vlahoskwn Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 γεια σας εχω ενα windows phone με custom rom wm 6.1 και θελω να συχρονιζω τα email εβαλα τον λογαριασμο αλλα τιποτα μου βγαζει μυνημα να ελεγξω της ρυθμισεις και την συνδεση εχω yahoo και τελειωνει σε .gr
anrim27 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ισως υπαρχει θεμα με το .gr Στα αλλα e-mails που ειναι .com υπαρχει το προβλημα? Παλαιοτερα,ειχα το ιδιο προβλημα σε ενα nokia με symbian και ενα email που ειχα [email protected]. Αναγκαστικα,εφτιαξα ενα email [email protected] στο οποιο γινοταν προωθηση ολων των εισερχομενων (του [email protected]).
vlahoskwn Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 θα δοκιμασω αυριο hotmail με .com πως μπορω να κανω πρωοθηση τα email;
anrim27 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 επιλογες --> επιλογες ταχυδρομιου --> POP & μεταβιβαση --> προωθηση σε μια αλλη διευθυνση
vlahoskwn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 δεν σβηνουν τα email απο το πρωτο;(.gr)
anrim27 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Αφου ολα προωθουνται,δεν υπαρχουν πλεον νεα εισερχομενα στο .gr Αυτα που ειναι ηδη στα εισερχομενα,δεν σβηνονται.παραμενουν στα εισερχομενα του .gr
vlahoskwn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ααα δε το θελω αυτο δε γινεται κατι αλλο;
vlahoskwn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 τελικα δουλεψε με το .gr κανονικα μου τα συχρονηζει τωρα θα ερχονται και στο κινητο και στο email εε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα