Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εαν είσαι γυναίκα , και τρώς και χυλόπιτες(πληθυντικος...) , τότε.....

Αυτή την άποψη πως οι γυναίκες δεν τρώνε χυλόπιτες ή ότι όσες τρώνε είναι χάλια για παράδειγμα δεν μπορώ να την καταλάβω.

• Like 4
Δημοσ.

Ναι εντάξει, έχουμε 2012 και όσα λέω φαίνονται απαράδεκτα, είναι βλέπετε που η κοινωνία εδώ και δυόμιση αιώνες έχει χάψει πλήρως την θεμελιώδη αυταπάτη του Διαφωτισμού περί ενός τελικού θριάμβου της ανθρώπινης λογικής και της επίτευξης ενός επίγειου παραδείσου μέσω της προοδευτικής διαπαιδαγώγησης των ανθρώπων με τις αρχές του ορθού Λόγου και όλα αυτά. Εμένα επιτρέψτε μου να είμαι παλαιοφροϋδιστής και να μην πλανώμαι από καμία διαφωτιστική μέθη οποιουδήποτε είδους. Και όχι, δεν είμαι καθόλου μηδενιστής, και ζω, και μαγειρεύω, και γυναίκες σαγηνεύω και με σαγηνεύουν και μου μαγειρεύουν, και πηδάω, και πιστεύω στον Ανθρωπο. Όμως θεωρώ οτι η Ιδέα του Ανθρώπου υπάρχει- και θα συνεχίσει να υπάρχει- όχι επειδη υφίσταται πράγματι ο παράδεισος που προσδοκά, αλλά επειδή υπάρχει η κόλαση από την οποία ξεπηδά.

Δημοσ.

36 και εγκατέλειψα το σπορ με το διαζύγιο στα 33.

Το ρίχνω σε μια γρήγορη υγιειηνή σαλάτα, άντε μία πίτσα που θέλει ψήσιμο μόνο κανά σαββατοκύριακο.

Προς τί ο λόγος 1 άτομο να μαγειρεύω με τις ώρες;

Αν και μαγειρεύω καλά από τα 12 (χωρίς μάνα).

Δημοσ.

θα σχολιάσω μόνο το πρώτο ποστ μιας και βλέπω και κάποια πολύ υπαρξιακά και δεν... επίσης κάποια για μαγείρεμα που δεν έχουν και σχέση...

δεν έχει πεθάνει το φλερτ, υπάρχει ακόμα, ίσως έχει αλλάξει από τότε που ήσουν στα 20 σου δλδ πριν 10 χρόνια σε μερικά πράγματα, αλλά ίσως κάτι κάνεις λάθος ή πλησιάζεις λάθος κοπέλες, αν πετύχεις τα σωστά άτομα θα απαντήσεις και μόνος σου στην ερώτηση σου.

επίσης ο τίτλος δεν έχει καμία σχέση πιστεύω, εκτός αν αναφέρεται στο 2ο μέρος που δίνεις τις 3 περιπτώσεις που εσύ παρατηρείς, υπάρχουν και άλλες που και οι δύο στάζουν μέλια πάντως...

Δημοσ.

κοιτα ειχες μια ασχημη μερα δεν σημαινει τιποτα

η πλειοψηφεια απο οσες εχω φλερταρει εχουν κολακευτει (ασχετα αν εφαγα αποριψη μετα) που επιτελους καποιος τους την επεσε λογω οτι ετσι νιωθει εκεινη την στιγμη και ειναι ειλικρινης

υπαρχουν και περιπτωσεις που σε αγνοουν τελειως και φαινεσαι σαν μαλακας που μιλαει μονος του και αντε 2-3 στις 100 να ειναι τελειως μαλακισμενες σε φαση "ασε μας ρε μαλακα"

τωρα για την φαση στην καφετερια ειναι λογικο να αντιδρασε ετσι γιατι αν δεν εχεις κανει μια βαθυτερη συζητηση περα απο το "ενα φραπε γλυκο" "καλημερα πως εισαι" εισαι απλα ενας αγνωστος "λιγουρης" που βλεπει 100 καθε μερα.

οσο για το θεμα αγαπη δεν ξερω δεν απαντω

Δημοσ.

Γιατι δεν με θελει καμια?

hkwrp.jpg

Τούφα , σου έχω ξαναπεί πόσο για τον πούτσο είσαι , να μην επαναλαμβάνομαι....

ΥΓ : τα φάρμακά σου τα πήρες απόψε?

Κλειδώστε ττττττττοοοοοοοοοοοοοοοο

Δημοσ.

Πες μας τελικα, επειδη σου τυχανε 2-3 αξεστες κοπελες, εχεις δει 10-20 χαλια ζευγαρια, εκανες μια αθλια προσπαθεια για προσεγγιση, μηπως δεν υπαρχει αγαπη?

Δημοσ.

Πες μας τελικα, επειδη σου τυχανε 2-3 αξεστες κοπελες, εχεις δει 10-20 χαλια ζευγαρια, εκανες μια αθλια προσπαθεια για προσεγγιση, μηπως δεν υπαρχει αγαπη?

Θα ξέρεις πολύ καλά , ότι η αγάπη για τους άλλους ξεκινάει απο την αγάπη για τον εαυτό μας.

Έτσι , η ώριμη αγάπη , δεν είναι το "με συμπληρώνει" , αλλά μεσω αυτού/ης ενιλικιώνομαι καθε μερα

πιο πολυ....

7/10 , δεν κατάλαβαν τι έγραψα πιο πάνω , οπότε καταλαβαίνες.....

Δημοσ.

7/10 , δεν κατάλαβαν τι έγραψα πιο πάνω , οπότε καταλαβαίνες.....

To 70% δεν έχει Κρητικό/Καλαματιανό προμηθευτή.

Υπόσχομαι να μην ξαναποστάρω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...