Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο κανα 5 μερες ειχα προβλημα με την καρτα γραφικων μου την οποια αλλαξα. ΕΙχα μια geforce 8600gt 512 mb και μου εκανες διαφορα οπως δεν αναβε η οθονη λες και βρισκοταν σε αναμονη και αργοτερα εκανε τα κλασικα (χιονια κλπ) και γενικα εκλεινε στο 1 λεπτο. Αποφασια και την αλλαξα και πηρα μια asus radeon 6450 1gb. Οι οδηγοι εγκατασταθηκαν μια χαρα και ολα ειναι τελεια εκτος απο το οτι το προβλημα της οθονης εμενει. Δηλαδη αν αφησω ανοικτο για ωρα μπαινε σε αναμονη (μαυριζει) και μετα δεν ξανανοιγει πατωντας κλικ η καποιο πληκτρο απο το πληκτρολογιο. Θα πρεπει να αποσυνδεσω το καλωδιο πισω απο την οθονη καια 3-4 φορες μεχρι να του καπνισει να ανοιξει.

Τι λετε να φταει;

Δημοσ.

Δες μηπως ξεχνας να βαλεις ρευμα στην gpu αν χρειαχεται, δες αν δουλευει ο ανεμιστηρας της, αλλαξε καλωδιο και τελικα δοκιμασε αλλη οθονη..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δες μηπως ξεχνας να βαλεις ρευμα στην gpu αν χρειαχεται, δες αν δουλευει ο ανεμιστηρας της, αλλαξε καλωδιο και τελικα δοκιμασε αλλη οθονη..

στην gpu; δλδ; λιγο πιο αναλυτικα γτ δν το χω. τα καλωδια ειναι ολα οκ.τα ελεγξα πολλες φορες οπως και ο ανεμιστηρας και ολα ειναι καλα!

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών μήπως παίρνει ρεύμα; Εχει καμια 4πινη/6πινη/8πινη υποδοχη για να την συνδεσεις με το τροφοδοτικο;

Δημοσ.

χμ μπερδευτηκα. η καρτα γραφικων μου ειναι η asus radeon 6450 1gb. εννοεις αν παιρνει ρευμα απο αλλου; αν γινοταν αυτο και δεν την ειχα συνδεδεμενη δεν θα επρεπε να μν αναβει καθολου λογικα; οχι να αναβει μια και μετα απο ωρα αναμονης να μην ξαναναβει. ετσι δεν ειναι;ο υπολογιστης μου ειναι ενας gigabyte 946-s3 4πυρηνος αν αυτο βοηθαει σε κατι

Δημοσ.

Πανε στην διαχείρηση ενέργεις στον πινακα ελέγχου και ρυθμισε τα windows ωστε να μην βάζουν το σύστημα σε αναμονη μετα απο καποια ώρα και πες μου αν εφτιαξε!!

Δημοσ.

Βάλτην αναμονή σε μια ώρα! Μην το αφήνεις ολόκληρη μέρα τώρα που δοκιμάζεις!

@GothmogGR Τι παίζει όμως με την αναμονή? Δεν μπορεί να κάνει wake η κάρτα?

Η κάρτα μπορεί να παίξει και χωρίς εξωτερικό ρεύμα μέχρι να φαέι το ζόρι.. Πιο μικρός που είχα μια 7600gs agp έπαιρνε εξωτερικό ρεύμα.. Και δεν το είχα βάλει και ενώ δούλευε τέλεια, μόλις άνοιγα βίντεο/παιχνίδι κράσαρε.. Που να φανταστώ ότι τα manual είναι για να τα διαβάζουμε.. :P

Δημοσ.

Πολύ πιθανο να παίζει καποια ασυμβατότη μεταξυ μητρικής και καρτας ή windows κατα το wake up απο sleep.. ..η πολυ απλα να έχουν φάει καποια φρίκη τα windows και να μπορεί να λυθεί το θέμα με ένα απλο format!

Δημοσ.

ααα ωραια λετε να κρασαρει κιολλας; σημειωση οτι και η προηγουμενη ειχε ενα τετοιο προβλημα (την ειχα κοντα στα 4 χρονια) και τωρα την αντικατεστησα με αυτην.

Βάλτην αναμονή σε μια ώρα! Μην το αφήνεις ολόκληρη μέρα τώρα που δοκιμάζεις!

@GothmogGR Τι παίζει όμως με την αναμονή? Δεν μπορεί να κάνει wake η κάρτα?

Η κάρτα μπορεί να παίξει και χωρίς εξωτερικό ρεύμα μέχρι να φαέι το ζόρι.. Πιο μικρός που είχα μια 7600gs agp έπαιρνε εξωτερικό ρεύμα.. Και δεν το είχα βάλει και ενώ δούλευε τέλεια, μόλις άνοιγα βίντεο/παιχνίδι κράσαρε.. Που να φανταστώ ότι τα manual είναι για να τα διαβάζουμε.. :P

το δικο μου το manual δεν αναφερει τιποτα ιδιαιτερο παντως

Δημοσ.

Αυτο δεν ειναι προβλημα.Μπορεις να το ρυθμισεις να μην συμβαινει.

Πηγαινε στο Control Panel μετα Power Options και βαλε Balanced στο Preferred Plans μετα κλικαρε το Change Plan Settings και βαλε στο Put the computer to sleep Never .Μετα κλικαρε Change Advanced Power Settings στην επιλογη Turn Off Hard Disk After βαλε κι εκει Never.

Δημοσ.

Λυθηκε το πρόβλημα?

τελικα δεν λυθηκε το προβλημα!

Αυτο δεν ειναι προβλημα.Μπορεις να το ρυθμισεις να μην συμβαινει.

Πηγαινε στο Control Panel μετα Power Options και βαλε Balanced στο Preferred Plans μετα κλικαρε το Change Plan Settings και βαλε στο Put the computer to sleep Never .Μετα κλικαρε Change Advanced Power Settings στην επιλογη Turn Off Hard Disk After βαλε κι εκει Never.

ετσι το εχω βαλει απο χτες και παλι σημερα το ιδιο μου εκανε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...