healler Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Τα Devolo για τα οποία έγραψα, το έχω ελέγξει 1
harris78 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Τα devolo (ακριβά αλλά κορυφαία σε ταχύτητες) και τα tp-link (άριστη αγορά για τα λεφτά τους) παίζουν εγγυημένα σε τριφασικό σε διαφορετικές φάσεις και μάλιστα συνεργάζονται και μεταξύ τους οι 2 μάρκες άριστα! 1
kyriosotinanai Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν μας "κλέβει" πληροφορίες+ίντερνετ ο γείτονας σε αυτήν την περίπτωση;;; Όσο μπορεί να παρακολουθήσει το WiFi σου, άλλο τόσο μπορεί να παρακολουθήσει το Powerline δίκτυο!
nek4d Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 σε μενα ειναι σιγουρα τριφασικο γιατι απο 1 σημειο δοκιμασα σε αλλα 8 διαφορετικα δωματια που λειτουργουν σε ξεχωρες φασεις κ ηταν/ειναι οκ (ευτυχως!). 1
Avatar_GR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Όσο μπορεί να παρακολουθήσει το WiFi σου, άλλο τόσο μπορεί να παρακολουθήσει το Powerline δίκτυο! Το wifi μπορείς να το κλειδώσεις. Μπορείς να κλειδώσεις και αυτά; Αν μπορείς τότε ΟΚ. Ρωτάω γιατί έχω παραγγείλει ένα ζευγάρι και τώρα το σκέφτομαι γιατί έχω "περίεργους" γείτονες και θα βάλω σκληρό δίσκο πάνω στο δίκτυο...
harris78 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Ναι τα κλειδώνεις και αυτά όπως το wifi...
fonzi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Αν θυμάμαι καλά για να "ζευγαρώσουν" πρέπει να πατήσεις ένα κουμπάκι στο ένα και μέσα σε ένα λεπτό να πατήσεις και στο άλλο. Οπότε δεν θα συγχρονίζεται ο γείτονας αν δεν κάνει αυτή τη διαδικασία. Μάλλον...
filippos001 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Από ταχύτητες τι λέει? Έχω ακούσει ότι είναι μόνο για ίντερνετ και όχι για streaming ταινιών και μεταφορά αρχείων..... Έχει κάποιος εμπειρία? Καλημερα! Εγω που εχω της TP-Link εχω συνδεσει το WD media player με το pc μου κ ολα τα share folders τα παιρνω κανονικοτατα! Πολυ ευχαριστημενος , περνανε ανεπηρεαστα κ βαρια mkv αρχεια, οποτε μην το φοβασαι! 1
karetsos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα! Εγω που εχω της TP-Link εχω συνδεσει το WD media player με το pc μου κ ολα τα share folders τα παιρνω κανονικοτατα! Πολυ ευχαριστημενος , περνανε ανεπηρεαστα κ βαρια mkv αρχεια, οποτε μην το φοβασαι! απλά από περιέργεια, όταν λες βαριά mkv, για τι bitrate μιλάμε περίπου;
nek4d Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Σε πολύμπριζο συνδέεται; Επισημα ολοι συνιστουν ΟΧΙ. Ανεπισημα δοκιμαζεις αλλα θα εχεις παρεμβολες. Εναλλακτικα, παρε μοντελο με pass-through κ κουμπωνεις το πολυμπριζο πανω του κανονικα.
filippos001 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 απλά από περιέργεια, όταν λες βαριά mkv, για τι bitrate μιλάμε περίπου; Δεν θυμαμαι να σου απαντησω , αλλα πχ παιζει τις extended εκδοσεις του L.O.T.R σε 1080 αναλυση (25gb καθε ταινια) χωρις κολληματα , κατι που με wireless συνδεση ηταν απαγορευτικο!!!
karetsos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δεν θυμαμαι να σου απαντησω , αλλα πχ παιζει τις extended εκδοσεις του L.O.T.R σε 1080 αναλυση (25gb καθε ταινια) χωρις κολληματα , κατι που με wireless συνδεση ηταν απαγορευτικο!!! εντάξει, αυτό με καλύπτει, Thanx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα