Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον ίδιο λόγο που ελπίζω να μη μάθω ποτέ να κάνω ένα σωρό πράγματα που μπορεί να τα κάνει κάποιος άλλος για μένα, είτε καλύτερα είτε με μικρότερο "κόστος"

Όχι γι αυτό ... απλά είναι μια εξαιρετικά βαρετή και ταλαιποριτζίδικη δουλειά .... αμα είναι να σου βγαίνει το φαγητό ξινό από την ταλαιπωρία καλύτερα να τη βγάλο με σουβλάκια.

τι δεν καταλαβαίνω;

Μιλάς γενικά ή μόνο σε σχέση με αυτό το thread ?

Για αυτό το post πχ δεν καταλαβαίνεις την έννοια του "ευκαιριακού κόστους" ... όταν πηδά κάποιος άλλος για μένα έχω κόστος το χαμένο πήδημα.

και τώρα μπορούμε να ξαναπάμε ontopic

Δημοσ.

Όλοι παραπονιούνται για τις χυλόπιτες που τρώνε εκτός από μένα.

Δεν αντιμετωπίζουν όλοι τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Στα 31 μου ,eίμαι ένα νορμάλ -σωστό πιστεύω- τυπάκι , και χαλια δεν με λες , πως να το κάνουμε.

Αυτό είναι το σφάλμα σου, όπως και των περισσότερων. Νομίζεις οτι είσαι κάτι, ενώ είσαι για τον πούτσο τελείως, όπως και οι περισσότεροι. Πιστεύουμε γενικά εμείς οι άνθρωποι οτι είμαστε κάτι καλό, και οτι μας αξίζει κάτι καλύτερο. Μέγα λάθος. Είμαστε θλιβεροί εκ φύσεως και μας αξίζουν τα χειρότερα. Όσο και αν προωθείται υστερικά ως στάση ζωής ο ρηχός και ψευτο-αισιόδοξος ανθρωπισμός, δεν πρόκειται ποτέ να κρύψει την μη εξαλείψιμη τραγικότητα και οδύνη που είναι η πραγματική ανθρώπινη ύπαρξη.

• Like 5
Δημοσ.

Αυτό είναι το λάθος σου, όπως και των περισσότερων. Νομίζεις οτι είσαι κάτι, ενώ είσαι για τον πούτσο τελείως, όπως και οι περισσότεροι. Πιστεύουμε γενικά εμείς οι άνθρωποι οτι είμαστε κάτι καλό, και οτι μας αξίζει κάτι καλύτερο. Μέγα λάθος. Είμαστε θλιβεροί εκ φύσεως και μας αξίζουν τα χειρότερα. Όσο και αν προωθείται υστερικά ως στάση ζωής ο ρηχός και ψευτο-αισιόδοξος ανθρωπισμός, δεν πρόκειται ποτέ να κρύψει την μη εξαλείψιμη τραγικότητα και οδύνη που είναι η πραγματική ανθρώπινη ύπαρξη.

http://www.epipsi.gr/Service_all/service/A7/A7.php

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι το λάθος σου, όπως και των περισσότερων. Νομίζεις οτι είσαι κάτι, ενώ είσαι για τον πούτσο τελείως, όπως και οι περισσότεροι. Πιστεύουμε γενικά εμείς οι άνθρωποι οτι είμαστε κάτι καλό, και οτι μας αξίζει κάτι καλύτερο. Μέγα λάθος. Είμαστε θλιβεροί εκ φύσεως και μας αξίζουν τα χειρότερα. Όσο και αν προωθείται υστερικά ως στάση ζωής ο ρηχός και ψευτο-αισιόδοξος ανθρωπισμός, δεν πρόκειται ποτέ να κρύψει την μη εξαλείψιμη τραγικότητα και οδύνη που είναι η πραγματική ανθρώπινη ύπαρξη.

Speak for yourself mister.

Εμένα για παράδειγμα μου αξίζει ότι καλύτερο. :P :D

• Like 4
Δημοσ.

Αυτό είναι το λάθος σου, όπως και των περισσότερων. Νομίζεις οτι είσαι κάτι, ενώ είσαι για τον πούτσο τελείως, όπως και οι περισσότεροι. Πιστεύουμε γενικά εμείς οι άνθρωποι οτι είμαστε κάτι καλό, και οτι μας αξίζει κάτι καλύτερο. Μέγα λάθος. Είμαστε θλιβεροί εκ φύσεως και μας αξίζουν τα χειρότερα. Όσο και αν προωθείται υστερικά ως στάση ζωής ο ρηχός και ψευτο-αισιόδοξος ανθρωπισμός, δεν πρόκειται ποτέ να καλύψει την μη εξαλείψιμη τραγικότητα και οδύνη που είναι η πραγματική ανθρώπινη ύπαρξη.

Εαν θελεις να μηδενίζεις τα πάντα , κάντο , για πάρτη σου όμως...

Μην βάζεις και εμένα στον μηδενισμό σου...

Αν θεωρείς τον εαυτό σου για τον πούτσο , τι να πω...καλό κουράγιο , και......συγνώμη που δεν θεωρώ και εγώ τον εαυτό μου έτσι...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...