panagiotis3600 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας παιδια αυτη την εβδομαδα εχω ΦΑΕΙ 4 Bluescreen of death παλιοτερα ουτε 1 τι μπορει να φταιει; πριν λιγο ειχα μια ακομα και ενω ανοιξα ενα Link ξαφνικα κολλησε (-.-------) Μηπως φταιει απο υπερβολικη χρηση της ram ;;; Μηπως επειδη εχω βαλει ενα οτι ναναι τροφοδοτικο και δν στελνει καλα ρευματα;;;;;;;;; :S:S:S Δε μπορω να καταλαβω Τιιιιιιιιιι ((((((( Χελπ πλιζ!! Σορρυ αν το θεμα μου θα πρεπε να δημοσιευτει αλλου
overpower Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Αναβαθμισες ή εγκατεστησες τιποτα απο τοτε που αρχισαν?
panagiotis3600 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Αναβαθμισες ή εγκατεστησες τιποτα απο τοτε που αρχισαν? παρα πολλα!
overpower Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Τοτε κατα 99% θα φτεει αυτο. Σημειωσε καπου τα προγραμματα που εβαλες και κανε system restore σε ημερομηνια που δεν ειχες προβλημα, Αν δεν σου βγαζει καποια ημερομηνια που ξερεις οτι δεν ειχες προβλημα, ξεκινα τις απεγκαταστασεις.
panagiotis3600 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 θα κανω αυτο και αυτο που ειπες. Επιπλεον σκευτομαι πως ειναι απο το τροφοδοτικο! Επειδη παλιοτερα με το παλιο τροφοδοτικο οταν εκανα Overclock τον επεξεργαστη μετα απο πολυ Gaming παιζοταν BS και τωρα με αυτο το σαπιο τροφοδοτικο κανω overclock την καρτα γραφικων οποτε πιστευω πως μπορει να φταιει και αυτο με τις τασεις... αλλα θα ξεκινισω τις απεγκαταστασεις προγραμματων και αλλων παιχνιδιων . Ααα ξεχασα να αναφερω οτι και πριν λιγο παλι αλλη μια BS !!! -.- Γιατιιιι σε μενα;;; (((
ninos30 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Αν έκανες ΟC την κάρτα τις τελευταίες ημέρες, προτού ξεκινήσουν τα BS, το πρώτο που θα κάνεις είναι να γυρίσεις stock και μετά να αρχίσεις τα βάλε-βγάλε με Apps-Drivers
panagiotis3600 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Αν έκανες ΟC την κάρτα τις τελευταίες ημέρες, προτού ξεκινήσουν τα BS, το πρώτο που θα κάνεις είναι να γυρίσεις stock και μετά να αρχίσεις τα βάλε-βγάλε με Apps-Drivers Το OC το εχω απο τοτε που πηρα την καρτα δηλαδη εδω και 1.5 χρονο! Χωρις BS Και ναι εχω βγαλει ποσα προγραμματα και θα βγαλω κιαλλα! Θενξ!!! :Δ
achilles_g_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 κατέβασε και drivers για την κάρτα γραφικών από το site του κατασκευαστή. Κάνε καθαρή εγκατάσταση (αν είναι nvidia έχει επιλογή απεγκατάστασης της προηγούμενης έκδοσης πριν το πέρασμα της καινούργιας).
panagiotis3600 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 κατέβασε και drivers για την κάρτα γραφικών από το site του κατασκευαστή. Κάνε καθαρή εγκατάσταση (αν είναι nvidia έχει επιλογή απεγκατάστασης της προηγούμενης έκδοσης πριν το πέρασμα της καινούργιας). Ati ειναι φιλε μου , και το σιγουρο ειναι οτι σταματησαν οι BS λογικα απο το oc της καρτας και γενικα απο τα OC καμια λυση;;; θελω OC πολλες φορες!
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Ati ειναι φιλε μου , και το σιγουρο ειναι οτι σταματησαν οι BS λογικα απο το oc της καρτας και γενικα απο τα OC καμια λυση;;; θελω OC πολλες φορες! Το προφανες, κανε OC μεχρι εκει που σε παιρνει και ελεγξε την σταθεροτητα του συστηματος πριν το αφησεις σε καποιες ρυθμισεις 24/7.
panagiotis3600 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Θα ηθελα να αναφερω οτι και σημερα αλλες 2 BS ειχα , τονιζω το ενδεχομενο πως μπορει να φταιει ενα wifi usb stick ; το οποιο παλιοτερα δεν το χρησιμοποιουσα και ειναι λιγο οτι ναναι αυτο ωρες ωρες κολλαει το ιντερνετ και θελει να αφαιρέσω το φλασακι και να το ξανα τοποθετησω στην θυρα usb για να ξεκολλησει το internet.
panagiotis3600 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Εχω να πω πως το wifi usb φταιει αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι Το εδωσα σε εναν φιλο μου και εκεινος τα ιδια Blue screen.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα