Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Όπως λέει ο τίτλος, έχω αυτό το λάπτοπ και θέλω να βάλω πάνω του τα W8 για εκπαιδευτικούς λόγους. Διάβασα στο http://www.samsung.com/us/support/win8upgrade/ ότι πρέπει να ακολουθήσω κάποια βήματα για αυτήν την διαδικασία. Όλα καλά μέχρι εδώ,το λάπτοπ μου είναι συμβατό, τα πρώτα βήματα λένε να κάνω ένα back up και να κατεβάσω τα τελευταία bios drivers για τα windows 7 κτλπ πριν την εγκατάσταση των W8 αλλά δεν μπορώ να βρώ στο site της samsung.com ούτε στο samsung.gr το μοντέλο μου. Πήρα τηλέφωνο την Samsung και αφού με είχανε στην αναμονή κανα 10 λεπτο που ψάχνανε το μοντέλο τελικά μου είπαν ότι θα με καλέσουν εκείνοι όταν το βρουν..

Υπάρχει κάποιος με το ίδιο λάπτοπ ή που να ξέρει που θα μπορούσα να βρω τα drivers; Μήπως επειδή έχουν ομοιότητες με κάποιο άλλο μοντέλο πρέπει να κατεβάσω αλλουνού μοντέλου drivers;

Βοήθεια!

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Φίλε έβαλα τελικά τα Windows 8 στο λάπτοπ και κατέβασα το SW update που αναφέρει το site και δεν δουλεύει -.- τραγικό! Κανένα πρόβλημα δεν έχω όμως στο λάπτοπ. Μόνο το πληκτρολόγιο κάνει τα δικά του. Για παράδειγμα δεν μπορώ να πατήσω Enter και να αλλάξει σειρά όταν γράφω κάτι στα σάιτ, ενώ στο Open Office δουλεύει κανονικά και το Shift+2 στα αγγλικά έχει αλλάξει θέση με το Shift+' ενώ στα ελληνικά το γράφει κανονικά.

Δηλαδή μου λείπει ένα driver αν υπάρχει για το keyboard του laptop και είμαι κομπλέ..

Δημοσ.

Για δοκιμασε να κατεβασεις το easy software manager και το easy settings (και τα 2 ειναι προγραμματα της samsung, προεγκατεστημενα στο λαπτοπ) και απο εκει να κανεις ρυθμισεις και ενημερωσεις.

Διαφορετικα, εκτος των drivers του touchpad δεν υπαρχει κατι αλλο.

Παντως το προβλημα που περιγραφεις που φαινετε πως δεν εχει να κανει με drivers. Νομιζω πως αν αλλαξεις την διαταξη του πληκτρολογιου US, θα δουλευει κανονικα. Γενικα, παιξε λιγο με την διαταξη....

Δημοσ.

Για δοκιμασε να κατεβασεις το easy software manager και το easy settings (και τα 2 ειναι προγραμματα της samsung, προεγκατεστημενα στο λαπτοπ) και απο εκει να κανεις ρυθμισεις και ενημερωσεις.

Διαφορετικα, εκτος των drivers του touchpad δεν υπαρχει κατι αλλο.

Παντως το προβλημα που περιγραφεις που φαινετε πως δεν εχει να κανει με drivers. Νομιζω πως αν αλλαξεις την διαταξη του πληκτρολογιου US, θα δουλευει κανονικα. Γενικα, παιξε λιγο με την διαταξη....

Καλημέρα. Το easy software δεν έτρεξε ποτέ σε μένα και ας είχα τότε τα Windows 7 όσες φορές και να το έσβηνα και να το ξαναέκανα εγκατάσταση όπως και τώρα κολλάει στο loading. Το Easy settings είναι το μόνο που δουλεύει. Μάλλον υποδουλεύει διότι έχω το Wi-Fi κλειστό από τα settings των Windows 8 και στο πρόγραμμα μου λέει ότι είναι ανοικτό πχ.. Το SW update μου βγάζει τον κλασσικό Windows Explorer error ενώ σε HP λαπτοπ με Windows 8 θα ανοίξει κανονικά και θα πει ότι δεν είναι συμβατό με το λάπτοπ. Λογικό.. Θα παίξω λίγο με τα πλήκτρα και τις ρυθμίσεις, είχα ξαναπάθει κάτι παρόμοιο και δεν μπόρεσα να το διορθώσω, σε λάπτοπ Turbo-x από Vista σε W7. Ευχαριστώ πάντως.Τελικά δούλεψε το easy software, κακογραμμένο, στο πρόγραμμα έβλεπα μόνο τα ονόματα συναρτήσεων και όχι τα ίδια τα ονόματα... ακόμα και το όνομα του ήταν SAMUSNG .... έκανε κάτι chipset updates κτλπ και μετά έφαγε error και restart..
Δημοσ.

To ξερω πως ειναι κακογραμμενο αλλα δυστηχως ειναι το μονο connection που εχουμε με την επισημη samsung για τα updates...

Το προβλημα τελικα λυθηκε? Το πληκτρολογιο "απανταει" σωστα στα κουμπια?

Δημοσ.

To ξερω πως ειναι κακογραμμενο αλλα δυστηχως ειναι το μονο connection που εχουμε με την επισημη samsung για τα updates...

Το προβλημα τελικα λυθηκε? Το πληκτρολογιο "απανταει" σωστα στα κουμπια?

Το πρόβλημα τελικά το βρήκα. Δεν είχε σχέση με τα προγράμματα αλλά με αυτό που είχες πει, με την διάταξη. Πήγα στην taskbar και από εκεί πάτησα το ENG->Language Preferences->το πληκτρολόγιο μου ήταν στο UK αλλά δίπλα είχε options->Add an input method-> έσβησα τα UK και έβαλα τα Qwerty US international και είναι μια χαρά τώρα . Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...