Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι γείτονας απο το linux section, θα ήθελα τη γνωμη σας επειδή απέχω χρόνια απο τα windows βρήκα ψάχνοντας αυτά τα προγράμματα.

Nero BurnLite 10.0.10600

DeepBurner 1.9.0.228

CDBurnerXP 4.4.2.3442

Burn4Free

Ποιό θεωρείτε καλύτερο για να περάσω σε ένα φίλο με windows 7; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

gburner.. Το πιο απλό και χρηστικό.. Χωρίς φανφάρες και άχρηστα έξτρα..

Το είδα στο site του και όντως φαίνεται απλό, πλήρες για την πλειοψηφία των χρηστών και όντως απαλλαγμένο από τα γνωστά - άχρηστα για τους περισσότερους - extra. Μία ερώτηση έχω μόνο:

Τι παραπάνω προσφέρει, από τα τόσα δωρεάν προγράμματα εγγραφής, ώστε να δικαιολογεί το γεγονός ότι είναι επί πληρωμή; (εκτός κι αν κάτι δεν κατάλαβα καλά και υπάρχει δωρεάν έκδοση...)

Δημοσ.

Κι εγώ προτείνω το ImgBurn για την αξιοπιστία και τη σιγουριά στην εγγραφή, αλλά με δύο μειονεκτήματα: α) δεν γράφει audio cd (εκτός κι αν έχω χάσει επεισόδια) β) δεν μπορεί να αφήσει ανοιχτό το δισκάκι για συνέχιση της εγγραφής αργότερα.

Δεύτερη επιλογή μου το CDBurnerXP.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ όλους! Τελικά του έβαλα cdburnerxp και είναι πολύ ευχαριστημένος!

Δημοσ.

Αν και βρήκες πρόγραμμα, να προτείνω κι εγώ απλά εγκυκλοπαιδικά το BurnAware, του οποίου η free έκδοση έχει ότι χρειάζεται ο απλός χρήστης, και το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

To cd burner xp δεν αξιζει μια. Εμενα μου εχει καψει ενα σωρο cd. Tzαμπα η διαφημιση που του γινετε. To καλυτερο ειναι του υπολογιστη (wmp), και απο τα free το ashampoo 6. Δεν μου εχουν παρουσιασει κανενα προβλημα, εκτος του οτι το ashampoo γραφει με λιγο χαμηλη ενταση τα audio cd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...