NickGas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας! Η ιστορία μου ειναι μεγαλη γιατι έμπλεξα με τα eshop, αλλα θα σας πω το περιληπτικό μερος γι'αυτο που με ενδιαφέρει... Ειχα αγορασει ενα pc το οποιο ειχε ενα "μουφα" τροφοδοτικό αυτο το τροφοδοτικό λοιπον το αντικαταστήσαμε με ενα επώνυμο πιο καλο, μετα την αντικατάσταση λοιπον καθε φορα που το ανοιγω οταν "φορτώνει" τα windows μου βγαζει μια μαυρη οθονη με ενα "_" τετοιο να αναβοσβήνει τερμα πανω αριστερά και "κολλαει" ας το πουμε εκει για 10-20 δευτερόλεπτα Το εχω παει 2 φορες στα eshop και δεν μου το εχουν φτιαξει. Αυτο που μου ειπαν μονο ειναι οτι ειχα 65gb στην επιφάνεια και οτι πρέπει να τα μεταφέρω καπου μεσα στο C ωστε να μην τα φορτώνει στην εκκίνηση. Εγω λοιπον τα μετέφερα και οχι μονο τα 65gb αλλα σχεδόν ολα και άφησα μονο τα απαραίτητα. Παρόλα αυτά συνεχίζει και το κάνει. Έχει κανείς καμμια ιδέα?
Heatspreader Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 1) Ρύθμιση του BIOS. 2) Format και εγκατάσταση Windows εκ νέου.
άδικος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 [...] Το εχω παει 2 φορες στα eshop [...] Αυτο που μου ειπαν μονο ειναι οτι ειχα 65gb στην επιφάνεια και οτι πρέπει να τα μεταφέρω καπου μεσα στο C ωστε να μην τα φορτώνει στην εκκίνηση. Τα ξαδέρφια του πλαισίου Uber fail! Πριν αλλάξεις τροφοδοτικό δεν το έκανε; Μόλις το άλλαξες εμφάνισε το πρόβλημα; Αφού αναβοσβήσει ο κέρσορας για 10-20" μετά τι κάνει;
NickGas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Uber fail δεν λες τιποτα! Αυτο το ειπα απο την πρωτη φορα που τους το πηγα για να μου φτιαξουν κατι. Ασε με στον πονο μου! Ναι μολις αλλαξα το πρωτο τροφοδοτικο (γιατι συνολικα ηταν 2 οι φορες που το αλλαξα) μου εβγαλε αυτην την μαυρη οθονη. Μετα δηλαδη που το πηρα απο το service. Μετα την μαυρη οθονη φορτωνει τα windows κανονικα. Αυτο που απαντησε ο heatspreader με το bios το εχω ξανακουσει οτι μπορω να το φτιαξω απο εκει αλλα το θεμα ειναι το πως και που ακριβως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα