panosem Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Τούμπανο το ASUS!!! Καλά, πως το πέτυχες σε τέτοια τιμή;; Ηταν η περιοδος που εδιναν τα Hp με αποσυρση οτι χρεπυ ειχες -100€ στην τιμη, και πηγαινα καρφωτος για ενα Hp i5,παω εκει και δε δεχονταν το χρεπυ μου.. και λεω τι αλλο παραπλησιο υπαρχει, μου λεει τελευταιο κομματι με i7 ,και το χτυπησα στο φτερο..και μετα απο μια βδομαδα τα συγκεκριμενα multirama (Γλυφαδας) εκλεισαν...ισως γι αυτο, θελαν να αδειαζουν..παντως σταθηκα τρελα τυχερος, μιας και στο site της intel 380$ ειχε οταν το πηρα μονο ο επεξεργαστης.. Μια φορα και γω ημουν τυχερος..
ermis01 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Συνεχίζω την έρευνα (σε 17,3'' πλέον) και βλέπω ότι ίσως την καλύτερη τιμή/απόδοση έχουν τα Acer. Θυμαμαι όμως πριν κάποια χρόνια (όταν ήμουν πιο ενεργός στο άθλημα) ότι τα Acer είχαν τρομερό πρόβλημα όχι τόσο αξιοπιστίας αλλά στο σερβις. Δλδ αν σου έβγαζε πρόβλημα, το έκλαιγες διότι από τεχνική υποστήριξη μηδέν. Τι γίνεται εν έτει 2012;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα