Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η οθονη( TV ) του αδερφου μου κλεινει οταν φορτωνουν τα windows, μου ειπε πως κατι πατησε ο ανηψιος μου ο μικρος και το "χαλασε"

Αλλα μεσω teamviewer βλεπω λειτουργει κανονικα!

Το προβλημα ειναι οτι αυτος δεν εχει εικονα!!!

Απο οτι παρατηρησα οταν εβγαλα τα drivers και μπηκα στα windows ανοιξε κανονικα και εβλεπε αλλα μετα τα windows 7 οπως ειναι , κανουν install καποια drivers μονα τους και ελεγε , Nvidia 8800 GTS Εγκατασταθηκε με επιτυχια

| Επανεκκινηση τωρα | Επανεκκινηση αροτερα | και εκανα τωρα .

Οταν ανοιξε παλι δεν εβλεπε τιποτα , πηγα στην διαχειριση συσκευων και εκει στο σημειο που γραφει για Οθονη εκανα δεξι κλικ στην καρτα που εχει και εβγαλα τα drivers (Καταργηση εγκαταστασης)

Μετα την επανεκκινηση ανοιξε κανονικα, εβαλα τα drivers της Nvidia και παλι επανεκκινηση .

Και παλι τα ιδια δεν εβλεπε τιποτα :(

*** Παλιοτερα ειχε περιπου το ιδιο προβλημα με αλλη καρτα γραφικων (Δηλαδη δεν δεχοταν 1080p και οταν αλαζα την αναλυση σε 1024 ηταν μια χαρα) Αλλα σκευτειτε 42" Samsung με 1024 αναλυση;

Το ειχα ψαξει και ελεγαν οτι το προβλημα ειναι ο συνδυασμος καρτας (ati 4770) με αυτη την τηλεοραση(οθονη) οπου ειναι πολυ σπανιο γιαυτο και ειναι δυσκολος ο τροπος λυσης του προβληματος.

Θελοντας να μην με πριζει ο αδερφος μου καθε λιγο αποφασισα να του δωσω την δικια μου (Geforce 8800 gts) και οντως δουλευε χωρις προβλημα σε 1080p. Τωρα ομως ειναι αλλου το προβλημα :((((( ****

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μπες σε ασφαλή λειτουργία και όρισε μια βασική ανάλυση, π.χ. 1024χ768 ή 800χ600 στα 60Hz

Κάνε επανεκκίνηση και αν ανοίξει σωστά βάλε την ανάλυση που θέλεις.

Προφανώς, αυτό που "πάτησε" ο ανεψιός είναι να έφαγε κανένα κόλλημα σε κάποιο παιχνίδι και ορίστηκε ανάλυση που δεν υποστηρίζει η tv.

Όταν βγάζεις τους drivers ανοίγει σε χαμηλές αναλύσεις vga αλλά όταν ξαναβάζεις τους drivers το σύστημα "θυμάται" πια ανάλυση είχε πριν για αυτή την κάρτα και την ξαναβάζει.

Δημοσ.

Μπες σε ασφαλή λειτουργία και όρισε μια βασική ανάλυση, π.χ. 1024χ768 ή 800χ600 στα 60Hz

Κάνε επανεκκίνηση και αν ανοίξει σωστά βάλε την ανάλυση που θέλεις.

Προφανώς, αυτό που "πάτησε" ο ανεψιός είναι να έφαγε κανένα κόλλημα σε κάποιο παιχνίδι και ορίστηκε ανάλυση που δεν υποστηρίζει η tv.

Όταν βγάζεις τους drivers ανοίγει σε χαμηλές αναλύσεις vga αλλά όταν ξαναβάζεις τους drivers το σύστημα "θυμάται" πια ανάλυση είχε πριν για αυτή την κάρτα και την ξαναβάζει.

μα το κανω και απο τα windows κανονικα μεσω Teamviewer και δν βλεπει τιποτα . το προβλημα πιστευω ειναι αλλο.!

και ο ανεψιος ειναι 3 χρονων οποτε καποια βλακεια θα εκανε πατωντας διαφορα κουμπια :S

Δημοσ.

