λυτά που ζητάς το είπα 500φορες άντε και γα***** Λοιπον εγω θα προτεινα να πας σε αυτον http://www.skroutz.gr/s/2231586/Lenovo-IdeaPad-Y580-i5-3210M-6GB-500GB-32GB-SSD.html Δεν ειναι fullhd αλλα τα 1366Χ768 , θα τα εχει πολυ πιο ευκολα η καρτα. 1
POLYDOROS18 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδία της περισσότερες ώρες δεν είμαι στο σπίτι και θέλω να έχω ένα laptop μαζί που να παίζει games ένας να απαντήσει στην ερώτηση μου άπλα. π.χ. σου προτείνω να πάρεις αυτό το laptop είναι για αυτό που θες (λινκ) αλλά πχ θα σου κράτηση 2χρονια. Η π.χ. δεν υπάρχει τίποτα για αυτό που ζητάς στα λυτά που ζητάς το είπα 500φορες άντε και γα***** http://www.skroutz.gr/s/2231586/Lenovo-IdeaPad-Y580-i5-3210M-6GB-500GB-32GB-SSD.html ορίστε το λινκ σου για αυτό που ψάχνεις λίγα χρήματα παραπάνω αλλά είναι αυτό που θες πιστεύω.. Λοιπον εγω θα προτεινα να πας σε αυτον http://www.skroutz.g...B-32GB-SSD.html Δεν ειναι fullhd αλλα τα 1366Χ768 , θα τα εχει πολυ πιο ευκολα η καρτα. στο μυαλό μου είσαι χαχαχαχα......
Wardoxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Με πόσο fps λέτε να παίζετε το Garry’s mod σε αυτό το laptop με ανοιχτή κλήση στο Skype?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα