Προς το περιεχόμενο

Iphone 4s Location Services

DAZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον οπως και οι αλοι και εγω αντιμετωπιζω προβλημα με την μπαταρια του 4s εψαξα λοιπον και βρηκα οτι αν κλεισω το gps θα αυξησω την αυτονομια...To θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει πουυθενα η επιλογη Location Services...Παιδια βοηθηστε!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Κινητη και Σταθερη Τηλεφωνια. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Όντως το iOS 6 σκοτώνει τη μπαταρία του iPhone 4s... anyways στο topic

Πήγαινε - Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Υπηρεσίες τοποθεσίας και από " Ναι " , επιλέγεις " Όχι " .

Πήγαινε στις υπηρεσίες τοποθεσίας και κατω κάτω που λέει υπηρεσίες συστήματος βάλε τα ολα OFF απο το ΔΕΥΤΕΡΟ και κάτω.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Super Moderators

Όντως το iOS 6 σκοτώνει τη μπαταρία του iPhone 4s... anyways στο topic

Πήγαινε - Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Υπηρεσίες τοποθεσίας και από " Ναι " , επιλέγεις " Όχι " .

Το αντίθετο συμβαίνει στο δικό μου 4s. Εχω καλυτερη αυτονομια απο προηγούμενες εκδόσεις του ios, χωρίς να πειράξω location services κλπ.

Το αντίθετο συμβαίνει στο δικό μου 4s. Εχω καλυτερη αυτονομια απο προηγούμενες εκδόσεις του ios, χωρίς να πειράξω location services κλπ.

Τώρα έστρωσε βέβαια σε κάποιο βαθμό, αλλά αργεί να ανοίξει το app store (κάθε κατηγορία) γενικά 3 φορές πιο αργό App Store σε αντίθεση με το προηγούμενο iOS...Το πέρασα από την αρχή μέσο iTunes αλλά τίποτα, τα ίδια. Στρώνει μόνο όταν κάνω reset... epic strange...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...