angeleye Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Και η τελικές φωτογραφίες από το κουτί μου... Και εδώ το παλιό μου κουτί που έχει απόκτηση μια νέα ζωή ... (Αυτοσχέδιο Air Compressor) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Το παλιο κουτι δινει ανασες στο νεο με λιγα λογια ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidasetsi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μια λέξη μόνο: Γάμησε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 τώρα το είδα αυτό το νήμα....δώσε καμία λεπτομέρια για το παλιό "PC"...κόστος ,πού βρήκες δοχείο κτλ!! ευχαριστώωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angeleye Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 τώρα το είδα αυτό το νήμα....δώσε καμία λεπτομέρια για το παλιό "PC"...κόστος ,πού βρήκες δοχείο κτλ!! ευχαριστώωωω Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς Για τον υπολογιστή λες ή για το κομφλερ που έχω φτιάξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 για το κομφλερ ενδιαφερομαι να φτιαξω pc με τόση υπομονή δεν το 'χω!!σαν τρακάρισμα F1 θα το κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angeleye Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Για το δικό μου βγήκε 120 € για τα υλικά χωρίς το κουτί από pc και κάποια αλλα εξαρτήματα που τα είχα. Πριν το φτιάξω έψαχνα να αγοράσω κάποιο έτοιμο και αθόρυβο η τιμές ξεκινούσαν από 400 € επειδή ήταν πολλά τα λεφτά αποφάσισα να φτιάξω ένα δικό μου. Στο ebay κάνει 830 $ μαζί με τα μεταφορικά http://www.ebay.com/...=item564c60e225 Στο alexpak νομίζω έχει κανονικό κομφλερ με 60-70€ Εσύ για τι χρήση το θέλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 μοτερ πήρες καινούργιο?? το θέλω για ξεσκονίσματα κυρίως εργαλείων, pc, πάγκου, συσκευών κανένα βάψιμο μικρό σε έκταση,αερογράφο τέτοια! για όλα αυτά θέλω κ φίλτρο για την υγρασία του αέρα!! έχεις βάλει εσύ?? αν χαλάω το νήμα απάντα μου σε pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angeleye Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Το μοτέρ το πήρα καινούριο 53 € νομίζω Έχω βάλει τα πάντα και φίλτρο/υδατοπαγίδα και να σβήνει μονο του μόλις γεμίσει Για βάψιμο χρειάζεται φίλτρο/υδατοπαγίδα τώρα αν δεν σε ενοχλεί ο θόρυβος τότε καλύτερα να αγοράσεις ένα από alexpak, με 60-70€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGKERKYRA Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Πολύ καλή δουλειά με το carbon. Έχω φτιάξει από μοτέρ παλιού ψυγείου για ξεσκόνισμα, εντάξει δεν είναι πολύ δυνατό αλλά για ξεσκόνισμα κάτι κάνει, καμιά ιδέα πώς να αποφύγω μερικές σταγόνες που βγάζει που και που; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angeleye Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Πολύ καλή δουλειά με το carbon. Έχω φτιάξει από μοτέρ παλιού ψυγείου για ξεσκόνισμα, εντάξει δεν είναι πολύ δυνατό αλλά για ξεσκόνισμα κάτι κάνει, καμιά ιδέα πώς να αποφύγω μερικές σταγόνες που βγάζει που και που; Ευχαριστώ Για να αποφυγής τις σταγόνες πάρε μια υδατοπαγιδα http://www.tools-expert.gr/1-857.html?ref=bestprice.gr http://www.e-toolsmarket.com/rythmistis-piesis-1-2-me-ydatopagida-elaiotira-bormann-009115.html http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=TLS.050659 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα