panos2000gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Τώρα εαν αυτο στη πράξη εχει καποιες ελάχιστες δυσλειτουργίες οκ ειναι θεμα software και θα λυθει.. Οκ καθε καινουργιο εχει και τα θεματακια του.. Οσοι τρεξανε να αγορασουν ωντας και γνωστες της τεχνολογιας...ηθελεστα και παθεστα.. Oλοι οσοι ασχολουμαστε μ την τεχνολογια εχουμε τις επιφυλαξεις μας για καθε τι καινουργιο και ανωριμο.. Το συμπέρασμα σου δηλαδή είναι ότι δεν φταίει η Apple, αλλά αυτοί που αγοράσανε το προϊόν της? Έλεος...δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνογνωσία για να καταλάβει η εταιρεία ότι το μηχάνημα lagaρει (ειδικά με τα Lion όταν πρωτοκυκλοφόρησε) ή ότι δεν δουλεύει σωστά το bluetooth με το wifi ανοιχτό. Είναι μάλλον ντροπιαστικό για την Apple να κυκλοφορεί τη ναυαρχίδα της χωρίς να έχουν γίνει οι απαραίτητες δοκιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μονος σου το λες:Η Retina είναι ο κυριότερος λόγος αγοράς αυτού του laptop. Παρολο ομως που κυκλοφορουν φθηνοτερα λαπτοπ (ακομα και πιο πριν τα retina) με εξαιρετικες ips οθονες που ελαχιστα υστερουν σε σχεση με τις retina, δεν ακους τον κοσμο να μιλαει για αυτα... Αυτο ειναι η υπερβολη και για αυτο ακους κοσμο να λες οτι "η retina τα σπαει" χωρις να εχουν δουλεψει σε αυτην και χωρις να γνωριζουν τις εναλλακτικες.. Γενικοτερα, την μεγαλη διαφορα στην χρηση ενος retina macbook pro σε σχεση με ενα απλο macbook pro δεν την κανει η υψηλη αναλυση, αλλα το ips panel. Δεν θέλω να μιλάω για άλλα άτομα .. Προσωπικά νομίζω ότι δεν υποβάθμισα καμιά άλλη οθόνη .. Αντιθέτως, θα θυμάσαι όταν κάναμε τις συζητήσεις για αγορά νέου Mac, που έλεγα ότι δεν θέλω Air γιατί υστερεί κατά πολύ στον τομέα αυτό από άλλα ultrabooks .. Τελικά προχώρησα στην αγορά του Retina κυρίως γιατί είχε την καλύτερη οθόνη - μακράν - στο line-up της Apple .. Νομίζω ότι και το IPS panel, και το pixel density αλλά και το ότι η Apple αφαίρεσε ένα κομμάτι γυαλί από το Retina, βοήθησαν στην βελτίωση της οθόνης .. Επέτρεψε μου όμως να πιστεύω ότι το pixel density είναι αυτό που άλλαξε ουσιαστικά τα πράγματα .. Ίσως μιας 1920x1080 IPS οθόνη να ήταν μια καλή εναλλακτική λύση, αλλά μια 1440x900 IPS δεν θα είχε πολύ διαφορά από το πιο κάτω νομίζω .. Για τον τελευταία έκδοση μιλάω και εγώ...η προηγούμενη δεν ήταν Retina ready. Κανένας browser όμως δεν συγκρίνεται σε smoothness με τον safari. Το smooth scrolling-surfing αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικότερα πλεονεκτήματα ενός MAC και δε νομίζω ότι ο chrome εκμεταλλεύεται πλήρως κάτι τέτοιο. Στο Facebook και σε πιο "γεμάτα" sites o Chrome τα πάει καλύτερα από τον Safari στο δικό μου .. Μου δίνει την αίσθηση ότι είναι πιο smooth τέλος πάντων από τον Safari .. Το θέμα είναι κατά πόσο είναι αξιοποιήσιμα αυτά τα pixel....δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να δουλέψει σε 15αρα οθόνη με ανάλυση μεγαλύτερη από 1920χ1200. Κακά τα ψέματα οι περισσότεροι δουλεύουν στο 1440x900 (best for retina) και στο 1680χ1050. Η retina θα μας δώσει ένα πιο ευανάγνωστο κείμενο (ειδικά σε ζουμ) από ότι ένα fullhd ips panel αλλά δε νομίζω ότι θα είναι τρελή η διαφορά στην πράξη και την καθημερινότητα. Σε επαγγελματίες φωτογράφους και video designers μπορεί να είναι χρήσιμα .. Σε average χρήστες όπως εμένα όχι .. Τρελή διαφορά δεν φαντάζομαι να υπάρχει από μια Full HD IPS, αλλά δεν μπορώ να πώ σίγουρα μέχρι να τα δώ δίπλα-δίπλα .. Δεν το θυμάμαι σίγουρα...έχω την εντύπωση όμως ότι πρόλαβα να εγκαταστήσω την 10.8.2. Για να μην παρεξηγηθώ δεν υποστηρίζω ότι το RETINA είναι κακό μηχάνημα. Απλά όταν έχεις δαπανήσει περί τα 2500 ευρώ για να το αγοράσεις, πρέπει να απαιτείς να δουλεύουν όλα ρολόι και να μην περιμένεις με αγωνία το κάθε software update επί τόσους μήνες. Απλά ρώτησα γιατί σαν κάτοχος του rMBP από τον Αύγουστο, θεωρώ ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά από την 10.8 στην 10.8.2 + EFI update .. Αν βάλουμε και τα Lion στην συζήτηση, τότε οι διαφορές φαντάζομαι ότι είναι σχεδόν τεράστιες .. Ευτυχώς εγώ δεν είχα την ατυχία να τα ζήσω ούτε για μια μέρα Με βρίσκεις σύμφωνο στο τελευταίο και ποτέ δεν διαφώνησα μαζί σου σε αυτό .. Δεν παρεξήγησα κάτι που είπες, αντιθέτως συμμερίζομαι τις απόψεις σου σχετικά με τις επιδόσεις ενός μηχανήματος αξίας 2000-2500 ευρώ .. Δυστυχώς όμως, όπως τα είχαμε ξαναπεί αυτά έχουν οι early adopters .. Είμαστε τα πειραματόζωα .. Στο iPhone 4 υπήρχαν προβλήματα με την antenna, στο πρώτο Macbook Pro ( Intel ) έκαναν εκρήξεις οι μπαταρίες ! Καλά πάμε με το Retina Πέρα από την πλάκα όμως, νομίζω ότι αυτή την στιγμή το rMBP βρίσκεται στο σημείο όπου έπρεπε να ήταν στην κυκλοφορία του .. Δεν ξέρω για το wi-fi/bluetooth, αλλά σε θέμα επίδοσης, λειτουργά όπως θα έπρεπε πιστεύω .. Δεν υπάρχουν UI lags, και το web browsing είναι ικανοποιητικότατο με lag μόνο σε πολύ γεμάτα sites .. Το μέλλον πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν θέλω να μιλάω για άλλα άτομα .. Προσωπικά νομίζω ότι δεν υποβάθμισα καμιά άλλη οθόνη .. Αντιθέτως, θα θυμάσαι όταν κάναμε τις συζητήσεις για αγορά νέου Mac, που έλεγα ότι δεν θέλω Air γιατί υστερεί κατά πολύ στον τομέα αυτό από άλλα ultrabooks .. Τελικά προχώρησα στην αγορά του Retina κυρίως γιατί είχε την καλύτερη οθόνη - μακράν - στο line-up της Apple .. Νομίζω ότι και το IPS panel, και το pixel density αλλά και το ότι η Apple αφαίρεσε ένα κομμάτι γυαλί από το Retina, βοήθησαν στην βελτίωση της οθόνης .. Επέτρεψε μου όμως να πιστεύω ότι το pixel density είναι αυτό που άλλαξε ουσιαστικά τα πράγματα .. Ίσως μιας 1920x1080 IPS οθόνη να ήταν μια καλή εναλλακτική λύση, αλλά μια 1440x900 IPS δεν θα είχε πολύ διαφορά από το πιο κάτω νομίζω .. Φιλε Nick, δεν ειναι το pixel density "που άλλαξε ουσιαστικά τα πράγματα" . Το pixel density του retina macbook pro 15" ειναι ελαχιστα πανω απο το pixel density ενος full hd 13"... Το ips panel ειναι που κανει την διαφορα. Επισης βλεπω ποσταρες μια φωτογραφια. Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που κοιταει ετσι τον υπολογιστη του. Στην συνηθη χρηση ενος υπολογιστη, η αποσταση που το κοιταμε ειναι πολυ μεγαλυτερη και οι διαφορες ειναι πολυ μικροτερες. Αντιθετα ομως οι διαφορες στην αντιθεση, στα χρωματα , στις γωνιες θεασης φαινονται σε ολες τις αποστασεις και ειναι αυτες που κανουν την διαφορα... Σου προτεινω μαλιστα να ποσταρεις μια φωτογραφια απο την συνηθη αποσταση που δουλευει καποιος ενα 15αρι λαπτοπ πανω σε γραφειο να δουμε αν φαινεται ευκολα η διαφορα. Να εισαι σιγουρος οτι η διαφορα λογω ips panel θα φαινεται. Δεν θα φαινεται ομως ευκολα η διαφορα λογω του λιγο μεγαλυτερου pixel density. Εδω και μερικες φωτο απο μερικα ips panel: και ποσο εντονη ειναι η διαφορα με τα tn panels: Οπως βλεπουμε, την διαφορα την κανει το ips panel σε νορμαλ αποσταση.. Δεν μπορουμε καν να ξεχωρισουμε ποια εχει υψηλο pixel density, αλλα ξεχωριζει κατευθειαν ποσο μεγαλη διαφορα εχει το ips panel. ------------------------------------------------ Σημειωτεον ειναι οτι μια οθονη 13.3" full hd 1920x1080 εχει 166ppi και θεωρειται "retina" σε αποσταση 20"(~51cm) που ειναι μια συνηθισμενη αποσταση χρησης ενος φορητου. (περιπου διπλασια απο την αποταση που πχ δουλευεις ενα smartphone, οποτε για αυτο χρειαζεται το μισο ppi για να θεωρηθει "retina") Για τον ιδιο λογο (μεγαλυτερη αποσταση χρησης) θεωρειται retina και η οθονη του ipad παρολο που εχει μικροτερo ppi απο το iphone. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2012 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Το συμπέρασμα σου δηλαδή είναι ότι δεν φταίει η Apple, αλλά αυτοί που αγοράσανε το προϊόν της? Εννοειται πως φταίει η apple που κυκλοφόρησε κατι το οποιο ισως να επρεπε να βελτιωθεί σε σημεία πριν βγει αλλα πιστεύω πως ανθρωποι που ασχολούνται πρεπει να εκανα την αγορα του με καθε επιφύλαξη... Θυμάμαι που ο "NiCk" ήταν πολυ επιφυλακτικος πριν το παρει γνωριζωντας οτι θα σκασει 2.5 και θα είναι tester εν μέρη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 @haHa Υποθέτω πως έχεις δίκαιο .. Δεν θα μπορώ να πώ με σιγουριά όμως αν μια 1920x1080 IPS θα ήταν αρκετή για να αντικαταστήσει την οθόνη που χρησιμοποιώ αυτή την στιγμή όσπου να την δώ από κοντά Σέβομαι όμως την άποψη σου μιας και λογικά θα έχεις δουλέψει σε πολύ περισσότερες από εμένα .. Θυμάμαι που ο "NiCk" ήταν πολυ επιφυλακτικος πριν το παρει γνωριζωντας οτι θα σκασει 2.5 και θα είναι tester εν μέρη.. 1965 ευρώ κατ'ακρίβεια 2500 νομίζω ότι είναι υπερβολικά πολλά για ένα laptop .. Και τα 2000 που έδωσα ήταν υπέρβαση για μένα γιατί δεν ήθελα να δώσω 1500 για ένα πολύ υποδιαίστερο Air .. Όμως ναι, το ήξερα από την αρχή ότι θα είμαι tester και είμουν εν γνώση των προβλημάτων ( image retention κτλ. ) .. Τελικά όμως πήγαν όλα πολύ καλά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος .. Αν δεν είμουν, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το πουλήσω και να βγάλω και 100-200 ευρώ κέρδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ειδα καποια video στο youtube πως to fb λαγκαρει στο scroll οταν εχεις και το chat ανοιχτό αντιθετα στο site της apple παει τελεια.. Ειναι θεμα της εταιρίας αυτο η του καθε site?? Εσεις που εχετε retina πχ στο iwork στο itunes ή στο preview , αντιμετωπίζεται θεμα;;ή απλα στις εφαρμογες που ακομα δεν εχουν κανει προσαρμοσει το scale της retina? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 @haHa Υποθέτω πως έχεις δίκαιο .. Δεν θα μπορώ να πώ με σιγουριά όμως αν μια 1920x1080 IPS θα ήταν αρκετή για να αντικαταστήσει την οθόνη που χρησιμοποιώ αυτή την στιγμή όσπου να την δώ από κοντά Σέβομαι όμως την άποψη σου μιας και λογικά θα έχεις δουλέψει σε πολύ περισσότερες από εμένα .. Και όμως είναι όπως τα λέει ο haha....στην συνήθη απόσταση που δουλεύουμε ένα laptop και συγκρίνοντας τα δύο παραπάνω panel, περισσότερο εντύπωση θα έκανε αυτό που θα είχε τα καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά (contrast, black value, φωτεινότητα, γωνίες θέασης, color gamut κτλ). H διαφορά στα ppi θα ήταν ορατή μόνο με ζουμ ή αν πλησιάζαμε τα μάτια μας ελάχιστα εκατοστά από την οθόνη. Και τα 2000 που έδωσα ήταν υπέρβαση για μένα γιατί δεν ήθελα να δώσω 1500 για ένα πολύ υποδιαίστερο Air .. Σε αυτές τιμές εννοείται ότι πέρνεις το RETINA με κλειστά μάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ειδα καποια video στο youtube πως to fb λαγκαρει στο scroll οταν εχεις και το chat ανοιχτό αντιθετα στο site της apple παει τελεια.. Ειναι θεμα της εταιρίας αυτο η του καθε site?? Εσεις που εχετε retina πχ στο iwork στο itunes ή στο preview , αντιμετωπίζεται θεμα;;ή απλα στις εφαρμογες που ακομα δεν εχουν κανει προσαρμοσει το scale της retina? Είναι και του Retina θέμα και του κάθε site νομίζω .. Σε κάποια sites συμπεριφέρεται τέλεια, σε άλλα sites lagάρει λίγο .. Σε εφαρμογές και στο UI πλέον δεν υπάρχει lag για εμένα .. Τώρα όσες εφαρμογές δεν είναι Retina-ready, δεν υπάρχει κάποιο θέμα απόδοσης, αλλά απλά φαίνονται κακάσχημες σε σχέση με τις υπόλοιπες Θα κάνω ποστ ένα "performance video" μέσα στο Σαββατοκυρίακο απλά για να δείξω μερικά πραγματάκια Και όμως είναι όπως τα λέει ο haha....στην συνήθη απόσταση που δουλεύουμε ένα laptop και συγκρίνοντας τα δύο παραπάνω panel, περισσότερο εντύπωση θα έκανε αυτό που θα είχε τα καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά (contrast, black value, φωτεινότητα, γωνίες θέασης, color gamut κτλ). H διαφορά στα ppi θα ήταν ορατή μόνο με ζουμ ή αν πλησιάζαμε τα μάτια μας ελάχιστα εκατοστά από την οθόνη. Yeap, έχετε δίκαιο στο θέμα αυτό .. Σε αυτές τιμές εννοείται ότι πέρνεις το RETINA με κλειστά μάτια. Νομίζω πως ναί, ειδικά και όταν οι επιλογές ενός ατόμου περιορίζονται μόνο στα Mac όπως εμένα .. 2500 δεν θα έδινα σε καμία περίπτωση .. 1965 από την άλλη με 16GB ram, μου φαίνονται σαν λογική τιμή από την άλλη Ομολογώ όμως ότι αν υπήρχε το 13άρι rMBP τον Ιούνη, ίσως να το αγόραζα εκείνο για να γλιτώσω ακόμα 200-300 ευρώ .. Επιφυλάσσομαι όμως ως τις 23 του Οκτώβρη για να πώ την τελευταία μου λέξη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Ομολογώ όμως ότι αν υπήρχε το 13άρι rMBP τον Ιούνη, ίσως να το αγόραζα εκείνο για να γλιτώσω ακόμα 200-300 ευρώ .. Επιφυλάσσομαι όμως ως τις 23 του Οκτώβρη για να πώ την τελευταία μου λέξη ! Θεωρώ ότι για 500 ευρώ διαφορά και άνω θα άξιζε ίσως τον κόπο. Το 13αρι δε νομίζω να έχει ούτε quadcore cpu, ούτε 16GB RAM και πιθανότατα ούτε discrete GPU. Ειδικά η Nvidia 650M που φοράνε τα 15αρια μου έκανε τρομερή εντύπωση τόσο για την απόδοση της, όσο και για την θερμική της συμπεριφορά. Αν δεν έχεις 2ο ισχυρότερο μηχάνημα (desktop) τότε δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς οτιδήποτε άλλο. Απλά πουλάς το RETINA με μικρή χασούρα μισό μήνα πριν την κυκλοφορία των εκδόσεων με haswell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Θεωρώ ότι για 500 ευρώ διαφορά και άνω θα άξιζε ίσως τον κόπο. Το 13αρι δε νομίζω να έχει ούτε quadcore cpu, ούτε 16GB RAM και πιθανότατα ούτε discrete GPU. Ειδικά η Nvidia 650M που φοράνε τα 15αρια μου έκανε τρομερή εντύπωση τόσο για την απόδοση της, όσο και για την θερμική της συμπεριφορά. Αν δεν έχεις 2ο ισχυρότερο μηχάνημα (desktop) τότε δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς οτιδήποτε άλλο. Απλά πουλάς το RETINA με μικρή χασούρα μισό μήνα πριν την κυκλοφορία των εκδόσεων με haswell Από ότι φαίνεται κάπου εκεί θα είναι η διαφορά Σύμφωνα με τα πιο κάτω πάντα, τα $1700 για το low-end rMBP 13'' είναι $500 λιγότερα από το low-end rMBP 15'' που κοστίζει $2200 .. We’ve now received pricing information on the base model and the “better” model. Based on wholesale prices we’ve received, we believe the entry model 13-inch Retina MacBook Pro will cost roughly $1699 at launch while the higher specc’ed model will cost $300 more making the $2000 price point likely. http://www.macrumors.com/2012/10/19/13-inch-retina-macbook-pro-pricing-to-start-at-roughly-1699/ Σε Αγγλικές τιμές, το 15'' rMBP κοστίζει 1800 στερλίνες .. Υπολογίζω το low-end 13'' rMBP να ξεκινά από 1400 στερλίνες και να είναι περίπου 500 ευρώ πιο φτηνό από το low-end 15'' rMBP .