Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι το σφάλμα σου, όπως και των περισσότερων. Νομίζεις οτι είσαι κάτι, ενώ είσαι για τον πούτσο τελείως, όπως και οι περισσότεροι. ...

Εαν θελεις να μηδενίζεις τα πάντα , κάντο , για πάρτη σου όμως...

Μην βάζεις και εμένα στον μηδενισμό σου...

Αν θεωρείς τον εαυτό σου για τον πούτσο , τι να πω...καλό κουράγιο , και......συγνώμη που δεν θεωρώ και εγώ τον εαυτό μου έτσι...

Τούφα , σου έχω ξαναπεί πόσο για τον πούτσο είσαι , να μην επαναλαμβάνομαι....

UVb2t.gif

• Like 3
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι εντάξει, έχουμε 2012 και όσα λέω φαίνονται απαράδεκτα, είναι βλέπετε που η κοινωνία εδώ και δυόμιση αιώνες έχει χάψει πλήρως την θεμελιώδη αυταπάτη του Διαφωτισμού περί ενός τελικού θριάμβου της ανθρώπινης λογικής και της επίτευξης ενός επίγειου παραδείσου μέσω της προοδευτικής διαπαιδαγώγησης των ανθρώπων με τις αρχές του ορθού Λόγου και όλα αυτά. Εμένα επιτρέψτε μου να είμαι παλαιοφροϋδιστής και να μην πλανώμαι από καμία διαφωτιστική μέθη οποιουδήποτε είδους. Και όχι, δεν είμαι καθόλου μηδενιστής, και ζω, και μαγειρεύω, και γυναίκες σαγηνεύω και με σαγηνεύουν και μου μαγειρεύουν, και πηδάω, και πιστεύω στον Ανθρωπο. Όμως θεωρώ οτι η Ιδέα του Ανθρώπου υπάρχει- και θα συνεχίσει να υπάρχει- όχι επειδη υφίσταται πράγματι ο παράδεισος που προσδοκά, αλλά επειδή υπάρχει η κόλαση από την οποία ξεπηδά.

ωπα

hold on

αν ειναι ετσι

γιατι γαμι@&*$ ο κοσμος στο κρεας...?

στο υπολοιπο παραληρημα βαριεμαι να απαντησω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...