bas13bou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα εχω το συγκεκριμένο λάπτοπ και μου είχε παρουσίασει το εξής πρόβλημα. ανέβαζε πάρα πολύ θερμοκρασία και πολλές φορές έκλεινε μόνο του. η μπαταρία δεν κράταγε πολύ. εδώ και λίγο καιρό σταμάτησε να δείχνει εικόνα. το πήγα σε ένα τεχνικό και μου είπε ότι έχει καεί η κάρτα γραφικών που είναι ενσωματωμένη στην μητρική και δεν υπάρχει ανταλλακτικό. το έχω πάνω από δύο χρόνια και δεν υπάρχει εγγύηση. αξίζει να το στείλω στην αντιπροσωπεία για να το επισκευασούν και αν ναι πόσο πιστεύετε ότι μπορεί να μου κοστίσει;
gate1908 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα εχω το συγκεκριμένο λάπτοπ και μου είχε παρουσίασει το εξής πρόβλημα. ανέβαζε πάρα πολύ θερμοκρασία και πολλές φορές έκλεινε μόνο του. η μπαταρία δεν κράταγε πολύ. εδώ και λίγο καιρό σταμάτησε να δείχνει εικόνα. το πήγα σε ένα τεχνικό και μου είπε ότι έχει καεί η κάρτα γραφικών που είναι ενσωματωμένη στην μητρική και δεν υπάρχει ανταλλακτικό. το έχω πάνω από δύο χρόνια και δεν υπάρχει εγγύηση. αξίζει να το στείλω στην αντιπροσωπεία για να το επισκευασούν και αν ναι πόσο πιστεύετε ότι μπορεί να μου κοστίσει; αν εισαι απο Θεσσαλονικη και θες μπορω να του ριξω μια ματια.Στειλε μου ενα πμ αν ενδιαφερεσαι.
xristoforos89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δεν συμφερει να το στειλεις στην αντιπροσωπεια. Θα αλλαχτει ολη η μητρικη και θα σου ζητησουν μινιμουμ 300ευρω (λιγα ακομα δινεις και παιρνεις καινουριο).
vaggospat13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 σε αντιπρωσωπεια με τιποτα οπως ειπε και ο χριστοφορος δεν αξιζει το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το πας σε καποιο καταστημα service που θα σου πει τι εχει και ποσο κοστιζει να το φτιαξεις χωρις να σε χρεωσει... αν σου πει οτι πρεπει να αλλαχτει μητρικη (το πιο πιθανο) πας για καινουργιο
bas13bou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Είμαι από επαρχία το είχα πάει στο αγρίνιο και μου είχαν στο μουλτιραμα για ζημία 400 ευρώ στην μητρική.
vaggospat13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Είμαι από επαρχία το είχα πάει στο αγρίνιο και μου είχαν στο μουλτιραμα για ζημία 400 ευρώ στην μητρική. ε τοτε φιλε μου πας για καινουργιο
bas13bou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Θα το αφήσω όπως είναι. ήδη εχω ξεκινήσει να φτιάξω ένα πύργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα