Sirios8e Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 ειναι γουστα και με ποιο βολευεται ο καθενας πχ εγω τωρα το εβγαλα το cdburnerxp και ειμαι με imgburn και burnaware και σε linux k3b To cdburner το δοκιμαζω κατα καιρους (για να δω τυχον βελτιωσεις) γιατι οταν πρωτοπηρα υπολογιστη διαβαζα ολο γι αυτο και τι καλο που ειναι. Προσπαθουσα πριν λιγο καιρο να διαγραψω ενα cd-rw με το cdburner. Eπι μιση ωρα μου ελεγε το cd διεγραφει επιτυχως , και βεβαια το cd ποτε δεν διεγραφει. Ε λοιπον? Γιατι τα αλλα το διαγραφουν αμεσως.
micos000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) To cd burner xp δεν αξιζει μια. Εμενα μου εχει καψει ενα σωρο cd. Tzαμπα η διαφημιση που του γινετε. To καλυτερο ειναι του υπολογιστη (wmp), και απο τα free το ashampoo 6. Δεν μου εχουν παρουσιασει κανενα προβλημα, εκτος του οτι το ashampoo γραφει με λιγο χαμηλη ενταση τα audio cd. Το cdburnerxp είναι από τα πιο πλήρη και δωρεάν προγράμματα εγγραφής και το έχω χρησιμοποιήσει μα επιτυχία σε δικούς μου υπολογιστές καθώς και σε φίλων και δεν του αξίζει τέτοια δυσφήμιση. Είναι στημένο σε .net framework και μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα με την πλατφόρμα στο σύστημα σου. Μπορεί επίσης να συμβαίνει κάτι στον δικό σου υπολογιστή ή η συσκευή εγγραφής σου να μην είναι συμβατή με το πρόγραμμα. Ένα ακόμα δωρεάν και καλό πρόγραμμα εγγραφής είναι το burnaware free (http://www.burnaware.com/burnaware_free.html). Και το ashampoo που αναφέρεις είναι επίσης πολύ καλό. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2013 από micos000
Sirios8e Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Το cdburnerxp είναι από τα πιο πλήρη και δωρεάν προγράμματα εγγραφής και το έχω χρησιμοποιήσει μα επιτυχία σε δικούς μου υπολογιστές καθώς και σε φίλων και δεν του αξίζει τέτοια δυσφήμιση. Είναι στημένο σε .net framework και μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα με την πλατφόρμα στο σύστημα σου. Μπορεί επίσης να συμβαίνει κάτι στον δικό σου υπολογιστή ή η συσκευή εγγραφής σου να μην είναι συμβατή με το πρόγραμμα. Ένα ακόμα δωρεάν και καλό πρόγραμμα εγγραφής είναι το burnaware free (http://www.burnaware.com/burnaware_free.html). Και το ashampoo που αναφέρεις είναι επίσης πολύ καλό. Παντως κατα την γνωμη μου το καλυτερο δωρεαν προγραμμα εγγραφης ειναι το ashampoo 6 και με παρα πολλες επιλογες και πολυ αξιοπιστο.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ειναι αυτο που ειπα πριν...ειναι τι βολευει τον καθενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα