Wardoxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Θελω να αγορασω ενα gaming laptop στα 900euro για games που οπως battlefield 3, call of duty black ops, league of legends. Θα ήθελα την ανάλυση της οθόνης στα 1920x1080, Επεξεργαστή Intel core i7 (αν γίνεται), και ram το λιγότεροo 4gb (αν έχει και blue ray θα είναι τέλειο), και χώρο σκληρού δίσκου θα προτιμούσα 500gb. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το βάρος του laptop. Άπλα είπα κάποια παραδείγματα τι θα προτιμούσα αν θέλετε τώρα πείτε μου κανένα site με laptops μονό με αντικαταβολή.
c0prse_grinder Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 κλινεις προς καποια συγκεκριμενη εταιρια? αυτο της lenovo ειναι πολυ καλο value 4 money: http://www.amazon.de...50305666&sr=8-8 ...παντως νομιζω σε αναλυση 1600x900 θα καταληξεις... τωρα ειδα αυτο με την αντικαταβολη. παντως αν το θεμα της αξιοπιστιας ειναι αυτο που σε τσιγκλαει.. με το αμαζον δεν θα εχεις προβλημα. για απο Ελλαδα δεν ξερω να σου πω κατι συγκεκριμενο την τωρινη περιοδο.. αν ησουν μια βδομαδα νωριτερα ισως να σε ενδιεφερε το alienware m14x που χε προσφορα τo Public στα 799
Wardoxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μάλλον για asus έχω δει και κάποια alienware ότι είναι καλά δεν ξέρω…
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δεν υπάρχει gaming laptop φίλε μου. Κόλπο του marketing είναι. Βάλε μια κάρτα γραφικών στο desktop της υπογραφής σου και είσαι άψογα. 1
Wardoxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή το alienware είναι καλύτερο? Γιατί το βρήκα με 799ευρω τώρα εδώ http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=18691&catid=19 Θέλω ένα gaming laptop για να μπορώ να το κουβαλώ παντού ενώ το desktop που να σηκώνω την 27αρα οθόνη τον πύργο πληκτρολόγια καλώδια ακουστικά και να τα κουβαλώ???
POLYDOROS18 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή το alienware είναι καλύτερο? Γιατί το βρήκα με 799ευρω τώρα εδώ http://www.specialpr...=18691&catid=19 Θέλω ένα gaming laptop για να μπορώ να το κουβαλώ παντού ενώ το desktop που να σηκώνω την 27αρα οθόνη τον πύργο πληκτρολόγια καλώδια ακουστικά και να τα κουβαλώ??? εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως ένας φίλος μου σκεφτόταν έτσι και στην τελική μετά από λίγο καιρό το έκαψε από την πολύ χρήση..και δεν φτιάχνετε είναι το θέμα...έκαψε μητρική..και κάρτα γραφικών...πως σου φαίνεται ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ενώ το άλλο που θα είναι 4 κιλά θα το έχεις στον ώμο, ε? Τεσπα, υπάρχουν άνθρωποι εδώ που ξέρουν από λαπτοπ θα δουν το θέμα σου και θα βοηθήσουν. Για μένα είναι απολύτως fail σαν επιλογή, όποιο και να παρεις και πέταμα χρημάτων. 1
Wardoxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 και πως μπορω να εχω ενα gaming PC που να το κουβαλαω ευκολα?
liakjim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Τεσπα, υπάρχουν άνθρωποι εδώ που ξέρουν από λαπτοπ θα δουν το θέμα σου και θα βοηθήσουν. Επιτελους. @Wardoxx , να ξερεις πως η 1920X1080 , ειναι ζορικη αναλυση για πιαχνιδια τυπου Battlefield 3. Αρα 1.ειτε θα πας σε 660m , αλλα θα ριξεις αναλυση/φιλτρα/ποιοτητα κτλ σε τετοιους τιτλους (αλλα δεν πειραζει εχεις τον σταθερο αν κ θελει καινουργια καρτα) 2. ειτε θα πας εδω : http://www.plaisio.g...II-i736-875.htm (ενα +20% πανω απο την 660m) 3. κοιτα κ εδω http://www.amazon.de...0307803&sr=1-20 4. ειτε θα ανεβασεις χρημα (περι τα 1600Ε) ωστε να να παρεις απο εξωτερικο κατι με 7970m/680m (πχ http://www.amazon.de/XMG-P702-6AS-Notebook-HD7970M-i7-3630QM/dp/B009K2UJSW/ref=sr_1_3?s=computers&ie=UTF8&qid=1350307941&sr=1-3)
POLYDOROS18 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ενώ το άλλο που θα είναι 4 κιλά θα το έχεις στον ώμο, ε? Τεσπα, υπάρχουν άνθρωποι εδώ που ξέρουν από λαπτοπ θα δουν το θέμα σου και θα βοηθήσουν. Για μένα είναι απολύτως fail σαν επιλογή, όποιο και να παρεις και πέταμα χρημάτων. συμφωνώ για μένα τα λάπτομ είναι μόνο για γραφιστική χρήση και προγράμματα μουσικής και εικόνας...τίποτε άλλο από εκεί και πέρα αν θέλεις κάτι καλό δίνεις 1000 ευρώ και φτιάχνεις ένα καλό μηχάνημα σταθερό...όπου θα ξέρεις ότι και να σου καεί πχ η μνήμη θα πάρεις άλλη και όχι το δεν υπάρχει δεν γίνεται να γίνει αλλαγή και πως μπορω να εχω ενα gaming PC που να το κουβαλαω ευκολα? τι ερώτηση είναι αυτή δεν υπάρχει gaming pc που το κουβαλάς εύκολα αν θέλεις κάτι τέτοιο καλύτερα δώσε 200 ευρώ και πάρε κανένα psp
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Επιτελους. Ο φίλος μου έστειλε πμ γι αυτό και απάντησα στο θέμα. Κάνε τώρα τα μαγικά σου.
Wardoxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Έχω ένα καλώ σταθερό pc που με μια δυο αναβαθμησουλες γίνεται τέλειο αλλά το θέμα είναι ότι βγάλτε το λίγο από το μυαλό σας για σταθερό θέλω laptop να το κουβαλώ αν δεν ξέρετε κάτι καλώ τότε αφήστε το να το βγάλω και εγώ από το μυαλό μου.
POLYDOROS18 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Νέο Razer Blade, το απόλυτο gaming laptop ανακοινώθηκε και είναι 2 φορές γρηγορότερο Οι φίλοι gamers θα θυμάστε το Razer Blade, το εντυπωσιακό laptop που κυκλοφόρησε πέρυσι και λανσαρίστηκε ως το πρώτο “πραγματικά” gaming laptop της αγοράς. Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε το δεύτερης γενιάς Razer Blade, το οποίο θα είναι δύο φορές ισχυρότερο και γρηγορότερο από τον προκάτοχο του! Η απόδειξη στα τεχνικά χαρακτηριστικά που ακολουθούν: Razer Blade Οθόνη 17.3” LED backlit Full HD (1920 x 1080, 16:9) Multi-TouchPad με οθόνη + 10 OLED επαναπρογραμματιζόμενα πλήκτρα Επεξεργαστής Intel Ivy Bridge Επεξεργαστής γραφικών Intel GMA HD Κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GT660M 2GB DDR5 VRAM Μνήμη RAM 8GB DDR3 1600MHz Αποθηκευτικός χώρος 500GB HDD + 64GB SSD WiFi 802.11 a/g/n, Bluetooth 4.0, Ethernet Υποδοχές 1x HDMI, 3x USB 3.0 Ενσωματωμένη webcam 2MP, ενσωματωμένα ηχεία Ήχος Dolby Home Theater v4 Λειτουργικό σύστημα Windows 7 Home Premium Μπαταρία 60Wh Διαστάσεις 427 x 277 x 22.4 mm Βάρος 2.99kg Η διάθεση του ξεκινά στις 30 Σεπτεμβρίου από ΗΠΑ και Καναδά, με την τιμή να έχει οριστεί στα $2499.99 (περίπου €2000). http://youtu.be/PzV2INVy3n0 αυτό είναι κοντά σε αυτό που ζητάς...αλλά φίλε μου πολλά λεφτά...με τα ίδια κάνεις ένα θηρίο σταθερό και θα σου μείνει για μια ζωή.. γι'αυτό σου λέω βγάλε το από το μυαλό σου αν θες πάρε μια κονσόλα ps vita ή psp και κάνε την δουλειά σου...αλλιώς αναβάθμισε το ήδη υπάρχον pc σου
liakjim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 όπου θα ξέρεις ότι και να σου καεί πχ η μνήμη θα πάρεις άλλη και όχι το δεν υπάρχει δεν γίνεται να γίνει αλλαγή υπερβολη Νέο Razer Blade... Η διάθεση του ξεκινά στις 30 Σεπτεμβρίου από ΗΠΑ και Καναδά, με την τιμή να έχει οριστεί στα $2499.99 (περίπου €2000). ... αυτό είναι κοντά σε αυτό που ζητάς...αλλά φίλε μου πολλά λεφτά...με τα ίδια κάνεις ένα θηρίο σταθερό και θα σου μείνει για μια ζωή.. γι'αυτό σου λέω βγάλε το από το μυαλό σου αν θες πάρε μια κονσόλα ps vita ή psp και κάνε την δουλειά σου...αλλιώς αναβάθμισε το ήδη υπάρχον pc σου υπερβολη #2 Βρηκες το ενα ακριβο μοντελο που οντως δεν αξιζει, ωστε να αποξειωσεις μια κατηγορια φορητων η οποια σ αρεσει ή οχι (κ σε αλλους) , υπαρχει κ εξυπηρετει συγκεκριμενες αναγκες. To παιδι το λεει ξεκαθαρα : ΘΕΛΕΙ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Γι αυτο σταματα το trolling. 1
Wardoxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Τότε ας τα κατεβάσω λίγο…. Τι μου προτείνεται για παιχνίδια σαν το Garry’s mod και να τρέχω και Skype. Τα requires του Garry’s mod είναι εδώ 1.7 GHz processor 512 MB RAM A Video Card the Supports DirectX 8.1 (or greater) Windows 2000/XP/Vista/7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα