Προς το περιεχόμενο

coil whine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ειμαι ειμαι. Ολη την ωρα και κυριος οταν αυξαανονται οι απαιτησεις κανει ενα θορυβο σν σφυριγμα . Αξιζει να το γυρησω πισω?

Δημοσ.

Και προχθες ελεγες για υδρόψυξη ενώ είχες πάρει coil whine?

Τραγικός!

Ξέρεις τι είναι το coil whine?

Τι είναι?

Δημοσ.

Coil ειναι ενα πραγματακι στο τρφοδοτικο και λογω κακης κολησης κανει αυτο τον θορυβο, τι να τι κανεισ τι φοτο?

Δημοσ.

Το σφυρισμα που κανουν συνηθως τα τροφοδοτικα!Αλλα μπορει να ακουγιεται και απο την καρτα γραφικων!

Μου ειχε συμβει σε μια 4870!

Φαίνεται πολύ fail ολο αυτό με την πάρτι σου φιλε gamer hd!

Δημοσ.

Το σφυρισμα που κανουν συνηθως τα τροφοδοτικα!Αλλα μπορει να ακουγιεται και απο την καρτα γραφικων!

Μου ειχε συμβει σε μια 4870!

Φαίνεται πολύ fail ολο αυτό με την πάρτι σου φιλε gamer hd!

Καμιά φορά στα τροφοδοτικά αυτό το σφύριγμα δεν προέρχεται από κάποιον πυκνωτή?

• Like 1
Δημοσ.

Νε και δεν ειναι η καρτα διοτι αλλαξα τωρα το τροφοδοτικο και απο τοτε συμβενει περα οτι το ακουω αμα βαλω το αυτι μου

Δημοσ.

Αν ειναι corsair στειλτο κατέυθείαν πισω. Το RMA τους δεν παίζεται. Θα σου στείλουν καινούριο χωρίς coil whine αλλά να τους ζητήσεις να ειναι συμβατό με το crysis 3, γιατι μερικά χωρίς coil whine κανουν stuttering στα ψηλά frames και θα χάνεις στο kills to deaths ratio στο bf3 και θα σου χαλάει τα stats.

• Like 4
Δημοσ.

επισης δες αμα εχει κομπρεσορα το τροφοδοτικο,γιατι αμα εχει δεν αξιζει να το στειλεις με rma στην corsair,καντο επιτοπου μετατροπη απο ατμοσφαιρικο σε τουρμπο

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...