kostask91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 οπως λεω και στο τιτλο. δεν ειμαι ατομο της ταινιας. αλλα ωρες ωρες θελω να δω καμια ταινια και δε ξερω ποια. υπαρχουν πολλες ταινιες που τις εχει δει ολος ο κοσμος και γω δεν εχω ιδεα. μπορειτε να μου γραψετε ενα τοπ 20 ταινιων που πιστευετε οτι πρεπει να εχει δει καποιος ? ευχαριστω για το κοπο σας
bnvdarklord Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ριξε μια ματια εδω http://www.insomnia.gr/topic/382027-insomnia-top-100-movies-of-all-time-the-countdown/page__p__3626393#entry3626393
kostask91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 βρηκα και αλλα αντιστοιχα threads , αλλα ειναι πολλες σελιδες. απλα θα ηθελα αν καποιον δεν τον κανει κοπο να μου πει μερικες. θα μου πεις εδω βαριεσαι εσυ να διαβασεις και να ψαξεις , δε θα βαριεται ο αλλος να γραψει ?? και δικιο θα εχεις , αλλα αν μπορει καποιος να με διευκολυνει...
bnvdarklord Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Βασικά αν δεις το thread που εδωσα υπάρχει στο 1ο post ενα top 100 που βγήκε μετα απο ψηφοφορία των μελών του forum.
xavier Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 υπαρχει τοπικ προτεινετε μου να δω ταινιες και σειρες...πανε εκει, γραψε τι ταινιες σου αρεσουν, να σου προτεινουμε αντιστοιχες...ενα τοπ οτιδηποτε ειναι καθαρα υποκειμενικο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα