Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλος ψαχνει καρτουλα μεχρι 120 Ε max

Τα παιχνιδια , η αναλυση οθονης κλπ ειναι μαλλον δευτερευουσας σημασιας στην περιπτωση του .

Οτι καλυτερο μπορει να παρει σε αυτα τα λεφτα , οσο γινεται πιο αθορυβο και δροσερο , ακομα και με παραχωρηση στις επιδοσεις

Περιμενουμε προτασεις :)

Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-GTX-640-PCI-Express-16-2-GB-GDDR3-N640GT-MD2GD3-V2.htm αυτην εδω εχω εγω..συνδεδεμενη με 2 οθονες τωρα στους 35 βαθμους κελσιου την εχω συνδεση και με 3 ταυτοχρονα(η 3 δανικη απο ενα φιλο)δεν περασε τους 43-44 βαθμους,οσο για τα παιχνιδια επειδη δεν παιζω δεν γνωριζω να σου πω,παντως nvidia κορυφη!!!!
Δημοσ.

To τροφοδοτικο του φθανει.

Η 7770 ειναι καλυτερη απο την gt 640 ? Aπο θερμοκρασιες πως παει ?

ps.Eχετε καποιο λινκ με συγκρητικο καρτων οσο αφορα επιδοσεις -θερμοκρασιες ?

Δημοσ.

Φιλος ψαχνει καρτουλα μεχρι 120 Ε max

Τα παιχνιδια , η αναλυση οθονης κλπ ειναι μαλλον δευτερευουσας σημασιας στην περιπτωση του .

Οτι καλυτερο μπορει να παρει σε αυτα τα λεφτα , οσο γινεται πιο αθορυβο και δροσερο , ακομα και με παραχωρηση στις επιδοσεις

Περιμενουμε προτασεις :)

θα παιζει παιχνιδια η οχι?

η 7770 ειναι μαλλον η καλυτερη λυση

Δημοσ.

Ναι HD7770 στα 120€ τι ... GT640 !!! Πριν ποστάρετε κάτι ρε παιδιά ρίχτε μια ματιά τι παίζει. Δες περίπου την διαφορά. djjohnnie13 αυτή που χεις πάρει με τα 2gb DDR3 είναι περίπου ανάλογη μιας HD6670 των 65€, δούλεψε καλά το marketing φαίνεται. Waste of money dude.

perfrel.gif

• Like 1
Δημοσ.

θα παιζει παιχνιδια η οχι?

Kοιτα , και ναι και οχι.Οποτε και αν φαει κολλημα με καποιο , σιγουρα δεν θα στεναχωρηθει αν δεν το παιξει με ολα τα εφε στο φουλ.Χρυση τομη θελει , ουτε καποια εντελως ψοφια αλλα ουτε και καμμια καρτα με τρελες θερμοκρασιες η κανα ανεμιστηρι που σου παιρνει το κεφαλι.Αll around χρηση

perfrel.gif

thanx !

Στο παραπανω πινακα που θα τοποθετουσες καρτες της σειρα 2 οπως η gtx 280 .. 290 ?

Δημοσ.

Δεν συγκρίνετε άμεσα με τις τωρινές κάρτες διότι δεν έχει DX11 π.χ. Γενικά πάντως η GTX280 είναι λίγο καλύτερη απο HD5770. Και η GTX295(290 δεν νομίζω να βγήκε) είναι κοντά με μία HD5870 ανάλογα και το game βέβαια. Η GTX280 π.χ ήταν στα ~225Watt TDP ενώ η HD5770 στα ~105Watt TDP με την GTX280 να 'ναι ~10% πιο γρήγορη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.skroutz.g...irectCU-V2.html

H 7770 ειναι η καλύτερη καρτα που μπορεις να παρεις με 120 ευρω. Η υλοποιηση της Asus φερει το συστημα ψύξης DirectCU, το οποιο φημιζεται για την αθόρυβη λειτουργια του.

Ωραιο συστημα ψύξης εχει και η XFX 7770.

http://www.visionstu...?id=29123&cat=5

Επεξ/σία από XMorsX
Δημοσ.

δεν ξερω τι λετε εσεις,εγω ειπα οτι δεν παιζω παιχνιδια,εχω απλα 2 οθονες συνδεδεμενες τις οποιες οθονες ειναι full hd και δεν μου της επαιζε ουτε η saphire 5450 που ειχα ουτε η msi 7770 που πηρα απο το πλαισιο και αναγκαστηκα να την γυρισω..και μην μου πειτε για ρυθμισεις εψαξα τα παντα..οποιοw δεν πιστευει του δειχνω το χαρτι επιστροφης..(την μια οθονη την εδειχνε κανονικα και την αλλη με πλαισιο μαυρο γυρω γυρω..δοκιμασα τα παντα εκτος ultrex).. με λιγα λογια με κλειστα ματια nvidia

και δεν κανει 120 κανει 102 απο οτι βλεπω σε μερικα καταστηματα..και για εμας τους απλους χρηστες που δεν λιωνουμε στα gaming η καρτα ειναι super..ναι δεν γνωριζω απο καρτες γιατι δεν χρειαζομαι την top..ξερω απο ολλα τα υπολοιπα..!!!

Δημοσ.

Οχι μεγαλη, αλλα προτιμησε την V2. Η V2 εχει 2 x DVI αντι για μια, και 1 x Regular DP αντι για 2 x Mini DP

HD7770-DC-1GD5

D-Sub Output : Yes x 1 (via DVI to D-Sub adaptor x 1)

DVI Output : Yes x 1 (DVI-I)

HDMI Output : Yes x 1

Display Port : Yes x 2 (Mini DP)

HDCP Support : Yes

HD7770-DC-1GD5-V2

D-Sub Output : Yes x 1 (via DVI to D-Sub adaptor x 1)

DVI Output : Yes x 2

HDMI Output : Yes x 1

Display Port : Yes x 1 (Regular DP)

HDCP Support : Yes

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...