Προς το περιεχόμενο

Mount & Blade II Bannerlord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά και εγώ συμφωνώ. Με το πρώτο mount and blade είχε κλείσει άπειρες ώρες. Και αυτό το περιμένω πως και πως.

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εντάξει απίστευτο! αργεί αλλά δείχνει να το έχουν κάνει πάρα πολύ καλό.

Εχουν πει καθολου ποτε να το περιμενουμε;

Το Napoleonic wars ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει σε multiplayer

Δημοσ.

Μου την σπάει που κάνουν συνέχεια παντού downscale... Δες της φωτο και δε μετά τ gameplay.. Όπως και να έχει είναι κάτι πολύ διαφορετικό...

Δημοσ.

Εχουν πει καθολου ποτε να το περιμενουμε;

Το Napoleonic wars ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει σε multiplayer

ήδη έχουμε κλείσει μια πενταετία από την μέρα ανακοίνωσης του :P άρα νομίζω θα περιμένουμε ακόμα...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το περιμένω όχι για το παιχνίδι καθεαυτό αλλά για τα mods που θα ακολουθήσουν. Όποιος έχει παίξει το Anno Domini 1257 καταλαβαίνει τι εννοώ... 

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα ξανά στην επιφάνεια καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, μετά από 8 χρόνια αναμονή. Συγκεκριμένα η κυκλοφορία του αναμένεται στις 31 Μαρτίου 2020. Προσωπικά, παρόλο το hype δεν πρόκειται να το αγοράσω day1 αφού είναι λογικό στο ξεκίνημα να έχει ένα σκασμό bugs . Θα περιμένω πρώτα να γίνει stable με κάποια patches και να εξοικιωθούν οι modders με την game engine.

https://www.pcgamer.com/mount-and-blade-2-release-date/

• Like 1
Δημοσ.

Aπο αυτα που εχω δει μιλαμε για ενα total war σε first/third person . The dream comes true. Μετα απο cyperpunk ειναι το παιχνιδι που περιμενω περισσοτερο. Ηδη φτιαχνονται mods .

Eλπιζω να βγαλουν αντιστοιχο napoleonic wars , ισως η καλυτερη multiplayer  εμπειρια που ειχα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...