Zeromancer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Γεια χαρά φορουμ σου γράφω γιατι θέλω την βοήθειά σου. Όποτε ανοίγω τον web browser μου( firefox) και ανοιγω πανω απο μια σελίδες αυτός κολλάει για λίγο (1 σec)...κανει freeze και ενανέρχεται. Το πρόβλημα ειναι πιο έντονο οταν ανοιγω 2 η και παραπάνω σελίδες που τρεχουν flash( π.χ you tube, contra κτλ). γενικα βλέπω οτι crashαρει "συχνα" το adobe flash player μου.τι εχω κανει εγω? α) εχω κανει disable το acceleration (απενεργοποίηση επιτάχυνσης υλικού) β) εχω αλλαξει browser(firefox, chrome ) γ) εχω κανει update το adobe δ) clean στο reg ε) αυτα πανω κατω μπορεις καλο φορουμ να με βοηθήσεις.αν ναι θα περιμενω τις προτασεις σου φιλικα zero p.s (παντα μετραει) μηπως δεν ειναι προβλημα flash p.s 2 το συστημα μου ειναι ενα toshiba satelite I7 2.0 Ghz 6 Gb ram, win 7, service pack 1 κτλ κτλ μολις καταλαβα οτι το εβαλα σε λαθος ενότητα...αν το δει κανενας Μod ας το αλλαξει..σορρυ
Sarandis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πέρασα τον 11.2 και ηρέμησα. Τώρα τι τρύπες έχει σε σχέση με τον καινούριο δεν το ξέρω αλλά παίζουν όλα κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα