Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρατας τα παντα και περνεις ενα τετοιο ζευγαρι για να πεις οτι εκανες κατι Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9AD3B1K2/4G) (Kit 2 x 2048) ΤΙΜΗ 22.45 € και αυτον τον ssd Samsung 128GB 830 Series MZ-7PC128B Solid State Drive SATA III SSD 2.5'' ΤΙΜΗ 101.78 €

το overclocking αστο ακομα.με αυτα τα 2 και ενα format και περασμα του λειτουργικου στον ssd το pc θα σου κρατησει αρκετα παραπανω απο εναν χρονο.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

οχι δεν θα δει.αλλα προτεινεις να δωσει λεφτα και να αλλαξει τον 640 που εχει?ειναι ελαχιστα πιο κατω απο phenom II ο επεξεργαστης του.εγω δεν μπορω να προτεινω να αλλαξει συστημα.εδω ακομη και οι Q6600 αντεχουν καλα.

Δημοσ.

Ναι η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο οβερκλοκ, θα το ψαξω λιγο και θα δω! οπως και να 'χει, σας ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας. Αν γινετε να προτεινετε καποια καλη ψυκτρα για τον επεξεργαστη θα το εκτιμουσα. :)

Δημοσ.

θαρρω πως συμφωνω και εγω με τον δεινοσαυρο. Αν παρω μια σχετικα καλη ψυκτρα και κανω οβερκλοκ πιστευω θα ειμαι οκει. Λογικα θα παρω και τις ραμ δεν ειναι ακριβες αλλωστε... Για τον ssd θα το σκεφτω. Απλα επειδη δεν εχω ιδεα απο ψυκτρες και δεν θελω να παρω μια που απλα ειναι ακριβη και να θεωρησω οτι ειναι καλη ας μου πει καποιος μια για να προτιμησω! Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το είδαμε ότι θες ψύκτρα, γιατί το ξαναγράφεις? Δεν θέλουμε να σου προτείνουμε ψύκτρα, θέλουμε να λέμε τα δικά μας για τους amd και τους intel. Γκε-γκε? Άντε μην τα πάρω τώρα. :mad: :devil: :P :P

Προφανώς αστειεύομαι.

Δες μερικές:

http://www.skroutz.g...Spirit-120.html

http://www.skroutz.g...l?keyphrase=212

http://www.skroutz.g...?keyphrase=gaia

http://www.plaisio.g...AMD-AM2-AM3.htm

Δεν ξέρω πολλά απο ψύκτρες (βασικά την τύφλα μου ξέρω), αλλά αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι θα κάνεις την δουλειά σου άριστα με όλες τις παραπάνω. Επίλεξε με βάση τιμή (μεταφορικά)-διαθεσιμότητα.

Δημοσ.

Ε μα οχι! Εγω θελω ψυκτρα!!! Να ρωτησω αν παιζει και κανα σαιτ με κανενα καλο οδηγο για οβερκλοκ η αν ξερετε τι ακριβως μπορω να κανω στο συστημα που εχω η ζηταω πολλα?! :P ε? ε? ε? Φανταστικε δεινοσαυρε?! :P

Δημοσ.

Άνοιξε ξεχωριστό θέμα στην κατηγορία overclocking και case modding. Εγώ το παίζω ο σοβαρός και υπεράνω του φορουμ και δεν ασχολούμαι με overclocking και χαμπέρια.

Κάτι παλιάδουρα αθλόνια σαν τον δικό σου τα ξέρει καλά ο Thanos1972. Λογικά θα σε βοηθήσει.

Δεν είπες, εντάξει από τιμές οι ψύκτρες? Σε ρωτάω γιατί πιο χαμηλά δεν παιζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξε ξεχωριστό θέμα στην κατηγορία overclocking και case modding. Εγώ το παίζω ο σοβαρός και υπεράνω του φορουμ και δεν ασχολούμαι με overclocking και χαμπέρια.

Κάτι παλιάδουρα αθλόνια σαν τον δικό σου τα ξέρει καλά ο Thanos1972. Λογικά θα σε βοηθήσει.

Δεν είπες, εντάξει από τιμές οι ψύκτρες? Σε ρωτάω γιατί πιο χαμηλά δεν παιζουν.

O thanos1972 θα τον βοηθήσει όπως είπες , είναι μάγκας σε ψύκτρες και ιστορίες τέτοιες με αγρίους :P

• Like 2
Δημοσ.

Ναι μια χαρα παιδια! Ευχαριστω πολυ, το κλεινουμε το θεμα εδω. Εκτος αν θελετε να μαλωσετε για το αν θα αλλαξω επεξεργαστη, αν και εγω κατω απο 6 πυρηνες τωρα δεν δεχομαι! :P

Τα λεμε, καλη σας μερα.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού είναι μαστόρι ρε! Από ψύκτρες και καρμπιρατέρια ξέρει, δεν είναι όμως φιλόσοφος του hardware... :P :P :P

Ναι μια χαρα παιδια! Ευχαριστω πολυ, το κλεινουμε το θεμα εδω. Εκτος αν θελετε να μαλωσετε για το αν θα αλλαξω επεξεργαστη, αν και εγω κατω απο 6 πυρηνες τωρα δεν δεχομαι! :P

Τα λεμε, καλη σας μερα.

O μόνος εξαπύρηνος που θα αξιζε να αγοράσεις κοστίζει 500 ευρώ. Οποτε μαζέψου. Άντε μην τα ξαναπαρω. :P

• Like 2
Δημοσ.

Αφού είναι μαστόρι ρε! Από ψύκτρες και καρμπιρατέρια ξέρει, δεν είναι όμως φιλόσοφος του hardware... :P :P :P

O μόνος εξαπύρηνος που θα αξιζε να αγοράσεις κοστίζει 500 ευρώ. Οποτε μαζέψου. Άντε μην τα ξαναπαρω. :P

Καλά μην τα πάρεις πάλι!!! Μπορεί πολύ απλά να το πουλήσει, να τσοντάρει την διαφορά και να πάρει το δικό μου μηχάνημα! :-D :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...