Thanos1972 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Άνοιξε ξεχωριστό θέμα στην κατηγορία overclocking και case modding. Εγώ το παίζω ο σοβαρός και υπεράνω του φορουμ και δεν ασχολούμαι με overclocking και χαμπέρια. Κάτι παλιάδουρα αθλόνια σαν τον δικό σου τα ξέρει καλά ο Thanos1972. Λογικά θα σε βοηθήσει. Δεν είπες, εντάξει από τιμές οι ψύκτρες? Σε ρωτάω γιατί πιο χαμηλά δεν παιζουν. Την τυφλα μου ξερω απο athlon.ευτηχως που οταν μπηκα στο φορουμ ηταν κατι τσακαλοι εδω μεσα και μπορεσαμε και βγαλαμε ακρη.με τον καιρο και την ενασχοληση κατι μαθαμε και εμεις αλλα σιγουρα υπαρχουν πολλα 'κρυφα' μελη που γνωριζουν πολυ καλυτερα απο εμενα. ευχαριστω παιδια για τα λογια σας αλλα εγω με την σειρα μου επειδη αναφερθηκε το ονομα μου θελω να πω ενα ευχαριστω και απο εδω στα τοσα μελη που με βοηθησαν τοτε και με βοηθανε ακομα και εμενα και τους υπολοιπους.(αντε να ξαναγινουμε οπως παλια ρεεεε)..... O thanos1972 θα τον βοηθήσει όπως είπες , είναι μάγκας σε ψύκτρες και ιστορίες τέτοιες με αγρίους 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα