Προς το περιεχόμενο

coil whine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις το λογο μου οτι δεν σε κοροιδευω ελεοσ δλδ υπαρχει τροπος περα απο το ρμα εννοω καττι να κανω εγω

Από την στιγμή που έχεις εγγύηση δεν βλέπω τον λόγο για να μην το στείλεις στην corsair που έχει και άψογο rma. Οποιαδήποτε παρέμβαση από εσένα ή κάποιον άλλο μη εξειδικευμένο θα έχει ως αποτέλεσμα το να χάσεις την εγγύηση.

Αν το στείλεις στην corsair το πολύ μια βδομάδα θα κάνουν για να σου στείλουν άλλο νομίζω.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εχουμε εδώ και πόσες σελίδες που σου λε΄με ότι η μοναδική σου λύση είναι να το στείλεις στη corsair και εσύ συνεχίζεις να ρωτάς αν μπορεις να κανεις κατι αλλο?

Μας είπες ότι σου λείπουν καλώδια και σε ρωτησα αν πηρες το τροφοδοτικό (αν υπάρχει καν) απο το στοκ του πλαισιου,,,, ακομη περιμενω απαντηση,,,

Δημοσ.

Τί έγινε σε κόλλησε και σένα φτου σκουληκομερμηγκότρυπα

Ωχ. :P

Μας είπες ότι σου λείπουν καλώδια και σε ρωτησα αν πηρες το τροφοδοτικό (αν υπάρχει καν) απο το στοκ του πλαισιου,,,, ακομη περιμενω απαντηση,,,

Και θα περιμένεις από τι φαίνεται.

Δημοσ.

Οχι ολοκαινουριο και τη νεα τη χρυση εκδοση και ειχα απαντησει και συγνωμη για τη λαθωσ εντυπωση

Οχι ολοκαινουριο και τη νεα τη χρυση εκδοση και ειχα απαντησει και συγνωμη για τη λαθωσ εντυπωση

Δημοσ.

Μονο το κουτι εξωτερικα ηταν σφραγισμενο 250 εδωσα τι εννοεισ. Κατι δεν παει καλα ? Λες να το ειχαν ανηξει?

Αμα του λειπουν καλώδια εσύ τι λες...?? (θεούλη μου νιώθω λες και μιλάω σε τρίχρονο .. τι αμαρτιες πλερώνω σε αυτή την ζωη?)

Δημοσ.

Σίγουρα. Κάποιος μέσα από την corsair έμαθε για το super μηχάνημά σου και από τη ζήλεια του σου πήρε τα καλωδια.

gamer hd, έχεις σκεφτεί ότι αν τα χρήματα που έδωσαν οι γονείς σου για τo pc τα έδιναν σε κάποιους ειδικούς, θα ήσουν τώρα σε πολύ καλύτερη κατάσταση?

• Like 5
Δημοσ.

gamer hd, έχεις σκεφτεί ότι αν τα χρήματα που έδωσαν οι γονείς σου για τo pc τα έδιναν σε κάποιους ειδικούς, θα ήσουν τώρα σε πολύ καλύτερη κατάσταση?

Μάλλον θέλει να ενισχύσει τον κλάδο των υπολογιστών που διέρχεται μια μείωση των πωλήσεων και αντι να τραγουδάει Value for money τραγουδάει θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά τους.... :-)

Αν είχε συμβουλευτεί κάποιον τώρα θα έσπερνε και θα είχε και λεφτά για σουβλάκια. :P

Αλλα πέρα απο την πλάκα και εγώ είμαι υπέρ της rma που έχει περισσότερα οκτάνια και δίνει καλύτερη απόδοση.

Δημοσ.

Μονο το κουτι εξωτερικα ηταν σφραγισμενο 250 εδωσα τι εννοεισ. Κατι δεν παει καλα ? Λες να το ειχαν ανηξει?

Μην αναρωτιέσαι καν...είναι εδώ και πολύ καιρό γνωστό, το σκοτεινό κύκλωμα που ανοίγει συσκευασίες τροφοδοτικών με απώτερο σκοπό την παράνομη οικειοποίηση τώνε καλωδίωνε, τα οποία μετά τα ζμπρώχνει στη μαύρη αγορά...

• Like 3
Δημοσ.

Μην αναρωτιέσαι καν...είναι εδώ και πολύ καιρό γνωστό, το σκοτεινό κύκλωμα που ανοίγει συσκευασίες τροφοδοτικών με απώτερο σκοπό την παράνομη οικειοποίηση τώνε καλωδίωνε, τα οποία μετά τα σμπρώχνει στη μαύρη αγορά...

Τα τροφοδοτικά σας και τα μάτια σάς για να μην βρεθούν καμιά μέρα να τους λείπει κανένα νεφρό και δεν πετύχει η μαγειρίτσα.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...