Δοκίμασες διαφορετικές αναλύσεις; Έβαλες την βασική 1024Χ768;

Πέρα από την ανάλυση υπάρχει και η συχνότητα λειτουργίας.

Δεν έχω αυτήν τη στιγμή 7άρια αλλά στα vista του laptop, αν πας στις ρυθμίσεις ανάλυσης, πατήσεις Ρυθμίσεις για προχωρημένους και μετά στην καρτέλα Οθόνη μπορείς να αλλάξεις τη συχνότητα ανανέωσης της οθόνης.

Μήπως για κάποιο λόγο άλλαξε σε κάτι που δεν υποστηρίζει η οθόνη; Συνήθως είναι στα 60Hz.

Δες από τον πίνακα ελέγχου της nvidia μήπως έχει ενεργοποιηθεί διπλή οθόνη μέσω κάποιας συντόμευσης.

Δοκίμασες να ξαναβάλεις την ΑΤΙ;

Καμιά άλλη οθόνη μπορείς να δοκιμάσεις;

Δημοσ.

Δοκίμασες διαφορετικές αναλύσεις; Έβαλες την βασική 1024Χ768;

Πέρα από την ανάλυση υπάρχει και η συχνότητα λειτουργίας.

Δεν έχω αυτήν τη στιγμή 7άρια αλλά στα vista του laptop, αν πας στις ρυθμίσεις ανάλυσης, πατήσεις Ρυθμίσεις για προχωρημένους και μετά στην καρτέλα Οθόνη μπορείς να αλλάξεις τη συχνότητα ανανέωσης της οθόνης.

Μήπως για κάποιο λόγο άλλαξε σε κάτι που δεν υποστηρίζει η οθόνη; Συνήθως είναι στα 60Hz.

Δες από τον πίνακα ελέγχου της nvidia μήπως έχει ενεργοποιηθεί διπλή οθόνη μέσω κάποιας συντόμευσης.

Δοκίμασες να ξαναβάλεις την ΑΤΙ;

Καμιά άλλη οθόνη μπορείς να δοκιμάσεις;

Ναι εβαλα αλλη οθονη και παλι τιποτα , και ειδα και τον πινακα της Νβιντια για τυχων παραξενες ρυθμησεις αλλα τιποτα , απο οτι το ειδε ενας φιλος του αδερφου μου ειπε οτι τα Drivers της καρτας τα καινουρια απο windows update που εγιναν λογικα βαλανε κατι κακο στο οποιο αντιμετωπιζει τωρα προβλημα ο αδερφος μου .

Πλεον αλαξε καρτα γραφικων εβαλε μια οοοοτιι ναναι και δουλευει (λογικο βεβαια να δουλευει αλλα δυσκολα θα βλεπει βιντεο υψηλής αναλυσης)

το PC του εχει τα εξης χαρακτηριστικα

Cpu intel pentium D 3Ghz

Ram Kingston νομιζω στα 2Gb

Mb δεν θυμαμαι :/

psu 500 Watts

Gpu (2η) Nvidia Geforce 8800Gts 512

HDD 750 Gb WD caviar blue.

Δε ξερω αν χρειαζοταν να τα γραψω ολα αυτα απλα σε περιπτωση που ρωτησει κανεις να τα δει απο εδω!

Δημοσ.

Τα 7άρια είναι 32 ή 64 Bit; Μήπως μπήκε καταλάθος διαφορετική έκδοση από drivers (32 αντί για 64);

Αν είναι από drivers κάνε απεγκατάσταση από τον πίνακα ελέγχου και κατέβασε παλαιότερη έκδοση από εδώ (http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us) προτίμησε whql και όχι beta drivers.

Δημοσ.

Τα 7άρια είναι 32 ή 64 Bit; Μήπως μπήκε καταλάθος διαφορετική έκδοση από drivers (32 αντί για 64);

Αν είναι από drivers κάνε απεγκατάσταση από τον πίνακα ελέγχου και κατέβασε παλαιότερη έκδοση από εδώ (http://www.nvidia.co...aspx?lang=en-us) προτίμησε whql και όχι beta drivers.

απο εκει τα ειχα κανει τα χ64 βιτ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...