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 το χουν χαμένο με τέτοιες τιμές. οι κάφροι να πούμε, αντί να τα κάνουν όλα με τι μια retina πως θα φάνε φράγκο απο το καινούργιο πελατολόγιο της Apple. χάλασε πολύ η π****α εταιρεία. αχ καλές εποχές των Powerbook...ούτε iPhonια, ούτε cloudz, ουτε iPads. υπήρχε ένας άλλος σεβασμός της εταιρείας προς τον καταναλωτή. τώρα τα παπάρια μας άντε να δω η HD4000 τι κουμάντα θα κάνει τέτοιες αναλύσεις. αυτοί μας δουλεύουνε ψιλό γαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Φρέσκα νέα από το "μέτωπο": http://9to5mac.com/2...rface-gallery/# Αναμενόμενα τα περισσότερα, πλην της 2ης thunderbolt όπως ακριβώς και στα 15αρια (πίστευα ότι θα έβαζαν μία στο 13αρι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Φρέσκα νέα από το "μέτωπο": http://9to5mac.com/2...rface-gallery/# Αναμενόμενα τα περισσότερα, πλην της 2ης thunderbolt όπως ακριβώς και στα 15αρια (πίστευα ότι θα έβαζαν μία στο 13αρι). Προς το παρών ακόμα και η μιά είναι άχρηστη για τους περισσότερους οι κάφροι να πούμε, αντί να τα κάνουν όλα με τι μια retina πως θα φάνε φράγκο απο το καινούργιο πελατολόγιο της Apple. Δύσκολο να τα κάνεις όλα Retina και να κρατήσεις κάποιες τιμές σχετικά χαμηλές .. Σιγά-σιγά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Προς το παρών ακόμα και η μιά είναι άχρηστη για τους περισσότερους Σωστό και αυτό Απλά ελπίζουμε να αλλάξει κάποτε στο κοντινό μέλλον..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 έλα ρε nick που λες και δύσκολο; έχουμε καταντήσει έρμαια του καινούργιου πελατολογίου της Apple και τα καινούργια βίτσια της. Θα δείτε σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ούτε το Mac Pro. να τανε μόνο το hardware? το λειτουργικό με προβληματίζει κυρίως και οι στόχοι του. εκεί ειναι το αγκάθι για εμένα. κάθε χρόνο καινούργια features για κοριτσάκια. παραγωγικότητα μηδέν (ένα σωστό expose είχε, και του γάμησε τα μάτια και αυτού) πάρε FB integration μετά για να μην στεναχωριέσαι. wtf; notification bar? μια χαρά και καλύτερα έκανε το growl τη δουλειά του. ποιος σοβαρός επαγγελματίας δουλεύει τη φάση με magic pad? και τώρα μετά από 3-4 χρόνια (unibody introduction) προσπαθεί να μου βγάλει από τη μύγα ξίγκι; καλούμε να σκάσω 1600-1700€ σε μηχάνημα που δεν θα μπορώ να κάνω ούτε upgrade σε ram? με μια HD4000? (το είχα αναφέρει και αυτό πριν κανά χρόνο, ότι θα πρωβεί σε τέτοια φάση όλα κωλημένα στην motherboard, αλλά ο καθένας εδώ μέσα του το χαβά του) δυστυχώς δεν είμαι ο μόνος που σκέφτεται να ξαναπεράσει στην απέναντι όχθη των windows. και όσοι το σκέφτονται αυτό μαζί μου, είναι άτομα που έχουν μηχάνηματα πάνω απο 6-7 χρόνια και εδώ κρύβεται η απογοήτευση από την κάποτε σωστή Apple inc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα