Frit Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την αναβάθμιση σε Windows 8 από Windows 7. Διάβασα ότι η Microsoft, με ένα σχετικά χαμηλό κόστος, θα δώσει τη δυνατότητα σε χρήστες παλαιότερων εκδόσεων Windows να αναβαθμιστούν σε Windows 8. Τώρα έχω στον υπολογιστή μου τα Windows 7 Ultimate DSP. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ένα καθαρό install κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των Windows ή αν απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκονται ήδη εγκατεστημένες οι παλαιότερες εκδόσεις των Windows οι οποίες και αναβαθμίζονται διατηρώντας τις υπάρχουσες ρυθμίζεις, αρχεία και άλλα.... Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Αυτο με ενδιφερει κι εμενα και πστευω και πολλους που εχουμε dsp εκδοση
HamerZ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Σήμερα μου το ανέφεραν ως προσφορά με αγορά νέου φορητού, στα 15 ευρώ. Άραγε αξίζει;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Σήμερα μου το ανέφεραν ως προσφορά με αγορά νέου φορητού, στα 15 ευρώ. Άραγε αξίζει; Δοκίμασέ τα πρώτα και αν μπορείς να τα συνηθίσεις απο τεχνικής άποψης αξίζουν. Και παραπάνω όχι μόνο 15.
Αστροβασίλης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Να ρωτησω υπαρχει η επιλογη να γινουν τα windows 8 εγκατασταση ως αναβαθμιση , με αλλα λογια πανω σε win 7;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα